35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
u nas kolejny dzien cudna pogoda
chyba znów sie wybierzemy na jakis krótki spacer
A w ogrodzie jeszcze pyszne ciemne winogrona mniam mniam
i truskawki tez kwitły moze coś z nich jeszcze bedzie
co do nauczycielki nie skomentuje sama jestem nauczycielem i nie pozwoliłabym sobie nataką wpadke ale rózne rzeczy moga sie zdarzyc zdaje sobie z tego sprawe tylko może nie takie !!!
Ja tylko raz nie obejrzałam bajki prze puszczeniem dzieciom i juz wiecej sobie na to nie pozwoliłam( czasami dzieci przynosiły w dzien bajek i rodzice mówili,ze moze byc wg nich ale była masakra sama sie bałam)
mysza1975, Mega, Aasiula, Mala79, samira, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ale miałam dziś sen! Śniło mi się, że już urodziłam, ale nic nie pamiętałam z porodu. Pytałam mojego M, o której sie Wojtuś urodził, ale on mi powiedział, że nie wie, bo go nie było. Na dodatek nie byłam w szpitalu, tylko w akademiku albo jakimś internacie i było tam dużo ludzi ode mnie z pracy. Wszyscy przychodzili i oglądali dziecko. A mały miał takie wielkie granatowe oczy.Mega, kapturnica, Aasiula, inessa, Sabina, Mala79, ania.g, macduska, BISCA, Parka, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
Ale miałam dziś sen! Śniło mi się, że już urodziłam, ale nic nie pamiętałam z porodu. Pytałam mojego M, o której sie Wojtuś urodził, ale on mi powiedział, że nie wie, bo go nie było. Na dodatek nie byłam w szpitalu, tylko w akademiku albo jakimś internacie i było tam dużo ludzi ode mnie z pracy. Wszyscy przychodzili i oglądali dziecko. A mały miał takie wielkie granatowe oczy.mysza1975, Aasiula, Mala79, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBosz, jaka jesien potrafi byc piekna. Zrobilam sobie z corka ( chlop w pracy ) wycieczke po wsi i okolicy, ona na rowerze, ja za nia poginalam z wozkiem. Slonce oswietla skaly, zlote liscie na drzewach, lekka mgielka na jeziorze, a na horyzoncie pierwszy snieg na gorach. Jak z pocztowki.
Aasiula, inessa, kapturnica, EwaT, Mala79, macduska, Parka, Mega, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bosz, jaka jesien potrafi byc piekna. Zrobilam sobie z corka ( chlop w pracy ) wycieczke po wsi i okolicy, ona na rowerze, ja za nia poginalam z wozkiem. Slonce oswietla skaly, zlote liscie na drzewach, lekka mgielka na jeziorze, a na horyzoncie pierwszy snieg na gorach. Jak z pocztowki.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:I nastala cisza ... A ja jeszcze troche musze wysiedziec w pracy ech...
Mala79, macduska, Mega, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:oglądałyście tvn
laska na trasie s8 urodziła... 3 min
Bursztyn wchodzimy w taki poród?Reni, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:oglądałyście tvn
laska na trasie s8 urodziła... 3 min
Bursztyn wchodzimy w taki poród?kapturnica, Mala79, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny