35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Juz mam wkurw.
Probuje ulozyc jakas playliste na jutrzejsza impre i nie daje rady. Nie wiem czy to budyn, czy Bill Gates mnie nienawidzi.
Moze ktos pomoze - jak w folderze muzyka ukladac utwory tak jak mi sie podoba, a nie wedle wykonawcy lub daty lub ch... wie jeszcze czego.
WLasnie stracilam dwie godziny na ulozenie listy na media playerze i nagralam to na CD ale to jest w jakimis popieprzonym formacie i oczywiscie nadal uklada sie to to alfabetycznie. Nawet na plycie. Eh....zycie...
Gates nienawidzi wszystkich...iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
a probowalas wstawic liczbe porzadkowa przed wykonawce badz tytul ? ja zawsze klikam w tytul lewym przyciskiem myszki , wyskakuje cala lista polecen i na prawie samym koncu jest polecenie " zmien nazwe" i przed wykonawca wstawiasz liczbe porzadkowa i folder z automatu to porzadkuje od 1 do....Simba wrote:Juz mam wkurw.
Probuje ulozyc jakas playliste na jutrzejsza impre i nie daje rady. Nie wiem czy to budyn, czy Bill Gates mnie nienawidzi.
Moze ktos pomoze - jak w folderze muzyka ukladac utwory tak jak mi sie podoba, a nie wedle wykonawcy lub daty lub ch... wie jeszcze czego.
WLasnie stracilam dwie godziny na ulozenie listy na media playerze i nagralam to na CD ale to jest w jakimis popieprzonym formacie i oczywiscie nadal uklada sie to to alfabetycznie. Nawet na plycie. Eh....zycie...Simba, Iwone, BISCA, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Nie ma to jak pojeździć sobie po nocy za pieskami. Jeden znaleziony a drugiego wcięło. Nie wiem kto tym razem je wypuścił. Ale o 2:30 jakiś facet zaczął do mnie wydzwaniać że ma mojego psa. Wzięłam starszą córkę i pojechałyśmy. Obiechałam całą okolicę i nic. Może ktoś go przygarnął i czeka na normalną godzinę żeby zadzwonić. Oby nie straż miejska znowu.
Aasiula, Mega, Pusurek, Bursztyn, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:a probowalas wstawic liczbe porzadkowa przed wykonawce badz tytul ? ja zawsze klikam w tytul lewym przyciskiem myszki , wyskakuje cala lista polecen i na prawie samym koncu jest polecenie " zmien nazwe" i przed wykonawca wstawiasz liczbe porzadkowa i folder z automatu to porzadkuje od 1 do....
Po nocy na szczescie wyluzowalam
Milego dnia babki!kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Nie ma to jak pojeździć sobie po nocy za pieskami. Jeden znaleziony a drugiego wcięło. Nie wiem kto tym razem je wypuścił. Ale o 2:30 jakiś facet zaczął do mnie wydzwaniać że ma mojego psa. Wzięłam starszą córkę i pojechałyśmy. Obiechałam całą okolicę i nic. Może ktoś go przygarnął i czeka na normalną godzinę żeby zadzwonić. Oby nie straż miejska znowu.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
bry ! U nas pikne sloneczko dzisiaj. No to co, kawusia, sniadanko, ogarniemy domek i lekturka na tarasie w sloneczku hmmmm. To jest sobota !
Udanej soboty wszystkimAasiula, kapturnica, Mega, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Nie ma to jak pojeździć sobie po nocy za pieskami. Jeden znaleziony a drugiego wcięło. Nie wiem kto tym razem je wypuścił. Ale o 2:30 jakiś facet zaczął do mnie wydzwaniać że ma mojego psa. Wzięłam starszą córkę i pojechałyśmy. Obiechałam całą okolicę i nic. Może ktoś go przygarnął i czeka na normalną godzinę żeby zadzwonić. Oby nie straż miejska znowu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 09:01
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia co za kiep znowu wypuścił Twoje psy?? Oby zgubę szybko się znalazła
Witam
Sobota zapowiada się slonecznaja zabieram się za Falę Dunaju, a w południe idę walczyć z trawą
może to jej ostatnie koszenie przed zimą?
Udanego dniaMega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Haj laski..Kurde jak ja Was czytam ,ze ta idzie na słoneczko, ta kurde na trawke..A ja sie pytam czemu u mnie slonca niet??? Wezcie i sie podzielcie
Ps..jak ja lubie spac do 9tej
edit :U mnie SAB tez sie bezowulacyjny zapowiada .....Teraz se moze oby w nast cyklu nie ....Ale i tak to wkurwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 09:38
Aasiula, Sabina, Mega, Bursztyn, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haj laski..Kurde jak ja Was czytam ,ze ta idzie na słoneczko, ta kurde na trawke..A ja sie pytam czemu u mnie slonca niet??? Wezcie i sie podzielcie
Ps..jak ja lubie spac do 9tej
edit :U mnie SAB tez sie bezowulacyjny zapowiada .....Teraz se moze oby w nast cyklu nie ....Ale i tak to wkurwiakapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja pier... ale akcja. Zasnęłam chyba o 5. O 7 rano budzi mnie rozmowa mojej starszej córki. Zadzwoniła jakaś baba że ma naszego psa, że bardzo podoba się jej córce ale nie podała adresu gdzie jest. Zaczęła żądać znaleźnego, nie chciała określić kwoty. Ja piszę sms( bo przestała odbierać tel) że psa mamy ze schroniska i sama nie mam kasy więc mogę się jedynie podzielić z nią nalewką domowej roboty. Baba zamilkła. Skontaktowałam się z kobitą ze schroniska która załatwiała adopcję co mamy robić. Ona kazała zgłosić na policję. Dzwonię na policję, tłumaczę historię, policjant proszę się zgodzić na zapłatę, umówić z nią a my podjedziemy bo wyłudzanie jest karalne. Więc piszę do baby ile żąda za oddanie naszego psa. To ona odpisuje, a ile jest pani teraz w stanie dać kasy bo chyba jest coś dla pani wart a my go nakarmiliśmy i przechowaliśmy. Wkurw mnie złapał konkretny, bo ja faktycznie nie mam kasy i ja osobiście nie żądałabym od kogokolwiek znaleźnego. Napisałam jej sms: Proszę pani wszelką kwotę muszę pożyczyć. Więc proszę się określić.To jest pies mojej 15 letniej córki która ma depresję i lęki i tylko dzięki niemu wychodzi z domu. Więc ma dla mnie wartość bo działa na moje dziecko terapeutycznie. Biorąc go ze schroniska zapłaciliśmy 10 zł na szczęście. Widocznie tego szczęścia nie mamy.
Za chwilę baba zadzwoniła i umówiła się z nami po tesco. Pojechałam z córką, ona zaryczana ja z resztą też sobie w domu popłakałam. Pod tesco najpierw obserwowało nas dwóch facetów, baba zjawiła się z psem za chwilę. Pokazałam jej książeczkę zdrowia psa ze stemplem ze schroniska. Powiedziałam że tych psów jest od groma w schroniskach albo ludzie oddają szczeniaki za darmo, wystarczy poszukać w internecie. Oddała psa. Dałam jej nalewkę domowej roboty żeby nie odeszła z pustymi rękami i nie życzyła źle. Obeszło się bez policji tym razem. Moja córka faktycznie wychodzi z domu tylko ze swoim psem, nauczanie indywidualne ma w domu. Nowe leki dopiero zaczynają działanie. Jeśli by teraz nie odzyskała psa, cały wysiłek mógłby pójść na marne.
A husky podobają się wszystkim. Ludzie myślą że to taka ładna i duża przytulanka. Nie mają pojęcia że to pies trudny w wychowaniu i trzeba mu poświęcić mnóstwo czasu.
Nie wiem jakbyście postąpiły na moim miejscu. Ja się cieszę że pies wrócił.Sabina, Mega, Bursztyn, mysza1975, inessa, iwcia77, caffe, malgos741, Mala79, Parka, gosia7122, Bozia3, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jprdole ale mialas przejscie
Swoja droga babka chytra na kase ale potem jej serce chyba zmieklo....Niestety l;udzie suzkaja zarobku wszedzie gdzie tylko sie da nie myslac o konsekwencjach dla innych...
To sm,utne ale w dzisiejszych czasach brak empatii to standard..
Wiesz juz kto psy wypuscil ???Aasiula, ania.g, mysza1975, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja pier... ale akcja. Zasnęłam chyba o 5. O 7 rano budzi mnie rozmowa mojej starszej córki. Zadzwoniła jakaś baba że ma naszego psa, że bardzo podoba się jej córce ale nie podała adresu gdzie jest. Zaczęła żądać znaleźnego, nie chciała określić kwoty. Ja piszę sms( bo przestała odbierać tel) że psa mamy ze schroniska i sama nie mam kasy więc mogę się jedynie podzielić z nią nalewką domowej roboty. Baba zamilkła. Skontaktowałam się z kobitą ze schroniska która załatwiała adopcję co mamy robić. Ona kazała zgłosić na policję. Dzwonię na policję, tłumaczę historię, policjant proszę się zgodzić na zapłatę, umówić z nią a my podjedziemy bo wyłudzanie jest karalne. Więc piszę do baby ile żąda za oddanie naszego psa. To ona odpisuje, a ile jest pani teraz w stanie dać kasy bo chyba jest coś dla pani wart a my go nakarmiliśmy i przechowaliśmy. Wkurw mnie złapał konkretny, bo ja faktycznie nie mam kasy i ja osobiście nie żądałabym od kogokolwiek znaleźnego. Napisałam jej sms: Proszę pani wszelką kwotę muszę pożyczyć. Więc proszę się określić.To jest pies mojej 15 letniej córki która ma depresję i lęki i tylko dzięki niemu wychodzi z domu. Więc ma dla mnie wartość bo działa na moje dziecko terapeutycznie. Biorąc go ze schroniska zapłaciliśmy 10 zł na szczęście. Widocznie tego szczęścia nie mamy.
Za chwilę baba zadzwoniła i umówiła się z nami po tesco. Pojechałam z córką, ona zaryczana ja z resztą też sobie w domu popłakałam. Pod tesco najpierw obserwowało nas dwóch facetów, baba zjawiła się z psem za chwilę. Pokazałam jej książeczkę zdrowia psa ze stemplem ze schroniska. Powiedziałam że tych psów jest od groma w schroniskach albo ludzie oddają szczeniaki za darmo, wystarczy poszukać w internecie. Oddała psa. Dałam jej nalewkę domowej roboty żeby nie odeszła z pustymi rękami i nie życzyła źle. Obeszło się bez policji tym razem. Moja córka faktycznie wychodzi z domu tylko ze swoim psem, nauczanie indywidualne ma w domu. Nowe leki dopiero zaczynają działanie. Jeśli by teraz nie odzyskała psa, cały wysiłek mógłby pójść na marne.
A husky podobają się wszystkim. Ludzie myślą że to taka ładna i duża przytulanka. Nie mają pojęcia że to pies trudny w wychowaniu i trzeba mu poświęcić mnóstwo czasu.
Nie wiem jakbyście postąpiły na moim miejscu. Ja się cieszę że pies wrócił.
policjant miał racje to było zwyczajne wyłudzenie kasy jest na to pare paragrafow, na takich osobnikow
ja perdziele ,pytanie tylko czemu ona była zaryczana nie kumam wystraszyła sie togo co robi ?
Najwazniejsze ze pies w domu ,i ze wszystko dobrzeania.g lubi tę wiadomość