X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na dobranoc mała pszeróbka
    https://www.youtube.com/watch?v=tsOAsdCqUew

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Andzej prosze tu przepytaj w tym temacie, bo widze ze tylko ty masz tutaj władze ;)

tajemnica spowiedzi!

Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tajemnica spowiedzi!
    Esz cholery no! :P

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Juz mam wkurw.
    Probuje ulozyc jakas playliste na jutrzejsza impre i nie daje rady. Nie wiem czy to budyn, czy Bill Gates mnie nienawidzi.
    Moze ktos pomoze - jak w folderze muzyka ukladac utwory tak jak mi sie podoba, a nie wedle wykonawcy lub daty lub ch... wie jeszcze czego.
    WLasnie stracilam dwie godziny na ulozenie listy na media playerze i nagralam to na CD ale to jest w jakimis popieprzonym formacie i oczywiscie nadal uklada sie to to alfabetycznie. Nawet na plycie. Eh....zycie...
    chcialabym pomoc, ale kompletnie sie na tym nie znam
    Gates nienawidzi wszystkich...

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez niestety nie mam zawodu informatyka ;) Simba odpuść już późno jest ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi to az okulary spadly z wrazenia :D :D
    Iwone wrote:
    wszystkie poszły oglądać wacki :D

Iwone, Aasiula, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a probowalas wstawic liczbe porzadkowa przed wykonawce badz tytul ? ja zawsze klikam w tytul lewym przyciskiem myszki , wyskakuje cala lista polecen i na prawie samym koncu jest polecenie " zmien nazwe" i przed wykonawca wstawiasz liczbe porzadkowa i folder z automatu to porzadkuje od 1 do....
    Simba wrote:
    Juz mam wkurw.
    Probuje ulozyc jakas playliste na jutrzejsza impre i nie daje rady. Nie wiem czy to budyn, czy Bill Gates mnie nienawidzi.
    Moze ktos pomoze - jak w folderze muzyka ukladac utwory tak jak mi sie podoba, a nie wedle wykonawcy lub daty lub ch... wie jeszcze czego.
    WLasnie stracilam dwie godziny na ulozenie listy na media playerze i nagralam to na CD ale to jest w jakimis popieprzonym formacie i oczywiscie nadal uklada sie to to alfabetycznie. Nawet na plycie. Eh....zycie...

Simba, Iwone, BISCA, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 04:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak pojeździć sobie po nocy za pieskami. Jeden znaleziony a drugiego wcięło. Nie wiem kto tym razem je wypuścił. Ale o 2:30 jakiś facet zaczął do mnie wydzwaniać że ma mojego psa. Wzięłam starszą córkę i pojechałyśmy. Obiechałam całą okolicę i nic. Może ktoś go przygarnął i czeka na normalną godzinę żeby zadzwonić. Oby nie straż miejska znowu.

Aasiula, Mega, Pusurek, Bursztyn, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobotni poranek :)
    słoneczko świeci, kawka zrobiona
    Miłego dzionka kobitki :)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a probowalas wstawic liczbe porzadkowa przed wykonawce badz tytul ? ja zawsze klikam w tytul lewym przyciskiem myszki , wyskakuje cala lista polecen i na prawie samym koncu jest polecenie " zmien nazwe" i przed wykonawca wstawiasz liczbe porzadkowa i folder z automatu to porzadkuje od 1 do....
    Chyba tak zrobie.
    Po nocy na szczescie wyluzowalam :)
    Milego dnia babki! :)

kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie ma to jak pojeździć sobie po nocy za pieskami. Jeden znaleziony a drugiego wcięło. Nie wiem kto tym razem je wypuścił. Ale o 2:30 jakiś facet zaczął do mnie wydzwaniać że ma mojego psa. Wzięłam starszą córkę i pojechałyśmy. Obiechałam całą okolicę i nic. Może ktoś go przygarnął i czeka na normalną godzinę żeby zadzwonić. Oby nie straż miejska znowu.
    Przewalone.

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry ! U nas pikne sloneczko dzisiaj. No to co, kawusia, sniadanko, ogarniemy domek i lekturka na tarasie w sloneczku hmmmm. To jest sobota !
    Udanej soboty wszystkim :-)

Aasiula, kapturnica, Mega, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    i jak tam znalazła sie zguba,znam ten bol moje nie raz uciekały skubańce :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 09:01

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, wspolczuje. Daj znac czy sie znalazl...

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania co za kiep znowu wypuścił Twoje psy?? Oby zgubę szybko się znalazła <3

Witam :-)
    Sobota zapowiada się sloneczna :-) ja zabieram się za Falę Dunaju, a w południe idę walczyć z trawą :-) może to jej ostatnie koszenie przed zimą? ;-)
    Udanego dnia :-)

Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski..Kurde jak ja Was czytam ,ze ta idzie na słoneczko, ta kurde na trawke..A ja sie pytam czemu u mnie slonca niet??? Wezcie i sie podzielcie
    Ps..jak ja lubie spac do 9tej :)
    edit :U mnie SAB tez sie bezowulacyjny zapowiada .....Teraz se moze oby w nast cyklu nie ....Ale i tak to wkurwia :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 09:38

Aasiula, Sabina, Mega, Bursztyn, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haj laski..Kurde jak ja Was czytam ,ze ta idzie na słoneczko, ta kurde na trawke..A ja sie pytam czemu u mnie slonca niet??? Wezcie i sie podzielcie
    Ps..jak ja lubie spac do 9tej :)
    edit :U mnie SAB tez sie bezowulacyjny zapowiada .....Teraz se moze oby w nast cyklu nie ....Ale i tak to wkurwia :-/
    oj bidoku <3

kapturnica lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier... ale akcja. Zasnęłam chyba o 5. O 7 rano budzi mnie rozmowa mojej starszej córki. Zadzwoniła jakaś baba że ma naszego psa, że bardzo podoba się jej córce ale nie podała adresu gdzie jest. Zaczęła żądać znaleźnego, nie chciała określić kwoty. Ja piszę sms( bo przestała odbierać tel) że psa mamy ze schroniska i sama nie mam kasy więc mogę się jedynie podzielić z nią nalewką domowej roboty. Baba zamilkła. Skontaktowałam się z kobitą ze schroniska która załatwiała adopcję co mamy robić. Ona kazała zgłosić na policję. Dzwonię na policję, tłumaczę historię, policjant proszę się zgodzić na zapłatę, umówić z nią a my podjedziemy bo wyłudzanie jest karalne. Więc piszę do baby ile żąda za oddanie naszego psa. To ona odpisuje, a ile jest pani teraz w stanie dać kasy bo chyba jest coś dla pani wart a my go nakarmiliśmy i przechowaliśmy. Wkurw mnie złapał konkretny, bo ja faktycznie nie mam kasy i ja osobiście nie żądałabym od kogokolwiek znaleźnego. Napisałam jej sms: Proszę pani wszelką kwotę muszę pożyczyć. Więc proszę się określić.To jest pies mojej 15 letniej córki która ma depresję i lęki i tylko dzięki niemu wychodzi z domu. Więc ma dla mnie wartość bo działa na moje dziecko terapeutycznie. Biorąc go ze schroniska zapłaciliśmy 10 zł na szczęście. Widocznie tego szczęścia nie mamy.
    Za chwilę baba zadzwoniła i umówiła się z nami po tesco. Pojechałam z córką, ona zaryczana ja z resztą też sobie w domu popłakałam. Pod tesco najpierw obserwowało nas dwóch facetów, baba zjawiła się z psem za chwilę. Pokazałam jej książeczkę zdrowia psa ze stemplem ze schroniska. Powiedziałam że tych psów jest od groma w schroniskach albo ludzie oddają szczeniaki za darmo, wystarczy poszukać w internecie. Oddała psa. Dałam jej nalewkę domowej roboty żeby nie odeszła z pustymi rękami i nie życzyła źle. Obeszło się bez policji tym razem. Moja córka faktycznie wychodzi z domu tylko ze swoim psem, nauczanie indywidualne ma w domu. Nowe leki dopiero zaczynają działanie. Jeśli by teraz nie odzyskała psa, cały wysiłek mógłby pójść na marne.
    A husky podobają się wszystkim. Ludzie myślą że to taka ładna i duża przytulanka. Nie mają pojęcia że to pies trudny w wychowaniu i trzeba mu poświęcić mnóstwo czasu.
    Nie wiem jakbyście postąpiły na moim miejscu. Ja się cieszę że pies wrócił.

Sabina, Mega, Bursztyn, mysza1975, inessa, iwcia77, caffe, malgos741, Mala79, Parka, gosia7122, Bozia3, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprdole ale mialas przejscie :-/ Swoja droga babka chytra na kase ale potem jej serce chyba zmieklo....Niestety l;udzie suzkaja zarobku wszedzie gdzie tylko sie da nie myslac o konsekwencjach dla innych... :-/ To sm,utne ale w dzisiejszych czasach brak empatii to standard..
    Wiesz juz kto psy wypuscil ???

Aasiula, ania.g, mysza1975, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja pier... ale akcja. Zasnęłam chyba o 5. O 7 rano budzi mnie rozmowa mojej starszej córki. Zadzwoniła jakaś baba że ma naszego psa, że bardzo podoba się jej córce ale nie podała adresu gdzie jest. Zaczęła żądać znaleźnego, nie chciała określić kwoty. Ja piszę sms( bo przestała odbierać tel) że psa mamy ze schroniska i sama nie mam kasy więc mogę się jedynie podzielić z nią nalewką domowej roboty. Baba zamilkła. Skontaktowałam się z kobitą ze schroniska która załatwiała adopcję co mamy robić. Ona kazała zgłosić na policję. Dzwonię na policję, tłumaczę historię, policjant proszę się zgodzić na zapłatę, umówić z nią a my podjedziemy bo wyłudzanie jest karalne. Więc piszę do baby ile żąda za oddanie naszego psa. To ona odpisuje, a ile jest pani teraz w stanie dać kasy bo chyba jest coś dla pani wart a my go nakarmiliśmy i przechowaliśmy. Wkurw mnie złapał konkretny, bo ja faktycznie nie mam kasy i ja osobiście nie żądałabym od kogokolwiek znaleźnego. Napisałam jej sms: Proszę pani wszelką kwotę muszę pożyczyć. Więc proszę się określić.To jest pies mojej 15 letniej córki która ma depresję i lęki i tylko dzięki niemu wychodzi z domu. Więc ma dla mnie wartość bo działa na moje dziecko terapeutycznie. Biorąc go ze schroniska zapłaciliśmy 10 zł na szczęście. Widocznie tego szczęścia nie mamy.
    Za chwilę baba zadzwoniła i umówiła się z nami po tesco. Pojechałam z córką, ona zaryczana ja z resztą też sobie w domu popłakałam. Pod tesco najpierw obserwowało nas dwóch facetów, baba zjawiła się z psem za chwilę. Pokazałam jej książeczkę zdrowia psa ze stemplem ze schroniska. Powiedziałam że tych psów jest od groma w schroniskach albo ludzie oddają szczeniaki za darmo, wystarczy poszukać w internecie. Oddała psa. Dałam jej nalewkę domowej roboty żeby nie odeszła z pustymi rękami i nie życzyła źle. Obeszło się bez policji tym razem. Moja córka faktycznie wychodzi z domu tylko ze swoim psem, nauczanie indywidualne ma w domu. Nowe leki dopiero zaczynają działanie. Jeśli by teraz nie odzyskała psa, cały wysiłek mógłby pójść na marne.
    A husky podobają się wszystkim. Ludzie myślą że to taka ładna i duża przytulanka. Nie mają pojęcia że to pies trudny w wychowaniu i trzeba mu poświęcić mnóstwo czasu.
    Nie wiem jakbyście postąpiły na moim miejscu. Ja się cieszę że pies wrócił.
    no niezle by mnie wqurwiła :/
    policjant miał racje to było zwyczajne wyłudzenie kasy jest na to pare paragrafow, na takich osobnikow
    ja perdziele ,pytanie tylko czemu ona była zaryczana nie kumam wystraszyła sie togo co robi ?
    Najwazniejsze ze pies w domu ,i ze wszystko dobrze :)

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 4780 4781 4782 4783 4784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ