35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tez mysle , ze jest slaba przez naswietlania ( czy to jest radioterapia?). Czyli po naswietlaniach ma miec hormonoterapie? czy te terapie ida rownoczesnie? nic sie nie martw , mama wyleczy sie z tego, bedzie dobrzeBursztyn wrote:Czuje sie raz lepiej raz gorzej, chociaz teraz mowi ze jest slaba, chyba ze wzgledu na naswietlania, w sumie 20, zostaly jej 2 do konca. Poza tym hormonoterapia (ten rodzaj nowotworu byl hormonozalezny). Caly czas mam nadzieje ze z tego wyjdzie.
Bursztyn, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tez mysle , ze jest slaba przez naswietlania ( czy to jest radioterapia?). Czyli po naswietlaniach ma miec hormonoterapie? czy te terapie ida rownoczesnie? nic sie nie martw , mama wyleczy sie z tego, bedzie dobrze
tak, radioterapia, ponoc mozna byc bardzo slabym po tym, hormony ma jednoczesnie, i chyba bedzie je brac bardzo dlugoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Glowa do gory, to jak sie teraz czuje twoja mama jest typowe dla radioterapii, wiec jak skonczy to zacznie nabierac sil, a co hormonow, to pewnie jak piszesz- bedzie musiala je brac bardzo dlugo , ale to chyba juz jest mniejsze zlo w calej tej historii . Trzymam kciuki za zdrowie twojej mamyBursztyn wrote:Dzieki
tak, radioterapia, ponoc mozna byc bardzo slabym po tym, hormony ma jednoczesnie, i chyba bedzie je brac bardzo dlugoBursztyn, EwaT, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia ja mialam goroczke i trzeslo mnie od cycka.Polozna kazala apap 3 razy dzienie i kapuste ,mialam wloska,robilam oklady co ,30 minut,kapusta z lodowki.Mi to pomoglo i jak najwiecej przystawiaj malego.Mnie juz tak dwa razy zlapalo.
iwcia77, Sabina, Aasiula, Iwone, kkisia, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Glowa do gory, to jak sie teraz czuje twoja mama jest typowe dla radioterapii, wiec jak skonczy to zacznie nabierac sil, a co hormonow, to pewnie jak piszesz- bedzie musiala je brac bardzo dlugo , ale to chyba juz jest mniejsze zlo w calej tej historii . Trzymam kciuki za zdrowie twojej mamy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Iwka kurna tylko 6 +
...no co ja bidna moge zrobic...tona oponek nawet nie pomoglataki metabolizm cale zycie mialam a nawet w ciazy sie zwolnil troszku , bo lokatora mam do wyzywienia
poza tym mam jeszcze 4 miechy zeby sie dopasac
Iwone, Sabina, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia, współczuję samopoczucia.
Ja swojego nie ciągnęłam i nie ciągnę na poród. Sam chciał i chce. Poza tym to jest trochę inaczej przy cc niż przy sn. Nie ma zaglądania od przodu. Trzeba grzecznie siedzieć obok przy głowie a reszta jest odsłonięta małym parawanem. Owszem jakby chciał to może wstać i popatrzeć ale na pewno nie zaryzykuje bo musieli by go wynosić. Ostatnim razem był bardzo blady bo podobno wyglądałam jakbym miała zaraz odlecieć. Anestezjolog zabrał mu aparat i sam robił zdjęcia. Mąż nie był w stanie nawet pępowiny przeciąć ale był obok mnie przez co czułam się dużo pewniej.iwcia77, Myszonek, Sabina, Mega, Aasiula, Iwone, Bursztyn, kapturnica, mysza1975, Bozia3, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca
Myszonek, Sabina, Mega, Aasiula, Bursztyn, Alis, kapturnica, mysza1975, ania.g, Simba, Bozia3, BISCA, paszczakin, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Kufa ta pogoda mnie dobija , jestem slaba jak nie wiem
Bursztyn dla mamy <3mala ok coraz siedziec przy cycu,przesypia juz coraz corazjwiecej,chcialam wstawic zdjecie ale kom pokomty a z telefonu nie umie
Bozia oby przeszlo
Gosia jak tam malutka ?
Iwka kurna tylko 6 +Bursztyn lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca
Aasiula, mysza1975, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Napisalam i mi pozarlo
,mala ok juz coraz wiecej przesypia w ciagu dnia.Chcialam wstawic zdjecia ale komp popsuty a z telefonu nie umie.Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:...no co ja bidna moge zrobic...tona oponek nawet nie pomogla
taki metabolizm cale zycie mialam a nawet w ciazy sie zwolnil troszku , bo lokatora mam do wyzywienia
poza tym mam jeszcze 4 miechy zeby sie dopasac
ech a ja jak armata wygladałam
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale przecież możesz.. Wylizesz sie, zjesz łożysko..odpoczniesz i wrócisz do domuiwcia77 wrote:...a co do swity porodowej to ja jestem na" nie" (na dzien dzisiejszy )...jakos nie jestem przekonana do asysty ...chcialabym urodzic samiusienka...podobaja mi sie np kot..schowa sie gdzies , nameczy , wylize, odpocznie i nikomu dupy nie zawraca
Aasiula, Bursztyn, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, Parka, ania.g, Pusurek, Niuta, BISCA, samira, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość