35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A jak nie widzi, to se zajrzy. Moj chlop zagladal notorycznie juz pod koniec, a jak warczalam na niego, to tlumaczyl, ze przeciez musi widziec, jak sie mu syn rodzi. No i co zrobisz? Lezysz i sie wijesz, to nic nie zrobisz.
kapturnica, Aasiula, Pusurek, mysza1975, ania.g, Sabina, Parka, Bursztyn, BISCA, samira, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur, ale czemu Ty się wiłaś przy znieczuleniu - przecież wtedy nic nie boli? Ja pamiętam, że jak przy pierwszym porodzie dostałam zastrzyk - to se mogłam manicure robić podczas.....
Sabina, Mega, iwcia77, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za rady z tymi cyckami...choć teraz w szpitalach radzą w wielu przypadkach inaczej niż kiedyś...
Np. powiedziano mi, że nie powinniśmy kąpąc dziecka codziennie, nie mówiąc o taplaniu go codziennie oliwkami
- Jeśli chodzi o laktatory i cycki - mam jak najmniej odciągać - a jeśli muszę - to tylko do opanowania pierwszego bólu - żeby nie rozkręcać laktacji, która widocznie i tak się już za bardzo rozkręciła
i kilka jeszcze innych zupełnie radPusurek, mysza1975, Aasiula, Sabina, Mega, Parka, Iwone, iwcia77, samira, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dajcie już spokój z tym chlaniem, idę po to mleko.
Mój M mi wyliczył, że jak dobrze pójdzie to się będę mogła napić czegoś z procentami na swoje 40 urodziny, w maju.Aasiula, kapturnica, Sabina, ania.g, Mega, Parka, BISCA, iwcia77, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mój M mi wyliczył, że jak dobrze pójdzie to się będę mogła napić czegoś z procentami na swoje 40 urodziny, w maju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:01
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny dzięki za rady z tymi cyckami...choć teraz w szpitalach radzą w wielu przypadkach inaczej niż kiedyś...
Np. powiedziano mi, że nie powinniśmy kąpąc dziecka codziennie, nie mówiąc o taplaniu go codziennie oliwkami
- Jeśli chodzi o laktatory i cycki - mam jak najmniej odciągać - a jeśli muszę - to tylko do opanowania pierwszego bólu - żeby nie rozkręcać laktacji, która widocznie i tak się już za bardzo rozkręciła
i kilka jeszcze innych zupełnie rad
W No nie kaza w ogole myc w niczym, tu sie dzieci kapie raz na nie wiem ile, moze tydzien? Chusteczek nawilzajacych tez sie nie uzywa. Ja kapie Adamka codziennie, uzywamy Oilatum, mamy czyste, nawilzone dziecko i fajna wieczorna rutyne. Nie wyobrazam sobie wieczoru bez kapieli.
Bozia, Kajtek nie jest krzywy?Znaczy lekko asymetryczny? Tym duzym latwiej asymetrie zlapac, bo maja mniej miejsca na fikanie w brzuchu. Adas jest lekko asymetryczny, cwiczymy juz sobie, zeby szybko sie wyprostowal.
Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny dzięki za rady z tymi cyckami...choć teraz w szpitalach radzą w wielu przypadkach inaczej niż kiedyś...
i kilka jeszcze innych zupełnie rad
Niby wszystko się zmienia, ale ja też nie wyobrażam sobie nie wykąpać dziecka, do dziś Młoda (poza chorobą) jest kapana co wieczór, uwielbia toA mi się wydaje, że takiemu odświeżonemu bąblowi lepiej się śpi. Sika przecież do pieluchy, leży w sikach, w kupie - no jak nie wymoczyć tej dupiny?
Bozia oby Ci przeszło, nie zazdroszczę problemów z cycami. Powiem, że chudniesz ekspresowo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:15
Aasiula, kapturnica, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny dzięki za rady z tymi cyckami...choć teraz w szpitalach radzą w wielu przypadkach inaczej niż kiedyś...
i kilka jeszcze innych zupełnie radSabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Co chwila coś się zmienia i ja już się trochę gubię. Np. zasady pielęgnacji chłopca. Kiedyś napletek się odciągało teraz podobno już nie. To jak to wyczyścić? Ja nie wiem bo mam dwie córki.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość