35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wacław, umarlam
uwielbiam takie nazwy
Sabina, iwcia77, ania.g, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
to powinnon was przekonac
moze was zaraze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1454e85384a7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:00
ania.g, kapturnica, Aasiula, Simba, Mega, Bursztyn, mysza1975, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Laski, ma ktoras takie cos?
http://allegro.pl/angel-care-pojemnik-na-zuzyte-pieluchy-i4626894665.html
Tu daja pojemnik za darmo, ale wklady sa kur... drogie. Ale se mysle, wezme pojemnik, wklady bede kupowac w Pl., bo sa duzo tansze. Te pojemniki robia fajne kiszki z pieluch, chociaz sa chyba dosc nieekologiczne.
Pieluszki tez sa nieekologiczne i co poradzisz?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja planuje cos takiego zakupić.
Pieluszki tez sa nieekologiczne i co poradzisz?Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ty PO co??Jak wódki nie mozesz??No chyba,ze bedziesz nam polewac?
Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja planuje cos takiego zakupić.
Pieluszki tez sa nieekologiczne i co poradzisz?
W No daja pojemniki, wziac 1 dla Ciebie? Ale jak potem go kurna przekaze?? Razem z tym tirem pieluch?Mega, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Miałam ten pojemnik, chyba dwa razy pampery do niego wsadziliśmy ;)NIe pasowało mi, że trzeba było pieluchę głęboko wpychać i coś jeszcze, nie pamiętam już co. Generalnie dla mnie pieniądze wywalone w błoto
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A to nie jest tak, ze on zasysa ta pieluche? Tak dzialaja chyba te Angel Care.
Aasiula, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ale ja mam właśnie ten - kupiony razem z monitorem oddechu. Ja nie polecam, chyba, że coś w nich zmielnili, albo ja miałam uszkodzony. Nic mnie wsysało pieluch, trza je było wciskać do gardła
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Znaczy gimnastyka. Trza sie schylic, wcisnac, wyprostowac. Zobacz ile miesni pracuje kilka razy dziennie.
Aasiula, Pusurek, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość