35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:nic by z tego nie było
nie z nim, jak zasnie to już musi odespac swoje...jak dzieckoEwaT, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:oczywiście że tak
on nie jest taki że bierze jak tylko mu dać
niestetyiwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ewa nie można mieć wszystkiego. Masz dobrego męża i to się liczy a na sex najwyżej poczekasz do rana.
rano??? jak sie obudze to on będzie w garażu dłubał, jutro sobota...a Tomek patrzył juz na mnie czy oczy otwarłam żeby mu butle podać.Iwone, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wlasnie
nie chcemy naciskac, ale przyjemnie byloby popatrzec
Niedziela, ok?
Mega, Bursztyn, EwaT, iwcia77, ania.g, Sabina, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiem kurde, nawet mi M cyknal, ale strasznie zarobiona jestem - jutro impra, wicie rozumicie.
Niedziela, ok?mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Kurka opilam sie.... Czy to możliwe lampka wina? Masakra.... To dobrej nocki
owocnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 23:52
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ooo nie! ja sie spowiadam tylko ksiedzu Andzejowi
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Juz mam wkurw.
Probuje ulozyc jakas playliste na jutrzejsza impre i nie daje rady. Nie wiem czy to budyn, czy Bill Gates mnie nienawidzi.
Moze ktos pomoze - jak w folderze muzyka ukladac utwory tak jak mi sie podoba, a nie wedle wykonawcy lub daty lub ch... wie jeszcze czego.
WLasnie stracilam dwie godziny na ulozenie listy na media playerze i nagralam to na CD ale to jest w jakimis popieprzonym formacie i oczywiscie nadal uklada sie to to alfabetycznie. Nawet na plycie. Eh....zycie...Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość