35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to u mnie tylko głowę przekręcał cały czas w jedną stronę, ale to już w szpitalu zauważyli i kazali mu zmieniać pozycję. Teraz robię to już automatycnie - raz śpi na wznak, raz na lewym, raz na prawym boku...i jest ok nie ciągnie go już w jedną stronę....Pusurek wrote:Bozia, nie kazde jest krzywe.
Moja corka nie byla, a tez sie duza urodzila, ale Adas ewidentnie jest lewostronny. 
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
może jeszcze się znajdzie - może gdzieś się zawieruszył ...Aasiula wrote:wqrwiony jest strasznie ,cała trojca biegnie dla Blanki ,małej dziewczynki wczesniaka z wieloma wadami .
i jedna pomyłka jakiegos pracownika przekresli wszystko ,ja pierdzielę!
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
No wlasniePusurek wrote:To czesto! U mnie wywoza co ktorys tydzien, raz w tyg papier, raz organiczne, raz resztki. Pieluchy to resztki, wiec kumasz jak u nas wali ze smietnika, jak wywalaja co 3 tydzien?

Mam nadzieje, ze pojemnik z kiszkami zalatwi sprawe. -
nick nieaktualny
-
Powiem Ci, ze raz w tygodniu to juz jest hardcore.Bursztyn wrote:u nas tylko raz....no ale ja nie mam blizniakow

W ogole to nienawidze kurwa smieciarzy - pieprzona miejska, legalna, mafia...
Bursztyn, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Powiem Ci, ze raz w tygodniu to juz jest hardcore.
Hardcore to jest u nas..Raz na 2tyg wywoza smieci mieszane..Czyli w tymw ypadku odpady takie jak pieluchy kisza sie!!!!
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
myslisz ze to Cosa Nostra smieciowa?Simba wrote:Powiem Ci, ze raz w tygodniu to juz jest hardcore.
u nas wywoza 1 w tyg. zwykle smieci, a co 2 tyg. papier i plastik...
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niby na stronie szpitala jest napisane że respektują wybór ale w rzeczywistości wygląda to inaczej. Nie wiem czy mam siłę na walkę z namolnymi położnymi.kapturnica wrote:A czemu akurat w szpitalu tak??Przeciez jak nie zamierzasz to nikt Cie nie zmusi???
mysza1975, Parka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A co ja mam powiedzieć ?! U mnie zmieszane i segregowane wywożą raz w miesiącu. Wyobrażacie sobie ten smrodek pod koniec miesiąca szczególnie w lato?kapturnica wrote:Hardcore to jest u nas..Raz na 2tyg wywoza smieci mieszane..Czyli w tymw ypadku odpady takie jak pieluchy kisza sie!!!!
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH