35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli normalny dzien z forumAasiula wrote:a jak ,mowiłam .
opluta koszula i mokre gacie no brawoooo
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nie wydzieraj sie bzdziągwo jedna na cienżarnego WojtkaBISCA wrote:a dzie Simba ?
Simba, przestan sciemniac i dawaj uaktualnione zdjecie. ile razy musze sie prosic ?!?!?
A.
Bursztyn, Reni, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie wydzieraj sie bzdziągwo jedna na cienżarnego Wojtka
A.
Pszepraszam prosze ksiendza, ale cionrza nie cionrza pozondek korwa mosi byc
Aasiula, nick nieaktualny, EwaT, iwcia77, Mega, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn czyli wracasz na dobrą drogę??? bo wiesz już parę dni minęło
i oczekuję powrotu!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b69922d59a9.jpg
nick nieaktualny, BISCA, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, EwaT, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Gdyby nie ostatni raz to teraz byłabym mamą bliźniaków mających ok 3 mc. Pamiętam wszystkie moje aniołki.BISCA wrote:Wlasnie udzrzyla mnie mysl, ze gdyby nie ta pierdolona pozamaciczna to tez bym rodzila w tym miesiacu. Àuuuaaa
!
Ty też się doczekasz piłki z przodu i wyglądania końca ciąży
Aasiula, EwaT, Bursztyn, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, BISCA, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
no was zostawic na 3 godziny

Pusur! - kto daje foty o 11 rano!!!!!!!!!
sesje forumowe powinny odbywac sie po kolacji coby wiekszosc miala szanse je zobaczyc a nie potem skomlec "a ja nie widzialaam , wrzuc znowu, please "
- no ale ja sie zalapalam - rodzinka normalnie wycieta z zurnala
wszyscy, piekni, mlodzi i fotogeniczni - moze powinniscie zapisac sie do jakiejs agencji modeli i brac udzialay w castingach do reklam ?
...no a ja dostalam skierowanie na krzywa cukrowa...zaczynam chyba diete bezcukrowa tak na dwa tygodnie ..tzn do badania...moze nie bedzie tak tragicznie wtedy...
na + 6 kg...od poczatku ciazy...to chyba ok
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Natanek, dzięciątko twoje czeka tam w raju.Bursztyn wrote:hahaha, nie wiem jeszcze, moze po weekendzie

Juz jest spakowany i tęskni za mamusią.
A.
Bursztyn, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, BISCA, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale jak to? będziecie wywoływać duchy?
bracie Andżeju tak się nie godzi!
EwaT wrote:Natanek, dzięciątko twoje czeka tam w raju.
A.
Bursztyn, iwcia77, Mega, EwaT, kapturnica, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Ksionc stosuje niedozwolone metody manipulacji, chyba bede musiala zglosic to do Kur(w)iiEwaT wrote:Natanek, dzięciątko twoje czeka tam w raju.
A.
iwcia77, Mega, EwaT, Reni, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość