35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:a jak ,mowiłam .
opluta koszula i mokre gacie no brawooookapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:a dzie Simba ?
Simba, przestan sciemniac i dawaj uaktualnione zdjecie. ile razy musze sie prosic ?!?!?
A.Bursztyn, Reni, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega, Bozia3, Pusurek, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn czyli wracasz na dobrą drogę??? bo wiesz już parę dni minęło
i oczekuję powrotu!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b69922d59a9.jpgSabina, BISCA, Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Mega, EwaT, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wlasnie udzrzyla mnie mysl, ze gdyby nie ta pierdolona pozamaciczna to tez bym rodzila w tym miesiacu. Àuuuaaa
!
Ty też się doczekasz piłki z przodu i wyglądania końca ciążyAasiula, EwaT, Bursztyn, Reni, iwcia77, Sabina, Mega, BISCA, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no was zostawic na 3 godziny
Pusur! - kto daje foty o 11 rano!!!!!!!!!sesje forumowe powinny odbywac sie po kolacji coby wiekszosc miala szanse je zobaczyc a nie potem skomlec "a ja nie widzialaam , wrzuc znowu, please "
- no ale ja sie zalapalam - rodzinka normalnie wycieta z zurnala
wszyscy, piekni, mlodzi i fotogeniczni - moze powinniscie zapisac sie do jakiejs agencji modeli i brac udzialay w castingach do reklam ?
...no a ja dostalam skierowanie na krzywa cukrowa...zaczynam chyba diete bezcukrowa tak na dwa tygodnie ..tzn do badania...moze nie bedzie tak tragicznie wtedy...
na + 6 kg...od poczatku ciazy...to chyba okPusurek, Sabina, Aasiula, Bursztyn, Mega, kapturnica, Mala79, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha, nie wiem jeszcze, moze po weekendzie
Juz jest spakowany i tęskni za mamusią.
A.Bursztyn, iwcia77, Reni, Sabina, Aasiula, Mega, BISCA, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale jak to? będziecie wywoływać duchy?
bracie Andżeju tak się nie godzi!
EwaT wrote:Natanek, dzięciątko twoje czeka tam w raju.
A.Bursztyn, iwcia77, Mega, EwaT, kapturnica, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Natanek, dzięciątko twoje czeka tam w raju.
A.iwcia77, Mega, EwaT, Reni, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość