35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie
), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie.
No i co tera, panie??
uwielbiam volvo,własnie bedę zmieniać na volviaka ,to dobre auta i czesci maja normalne ceny a nie jak w lexie zarowka kosztuje 300 złPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:hehe ja tez luty
jest moim prezentem urodzinowym - jak przyjechaliśmy do szpitala i pielęgniarka spojrzała na moja datę urodzenia to spytała jak to zrobiliście? Urodziła sie w tym samym dniu co ja wiec sobie razem obchodzimy urodzinki, no i maz nigdy nie zapomina o moich
Aasiula, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, mysza1975, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moja córa tez
jest moim prezentem urodzinowym - jak przyjechaliśmy do szpitala i pielęgniarka spojrzała na moja datę urodzenia to spytała jak to zrobiliście? Urodziła sie w tym samym dniu co ja wiec sobie razem obchodzimy urodzinki, no i maz nigdy nie zapomina o moich
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo sniadania biskup Gadecki.
http://wyborcza.pl/1,75478,16753263.html
Kilka smiechowych watkow np. chlopcy a sprzatanie.
Rownie ciekawie prawi o mieszkaniu razem przed slubem.
" Stanowi to samookaleczanie ich miłości. Już sam rozum ludzki podsuwa niemożliwość jego akceptacji, wykazując, jak mało jest przekonywające "eksperymentowanie" na osobach ludzkich, których godność wymaga, aby były zawsze i wyłącznie celem miłości, obdarowania bez jakichkolwiek ograniczeń czasu czy innych okoliczności"
Musze zapytac chlopa, czy czuje sie okaleczony.
Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moja córa tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 12:22
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:u mnie w rodzinie brat mojego ojca ozenił sie 29 lutego ,i tak co pare lat maja rocznice
Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:u mnie w rodzinie brat mojego ojca ozenił sie 29 lutego ,i tak co pare lat maja rocznice
Ale i tak zawsze kupuje.
Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Fajowy, ale dla mnie ciute za maly.
Moj kolejny w stajni to bedzie xc 90. Duuuuzy taki.
większy, ładniejszy....
Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:nooo ten jest piekny tez mi sie podoba ,tylko cena mi sie nie podoba
wiec zostaje mniejszy i tanszyPusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-
a tego to nie wiem , bo ja tylko w dziure wjechalam i gume zlapalamPusurek wrote:Ja tez nia jezdzilam, w Gd, ale boje sie troche zamienic stary, dobry model volvo, na naszpikowana elektronika cytryne. Slyszalam tez, ze te modele lubia sie psuc.
Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:nooo ten jest piekny tez mi sie podoba ,tylko cena mi sie nie podoba
wiec zostaje mniejszy i tanszyMega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny