35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Nie wiem czy tak jest w całej Polsce, ale kiedy ja rodziłam 12 i 6 lat temu zanim odcieli pępowinę, kazali mi na głos przeczytać opaskę dziecka ... syn iwony ...opaskę założyli i dopiero odcinali. Rodziłam w dwóch różnych szpitalach
i zadnych opasek dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:20
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:wypije za twoje zdrowko,szcześliwe i w miare bezbolesne rowiazanie
ooo !po pracy jade do sklepu po jakies winko
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Co chwila coś się zmienia i ja już się trochę gubię. Np. zasady pielęgnacji chłopca. Kiedyś napletek się odciągało teraz podobno już nie. To jak to wyczyścić? Ja nie wiem bo mam dwie córki.
iwcia77, ania.g, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:porod byl w UK
i zadnych opasek dla dziecka
Ja mialam opaske na reku, Adas mial na obu raczkach, mimo, ze na sekunde nie spuscilam go z oka. Obie mu spadly nastepnego dnia.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A jak podmienia dzieciura?
Ja mialam opaske na reku, Adas mial na obu raczkach, mimo, ze na sekunde nie spuscilam go z oka. Obie mu spadly nastepnego dnia.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:My odciagalismy czasem, tak nam poczatkowo radzili ale po zabiegu stulejki jak mial 2lata to kazdego wieczora w kapieli i tak chyba do5tego roku poki sam sie juz nie nauczyl...
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W czym problem - niech chłop się tym zajmie, w końcu to jego syn
Sama nie mam pojęcia jak to robić, u mojego bratanka robił to mój bratSabina, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No i teraz sam sobie sciaga? Szybko? I pewnie sprawdza po kilka razy czy dobrze to zrobił
I to jest synku odpowiedz na Twoje pytanie co tzn walić konia?
Pienknie!
kapturnica wrote:My odciagalismy czasem, tak nam poczatkowo radzili ale po zabiegu stulejki jak mial 2lata to kazdego wieczora w kapieli i tak chyba do5tego roku poki sam sie juz nie nauczyl...Sabina, ania.g, BISCA, Aasiula, samira, iwcia77, Mega, Simba, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:u nas było tak samo ja odciagałam a pozniej sam sie nauczył ,udało sie bez zabiegu,ale tez był problem dostał maść i to pomogło
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, ma ktoras takie cos?
http://allegro.pl/angel-care-pojemnik-na-zuzyte-pieluchy-i4626894665.html
Tu daja pojemnik za darmo, ale wklady sa kur... drogie. Ale se mysle, wezme pojemnik, wklady bede kupowac w Pl., bo sa duzo tansze. Te pojemniki robia fajne kiszki z pieluch, chociaz sa chyba dosc nieekologiczne.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie moj malz nie zrobil ani razu tego jak mlody byl po zabieguNormlanie mial łzy w oczach jak mlody poplakiwal bo bolało..A kazali odciagac juz w ten sam dzien co zabieg mimo ,ze byly szwy....Facety mietkie w tym temacie są
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No i teraz sam sobie sciaga? Szybko? I pewnie sprawdza po kilka razy czy dobrze to zrobił
I to jest synku odpowiedz na Twoje pytanie co tzn walić konia?
Pienknie!W koncu to normalka
Sabina, Aasiula, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:U mnie moj malz nie zrobil ani razu tego jak mlody byl po zabieguNormlanie mial łzy w oczach jak mlody poplakiwal bo bolało..A kazali odciagac juz w ten sam dzien co zabieg mimo ,ze byly szwy....Facety mietkie w tym temacie są
-
Mojej przyjaciółki niedoszła teściowa zaniedbala temat i synuś dorosły choup męczył się ze stulejka.. Sex tylko w gumie bo go bolalo.. No i padło pytanie jak mają dzieci zrobić skoro nie chce operacji i tylko guma
Aasiula, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, co wy z tymi napletami... Dziewczyna jednak latwiejsza, no... A tu sciagac, nie sciagac, operacje, stulejki, dzizas...
Aasiula, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość