35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
urodziła i koniec
i tego się trzymajmy!
kapturnica wrote:Haaa ale zeby nie bylo tak simply to nie wiadomo ile wczesniej miala bole rozwierajace szyjke.....
To parte jej tak szybko poszly ..Sie nie ekscytujcie ,ze tak szybko urodzilaMala79, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUciekam do domciu odezwe sie jak ogarne temat po powrocie czyli sprawdzenie czy Maly ma wszystkie lekcje odrobione, najem, wyleze z psem, i sie wykapie i wtedy jak nie padne na pyszczek czyli w swoja podusie to zajrze bo jestem ciekawa relacji z filmu na ktory poszla Mega ... ale w razie W wole napisac ze sie zegnam i zycze kolorkow ...
kapturnica, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:oglądałyście tvn
laska na trasie s8 urodziła... 3 min
Bursztyn wchodzimy w taki poród?
No dobra, niech bedzie, porod- chwilowka mi pasuje, zamawiajania.g, Reni, macduska, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
biore dwa razy na wynos
Bursztyn wrote:Jezu, a tu znowu o porodach....
No dobra, niech bedzie, porod- chwilowka mi pasuje, zamawiajBursztyn, EwaT, macduska, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witojcie,
Nadzieja matką głupich, małpa się rozkręciła, nawet OF pokazywał ze raczej jutro, a tu juz dziś, wyszla mi 12 dni fl.
Ale pogoda i tak była cudo cały dzieńznowu rowery i rowery, aż piczkins boli od siodełka.
Pusur, piękny opis Twojej okolicy, ja uwielbiam Skandynawię (w NO byłam w podrózy poslubnej), wiec od razu sobie wyobrazilam jak tam cudnie maszkapturnica, ania.g, macduska, Pusurek, mysza1975, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość