35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Mojej przyjaciółki niedoszła teściowa zaniedbala temat i synuś dorosły choup męczył się ze stulejka.. Sex tylko w gumie bo go bolalo.. No i padło pytanie jak mają dzieci zrobić skoro nie chce operacji i tylko guma
Sabina, iwcia77, ania.g, Aasiula, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W czym problem - niech chłop się tym zajmie, w końcu to jego syn
Sama nie mam pojęcia jak to robić, u mojego bratanka robił to mój bratAasiula, Reni lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
[Mam tylko innej firmy tommee tippee sangenic. Dla mnie rewelacja. Higienicznie , nie smierdzi. Fakt wklady są drogie ale warto QUOTE=Pusurek]Laski, ma ktoras takie cos?
http://allegro.pl/angel-care-pojemnik-na-zuzyte-pieluchy-i4626894665.html
Tu daja pojemnik za darmo, ale wklady sa kur... drogie. Ale se mysle, wezme pojemnik, wklady bede kupowac w Pl., bo sa duzo tansze. Te pojemniki robia fajne kiszki z pieluch, chociaz sa chyba dosc nieekologiczne.[/QUOTE]
Pusurek, iwcia77, Aasiula, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mojej przyjaciółki niedoszła teściowa zaniedbala temat i synuś dorosły choup męczył się ze stulejka.. Sex tylko w gumie bo go bolalo.. No i padło pytanie jak mają dzieci zrobić skoro nie chce operacji i tylko guma
Maż poszedł na zabieg jak był dorosły, mówił że po operacji masakra, wysikac się to była męka, że o podnieceniu nie wspomnę. Mówił, że starał się myśleć o pani z rybnego
Ja do dziś nie potrafię pojąć jak można zapomnieć, że dziecko miało mieć operacje! Bo tak się teściowa tłumaczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:40
Alis, iwcia77, ania.g, samira, Aasiula, Mega, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To wyobraź sobie, że moja teściowa zapomniała! Taki drobiazg kurwa no
Max poszedł na zabieg jak był dorosły, mówił że po operacji masakra, wysilać się to była męka, że nie wspomnę o podnieceniu. Wtedy starał się myśleć o pani z rybnego
Ja do dziś nie potrafię pojąć jak można zapomnieć, że dziecko miało mieć operacje! Bo tak się teściowa tłumaczyłaSabina, iwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, ma ktoras takie cos?
http://allegro.pl/angel-care-pojemnik-na-zuzyte-pieluchy-i4626894665.html
Tu daja pojemnik za darmo, ale wklady sa kur... drogie. Ale se mysle, wezme pojemnik, wklady bede kupowac w Pl., bo sa duzo tansze. Te pojemniki robia fajne kiszki z pieluch, chociaz sa chyba dosc nieekologiczne.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez , ja tez !!!!! wezcie mnie ze soba !!! QUOTE=kapturnica]Jakbys byla blizej poszlybysmy na jakie party i ochlajstwo
A Ty PO co??Jak wódki nie mozesz??No chyba,ze bedziesz nam polewac?iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No zapomniec o operacji??To juz przegiela....Na calej lini zaprdolila jak dzik w sosne...
A daj spokój, z niej to był chuj nie matka, szkoda gadać, bo się wkurwiam od razu
iwcia77, ania.g, Aasiula, Simba, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny