35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Tak a propos sexu
http://iv.pl/images/81030285975659475902.jpg
Nie powiem uśmialiśmy się wszyscy ale ja bym o tym nikomu nie powiedziała.Sabina, Bursztyn, Bozia3, Aasiula, mysza1975, Parka, kkisia, Mega, iwcia77, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja na serio znam taką historię. Opowiadał ją nam nasz kolega na imprezie z pół roku temu. A zaczęło się od tego dlaczego ich pies ma teraz na imię Lodzia ( buldog francuski). Zebrało im się na amory na kanapie, no i on ją tam od tyłu bierze, akcja w toku a kolega zaczyna się orientować że coś jest nie tak. No i właśnie okazało się że Lodzia dołączyła jako trzecia i lizała mu tyłek w trakcie bzykanka.
Nie powiem uśmialiśmy się wszyscy ale ja bym o tym nikomu nie powiedziała.ania.g, mysza1975, kapturnica, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja byłam w takim razie za leniwa - tuż za drzwiami od pokoju każdej nocy przez pierwsze 3 msc życia mojego dziecka składałam stertę zużytych pieluch, które rano pakowałam do wora i heja do śmietnika!
Aasiula, Parka, Sabina, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ty to musisz miec 2!
W No daja pojemniki, wziac 1 dla Ciebie? Ale jak potem go kurna przekaze?? Razem z tym tirem pieluch?
Chyba z tirem
Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.Aasiula, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
boszszsz jak sie wkurzyłam małz w podrozy juz 48h i co na osstatnim odcinku zaginał jego bagaż kurna a w nim jedzenie na cały maraton na Atacamie i buty ,kijki
ja perdziele zdyskfalifikuja go jak nie bedzie miał wszystkiego,cały projekt szlag trafił
Sabina, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ja też wkładam do tych woreczków i słyszałam, że ten pojemnik nie zawsze się sprawdza....ale nie mam doświadczenia...
Jeśli chodzi o napletek - bo mam dwóch chłopców. 12 lat temu przy kąpieli codziennie miałam delikatnie go odciągać, ale nie naciągać, a teraz położna powiedziała, że się nic nie robi, ewentualnie delikatnie odsunąć od e, ile czasu do czasu, ale tylko tyle ile skórka pozwoliAasiula, ania.g, kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Chyba z tirem
Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.
a tu sie okazuje ze do (wyparzania ???) kupy tez
kapturnica, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:
Chyba z tirem
Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:
Chyba z tirem
Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.Simba, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:boszszsz jak sie wkurzyłam małz w podrozy juz 48h i co na osstatnim odcinku zaginał jego bagaż kurna a w nim jedzenie na cały maraton na Atacamie i buty ,kijki
ja perdziele zdyskfalifikuja go jak nie bedzie miał wszystkiego,cały projekt szlag trafiłmysza1975, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale ja nie mam wyjscia - u nas smieci zabieraja tylko dwa razy w tygodniu
Mam nadzieje, ze pojemnik z kiszkami zalatwi sprawe.Simba, kapturnica, Parka, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Może św Antoni pomoże? Kurwa, co za świat
i jedna pomyłka jakiegos pracownika przekresli wszystko ,ja pierdzielę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:55
Sabina, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość