35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tez mysle , ze jest slaba przez naswietlania ( czy to jest radioterapia?). Czyli po naswietlaniach ma miec hormonoterapie? czy te terapie ida rownoczesnie? nic sie nie martw , mama wyleczy sie z tego, bedzie dobrze
Bursztyn wrote:Czuje sie raz lepiej raz gorzej, chociaz teraz mowi ze jest slaba, chyba ze wzgledu na naswietlania, w sumie 20, zostaly jej 2 do konca. Poza tym hormonoterapia (ten rodzaj nowotworu byl hormonozalezny). Caly czas mam nadzieje ze z tego wyjdzie.
Bursztyn, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziekiiwcia77 wrote:tez mysle , ze jest slaba przez naswietlania ( czy to jest radioterapia?). Czyli po naswietlaniach ma miec hormonoterapie? czy te terapie ida rownoczesnie? nic sie nie martw , mama wyleczy sie z tego, bedzie dobrze

tak, radioterapia, ponoc mozna byc bardzo slabym po tym, hormony ma jednoczesnie, i chyba bedzie je brac bardzo dlugo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Glowa do gory, to jak sie teraz czuje twoja mama jest typowe dla radioterapii, wiec jak skonczy to zacznie nabierac sil, a co hormonow, to pewnie jak piszesz- bedzie musiala je brac bardzo dlugo , ale to chyba juz jest mniejsze zlo w calej tej historii . Trzymam kciuki za zdrowie twojej mamy
Bursztyn wrote:Dzieki
tak, radioterapia, ponoc mozna byc bardzo slabym po tym, hormony ma jednoczesnie, i chyba bedzie je brac bardzo dlugo
Bursztyn, EwaT, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia ja mialam goroczke i trzeslo mnie od cycka.Polozna kazala apap 3 razy dzienie i kapuste ,mialam wloska,robilam oklady co ,30 minut,kapusta z lodowki.Mi to pomoglo i jak najwiecej przystawiaj malego.Mnie juz tak dwa razy zlapalo.
iwcia77, Sabina, Aasiula, Iwone, kkisia, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Iwciaiwcia77 wrote:Glowa do gory, to jak sie teraz czuje twoja mama jest typowe dla radioterapii, wiec jak skonczy to zacznie nabierac sil, a co hormonow, to pewnie jak piszesz- bedzie musiala je brac bardzo dlugo , ale to chyba juz jest mniejsze zlo w calej tej historii . Trzymam kciuki za zdrowie twojej mamy

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien doberek

Iwka kurna tylko 6 +
...no co ja bidna moge zrobic...tona oponek nawet nie pomogla
taki metabolizm cale zycie mialam a nawet w ciazy sie zwolnil troszku , bo lokatora mam do wyzywienia
poza tym mam jeszcze 4 miechy zeby sie dopasac

Iwone, Sabina, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia, współczuję samopoczucia.
Ja swojego nie ciągnęłam i nie ciągnę na poród. Sam chciał i chce. Poza tym to jest trochę inaczej przy cc niż przy sn. Nie ma zaglądania od przodu. Trzeba grzecznie siedzieć obok przy głowie a reszta jest odsłonięta małym parawanem. Owszem jakby chciał to może wstać i popatrzeć ale na pewno nie zaryzykuje bo musieli by go wynosić. Ostatnim razem był bardzo blady bo podobno wyglądałam jakbym miała zaraz odlecieć. Anestezjolog zabrał mu aparat i sam robił zdjęcia. Mąż nie był w stanie nawet pępowiny przeciąć ale był obok mnie przez co czułam się dużo pewniej.
iwcia77, Myszonek, Sabina, Mega, Aasiula, Iwone, Bursztyn, kapturnica, mysza1975, Bozia3, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca
Myszonek, Sabina, Mega, Aasiula, Bursztyn, Alis, kapturnica, mysza1975, ania.g, Simba, Bozia3, BISCA, paszczakin, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien doberek

Kufa ta pogoda mnie dobija , jestem slaba jak nie wiem
Bursztyn dla mamy <3mala ok coraz siedziec przy cycu,przesypia juz coraz corazjwiecej,chcialam wstawic zdjecie ale kom pokomty a z telefonu nie umie
Bozia oby przeszlo
Gosia jak tam malutka ?
Iwka kurna tylko 6 +
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Iwcia dobra jestesiwcia77 wrote:...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca

Aasiula, mysza1975, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to super, a ty jak sie czujesz?gosia7122 wrote:Napisalam i mi pozarlo
,mala ok juz coraz wiecej przesypia w ciagu dnia.Chcialam wstawic zdjecia ale komp popsuty a z telefonu nie umie.
Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tylko pozazdroscićiwcia77 wrote:...no co ja bidna moge zrobic...tona oponek nawet nie pomogla
taki metabolizm cale zycie mialam a nawet w ciazy sie zwolnil troszku , bo lokatora mam do wyzywienia
poza tym mam jeszcze 4 miechy zeby sie dopasac

ech a ja jak armata wygladałam
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale przecież możesz.. Wylizesz sie, zjesz łożysko..odpoczniesz i wrócisz do domu
iwcia77 wrote:...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca
Aasiula, Bursztyn, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, Parka, ania.g, Pusurek, Niuta, BISCA, samira, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH