35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur - sesja zajebista i jakie to szczęście, że nie pomyślałaś o krzywdzie kota - miał szansę wystąpić jak go Bozia stworzyła....
Simba - wózek ten czerwony odlot...ALe jak sobie pomyślę, że miałabym dwa takie Kajtki to normalnie mi się słabo robi... (ale może to od gorączki...
)
Mega, iwcia77, Reni, kapturnica, Pusurek, Aasiula, Bursztyn, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bozia a ibuprofen to można? I faktycznie jak masz gorączkę to skonsultuj się z lekarzem, nie rob z siebie gieroja bo to nie ma żartów. A do ubikacji chodzisz normalnie? Ja miałam goraczke po porodzie bo nie mogłam sie wysikac i nogi mi spuchly, stopy najbardziej
Do kibelka chodzę normalnie od początku z jednym i drugim....
Myślę, że może ta gorączka od cycka - bo boli - ale próbuje go rozmasowywać, żeby nie zrobiło się coś gorszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:33
Mega, Sabina, Aasiula, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dziś już trochę za późno - w poniedziałek przyjdzie położna - to się jej poradzę....
Spróbuj rozgrzać pierś, np ciepłymi okładami i ściagaj a najlepiej poproś m żeby to zrobił. Później okłady z ugniecionej kapusty białej. Powinno pomócBozia3, Mega, EwaT, Aasiula, caffe, kapturnica, Pusurek, Sabina, iwcia77, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bozia nie chcę Cię straszyć, ale jeśli jest to stan zapalny z powodu zapchania kanalików, to do poniedziałku może być za późno, tzn będzie trzeba iść do chirurga.
Spróbuj rozgrzać pierś, np ciepłymi okładami i ściagaj a najlepiej poproś m żeby to zrobił. Później okłady z ugniecionej kapusty białej. Powinno pomócIwone, Bozia3, Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jedno odnośnie wspólnych porodów....jeśli czujecie, że facet nie bardzo ma ochotę, a robi to dla kobiety - to może się to źle skończyć. Już czytałam kilka razy, że skończyło się rozwodem, bo facet potem ma odrzut...A jedną parę znam osobiście. Piękna dziewczyna - chciała rodzić, jak teraz modnie - bo wszyscy razem rodzą - a on się wahał, no ale się poświęcił....Teraz mija rok - ona się żali, że ją temperament rozsadza...a on od porodu śpi w innym pokoju....nie tknął jej od tego czasu...ciekawe jak to się skończy....
EwaT, Sabina, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Parka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I jeszcze jedno odnośnie wspólnych porodów....jeśli czujecie, że facet nie bardzo ma ochotę, a robi to dla kobiety - to może się to źle skończyć. Już czytałam kilka razy, że skończyło się rozwodem, bo facet potem ma odrzut...A jedną parę znam osobiście. Piękna dziewczyna - chciała rodzić, jak teraz modnie - bo wszyscy razem rodzą - a on się wahał, no ale się poświęcił....Teraz mija rok - ona się żali, że ją temperament rozsadza...a on od porodu śpi w innym pokoju....nie tknął jej od tego czasu...ciekawe jak to się skończy....
kapturnica, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I jeszcze jedno odnośnie wspólnych porodów....jeśli czujecie, że facet nie bardzo ma ochotę, a robi to dla kobiety - to może się to źle skończyć. Już czytałam kilka razy, że skończyło się rozwodem, bo facet potem ma odrzut...A jedną parę znam osobiście. Piękna dziewczyna - chciała rodzić, jak teraz modnie - bo wszyscy razem rodzą - a on się wahał, no ale się poświęcił....Teraz mija rok - ona się żali, że ją temperament rozsadza...a on od porodu śpi w innym pokoju....nie tknął jej od tego czasu...ciekawe jak to się skończy....
to ja bardziej sie ociagalam przed powrotem do seksu niż on... Ale ludzie są różni i faktycznie faceci różnie reagują. Mój sam przecinał pepowine i powiedział ze tego uczucia i tej chwili nie da sie opisać, nie zaluje ze był
Bozia3, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bozia nie chcę Cię straszyć, ale jeśli jest to stan zapalny z powodu zapchania kanalików, to do poniedziałku może być za późno, tzn będzie trzeba iść do chirurga.
Spróbuj rozgrzać pierś, np ciepłymi okładami i ściagaj a najlepiej poproś m żeby to zrobił. Później okłady z ugniecionej kapusty białej. Powinno pomóc
Jesli to Od piersi trzeba szybko dzialacIwone, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a może być włoska? bo mam taką w domu?
Okłady możesz też robić siemieniem lnianym. Zawiązać np. w chusteczce i podgrzać na parze, ja ustawiałam garnek z wodą, na nim odwrócona pokrywka i na niej siemię. Podgrzać, to ma być ciepłe, ale nie gorące, tak żeby sie nie poparzyćkapturnica, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Lucky, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam!
jestem po wizycie kontrolnej po hsg, zalecenia ginki:
dała skierowanie na amh
kazała iść do endo zbić tsh (3,54)
30 października wizyta, jeśli amh będzie ok włączy stymulację ovu (cokolwiek to znaczy)
jeśli nie to mi podziękuje bo ja chcieć tylko naturalnie więc więcej pomysłów na mnie nie ma
intryguje mnie endo...dziewczyny poczytałam w necie (niepotrzebnie pewnie) i mam pietra
primo:czy brać leki
secundo:czy dalej się starać skoro to takie skutki ma dla dziecka
co ja mam robić??????????kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Lucky, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bryyy .........
Kurde Z kazdym dniem ciemniej z rancaCzarniej niz najczarniejszy man in black
Mala no to nie zazdroszcze ..Spedzenie wieczoru w zepsutej windzie to napewno nie byl Twoj szczyt marzen....To i tak cud ,ze zasieg byl i ze facet tela odebral..A bez tela???Nie ma tam jakiegos dzwonka alarmowego???Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak wogole to dzien dobry wstalam w samo poludnie chyba po wczorajszych wrazeniach hahaha i teraz nie wiem za co mam sie zabrac najpierw jedyne co zrobilam to obiad do tej pory i nic wiecej.... Haha dzisiaj sie z tego smieje a wczoraj adrenalina i wscieklizna na zmiane byla...
kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, Lucky, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:witam!
jestem po wizycie kontrolnej po hsg, zalecenia ginki:
dała skierowanie na amh
kazała iść do endo zbić tsh (3,54)
30 października wizyta, jeśli amh będzie ok włączy stymulację ovu (cokolwiek to znaczy)
jeśli nie to mi podziękuje bo ja chcieć tylko naturalnie więc więcej pomysłów na mnie nie ma
intryguje mnie endo...dziewczyny poczytałam w necie (niepotrzebnie pewnie) i mam pietra
primo:czy brać leki
secundo:czy dalej się starać skoro to takie skutki ma dla dziecka
co ja mam robić??????????
Dorka71, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyidę w poniedziałek, ale oczywiście mam mętlik w głowie...czy któraś z Was ma niedoczynność?dziewczyny, czy można to zbić naturalnymi metodami, np. dietą? i jakie badania mieć przy sobie, żeby mnie nie odesłał i będę płacić dwa razy
Lucky lubi tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:idę w poniedziałek, ale oczywiście mam mętlik w głowie...czy któraś z Was ma niedoczynność?dziewczyny, czy można to zbić naturalnymi metodami, np. dietą? i jakie badania mieć przy sobie, żeby mnie nie odesłał i będę płacić dwa razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 15:22
Dorka71, Aasiula, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość