35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie bolało.ale w pewnym wieku facet się wstydzi iść do lekarza, poradzić się nie ma gdzie
Masakrakapturnica wrote:I problem w tym ,ze stulejka na dzieciaku goji sie moment..U faceta juz z tym moga byc klopoty..Swoja droga a on nie widzial ,ze ma problem??Juz jak mial kilkanascie lat matka mu nie zagladala w galoty napewno A jak sie brandzlowal to chyba widzial ,ze cos nie tak..Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:A co ja mam powiedzieć ?! U mnie zmieszane i segregowane wywożą raz w miesiącu. Wyobrażacie sobie ten smrodek pod koniec miesiąca szczególnie w lato?
mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pewnie bolało.ale w pewnym wieku facet się wstydzi iść do lekarza, poradzić się nie ma gdzie
Masakrakapturnica, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mają gdzie i to robią. Faceci też mają swoje fora i wstawiają tam zdjęcia swoich wacków i się radzą
Bursztyn, Sabina, mysza1975, kapturnica, Reni, BISCA, Iwone, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77, Parka, samira, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pewnie bolało.ale w pewnym wieku facet się wstydzi iść do lekarza, poradzić się nie ma gdzie
MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:34
kapturnica, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Nie ma żony.. moja przyjaciółka się z nim rozstała.. Maminsynek
On zrobił zabieg, bo liczył, że wróci. Nie poszło im. Koles teraz nadrabiazmienia laski jak rekawiczki haha poczuł co tracił
EwaT wrote:a żony?EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:myslisz ze to Cosa Nostra smieciowa?
u nas wywoza 1 w tyg. zwykle smieci, a co 2 tyg. papier i plastik...
Podobno w NY zeby sie dostac do tej szanownej kasty, trzeba dac nie lada lapowke
Oni maja cale miasta w garsci - dwa tygodnie bez wywozenia smieci i klekaja przed nimi narodyBursztyn, Sabina, Mega, iwcia77, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:NO a jak!
Podobno w NY zeby sie dostac do tej szanownej kasty, trzeba dac nie lada lapowke
Oni maja cale miasta w garsci - dwa tygodnie bez wywozenia smieci i klekaja przed nimi narodySimba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość