X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak a propos sexu :)
    http://iv.pl/images/81030285975659475902.jpg
    Ja na serio znam taką historię. Opowiadał ją nam nasz kolega na imprezie z pół roku temu. A zaczęło się od tego dlaczego ich pies ma teraz na imię Lodzia ( buldog francuski). Zebrało im się na amory na kanapie, no i on ją tam od tyłu bierze, akcja w toku a kolega zaczyna się orientować że coś jest nie tak. No i właśnie okazało się że Lodzia dołączyła jako trzecia i lizała mu tyłek w trakcie bzykanka.
    Nie powiem uśmialiśmy się wszyscy ale ja bym o tym nikomu nie powiedziała.

Sabina, Bursztyn, Bozia3, Aasiula, mysza1975, Parka, kkisia, Mega, iwcia77, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja na serio znam taką historię. Opowiadał ją nam nasz kolega na imprezie z pół roku temu. A zaczęło się od tego dlaczego ich pies ma teraz na imię Lodzia ( buldog francuski). Zebrało im się na amory na kanapie, no i on ją tam od tyłu bierze, akcja w toku a kolega zaczyna się orientować że coś jest nie tak. No i właśnie okazało się że Lodzia dołączyła jako trzecia i lizała mu tyłek w trakcie bzykanka.
    Nie powiem uśmialiśmy się wszyscy ale ja bym o tym nikomu nie powiedziała.
    hmm...ciekawe dlaczego nazwal ja Lodzia? MOze wczesniej lizala nie tylko jajka? :P ;)

ania.g, mysza1975, kapturnica, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    człowiek chce odpocząć przy kolacji, wchodzi na ovu a tu pies jaja liże..

Bursztyn, Sabina, Bozia3, Aasiula, ania.g, mysza1975, kapturnica, Parka, kkisia, BISCA, Reni, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    człowiek chce odpocząć przy kolacji, wchodzi na ovu a tu pies jaja liże..
    0tongue.gif

ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja byłam w takim razie za leniwa - tuż za drzwiami od pokoju każdej nocy przez pierwsze 3 msc życia mojego dziecka składałam stertę zużytych pieluch, które rano pakowałam do wora i heja do śmietnika!
    O, ja robilam to samo ostatnio! Tu sa takie sliczne male woreczki na pieluchy, wchodzi mniej wiecej 5 - 8, zawiazujesz i do smietnika. Chcialam sprawdzic, jaka wysoka piramide zbuduje z woreczkow. Uzbieralam 6, przyszedl chlop i wyniosl. I po zabawie. ;)

Aasiula, Parka, Sabina, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ty to musisz miec 2! ;)
    W No daja pojemniki, wziac 1 dla Ciebie? Ale jak potem go kurna przekaze?? Razem z tym tirem pieluch? ;)
    :)
    Chyba z tirem :)
    Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.

Aasiula, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszszsz jak sie wkurzyłam małz w podrozy juz 48h i co na osstatnim odcinku zaginał jego bagaż kurna a w nim jedzenie na cały maraton na Atacamie i buty ,kijki

ja perdziele zdyskfalifikuja go jak nie bedzie miał wszystkiego,cały projekt szlag trafił

Sabina, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wkładam do tych woreczków i słyszałam, że ten pojemnik nie zawsze się sprawdza....ale nie mam doświadczenia...
    Jeśli chodzi o napletek - bo mam dwóch chłopców. 12 lat temu przy kąpieli codziennie miałam delikatnie go odciągać, ale nie naciągać, a teraz położna powiedziała, że się nic nie robi, ewentualnie delikatnie odsunąć od e, ile czasu do czasu, ale tylko tyle ile skórka pozwoli

Aasiula, ania.g, kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja planowalam kupic tommee tippee. Widzialam to kiedys u znajomych i to jest naprawde dobry patent. Przynajmniej nie wali kupolem w calym domu.
    ojej, a ja myslalam ze to tommee cos jest do wyparzania butelek
    a tu sie okazuje ze do (wyparzania ??? ;) ) kupy tez

kapturnica, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Simba Ty nie zdążysz potrzymac długo pieluch w domu, przy takiej produkcji! Poza tym kupy noworodków nie śmierdzą ;)

Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A, fajny jest. Robi parowki z pieluch! :)

Simba, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    boszszsz jak sie wkurzyłam małz w podrozy juz 48h i co na osstatnim odcinku zaginał jego bagaż kurna a w nim jedzenie na cały maraton na Atacamie i buty ,kijki

ja perdziele zdyskfalifikuja go jak nie bedzie miał wszystkiego,cały projekt szlag trafił
    Może św Antoni pomoże? Kurwa, co za świat :(

mysza1975, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - jak ja mam poznać to skrzywienie u Kajtka? Ja żadnej asymetrii nie widzę - to się jakoś bada?

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ale w maju którego roku?

Przyszłego, pod warunkiem, że będę karmić tylko pół roku.

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli glowke trzyma bardziej na 1 strone. I jesli sie wygina przy braniu na rece, jest kilka cech. Tu fajny artykul o tym.
    http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79404,7806055,Ruch_jednostronny.html

Aasiula lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba Ty nie zdążysz potrzymac długo pieluch w domu, przy takiej produkcji! Poza tym kupy noworodków nie śmierdzą ;)
    Ale ja nie mam wyjscia - u nas smieci zabieraja tylko dwa razy w tygodniu :-/

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, nie kazde jest krzywe. ;) Moja corka nie byla, a tez sie duza urodzila, ale Adas ewidentnie jest lewostronny. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To czesto! U mnie wywoza co ktorys tydzien, raz w tyg papier, raz organiczne, raz resztki. Pieluchy to resztki, wiec kumasz jak u nas wali ze smietnika, jak wywalaja co 3 tydzien? ;)
    Mam nadzieje, ze pojemnik z kiszkami zalatwi sprawe.

Simba, kapturnica, Parka, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    u nas tylko raz....no ale ja nie mam blizniakow ;)

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Może św Antoni pomoże? Kurwa, co za świat :(
    wqrwiony jest strasznie ,cała trojca biegnie dla Blanki ,małej dziewczynki wczesniaka z wieloma wadami .
    i jedna pomyłka jakiegos pracownika przekresli wszystko ,ja pierdzielę!:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:55

Sabina, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 4775 4776 4777 4778 4779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ