X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzien dobry...chce mi sie spac a tu dupa wolowa bo musze jechac na pap test :( i potem mam troszke spraw do zalatwienia na miescie ...cos apetytu nie mam a obudzil mnie Ivo szalejacy po macicy - tak skakal ze az brzuch podskakiwal :D...moze to jakas gimnastyka poranna :D chyba musial cos uslyszec o koniowatej :D

BISCA, kkisia, kapturnica, Mala79, ania.g, Mega, malgos741, Parka, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano sama strachu sie najadlam :-O, gdyby nie to zem w ciazy to pewnie jakos bym ten atak przezyla bez paniki, ale przestraszylam sie ze moze na nogach za dlugo stalam , troszke niedopilam wody i nie pojadlam i pomyslalam ze Ivo sie zbuntowal..dlatego ta karetka ...zeby wykluczyc jakies komplikacje zwiazane z ciaza. no ale na szczescie ten atak z ciaza nie ma nic wspolnego , wiec odetchnelam z ulga :)
    Mega wrote:
    Iwcia nie strasz...

Mala79, Mega, Iwone, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Spokojnego dnia wam zyczę :)

iwcia77, kkisia, kapturnica, Mala79, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w poniedzialkowy poranek.
    Nie znalam tej aktorki, ktora zmarla ( od dawna nie mam stycznosci z tv i kinem polskim) ale to jest wstrzasajace.
    Kapta, masz racje. Trzeba sie cieszyc kazda chwila. Pazdziernikowym, poniedzialkowym porankiem rowniez ( nawet jak nas krew zalala ;-))

Parka, widzenia, ze Ciebie tez, to idziemy rowno ;-). Wyobrazam sobie twoje rozczarowanie..... U mnie tez, bo wyjatkowo FL 16 dni. Eh...

Mysza : tik-tak-tik-tak..... Za niedlugo przytulisz Wojtusia :-)

Simba, nie chcialabym byc monotematyczna, ale ...... POKAZUJ BRZUNIO !!!!!!!

Milego dnia i udanego tygodnia.

kkisia, kapturnica, Mala79, iwcia77, Mega, Aasiula, malgos741, Parka, mysza1975, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Iwka kurde poradzilabym piwko na kamienie ale ty nie mozesz :)

iwcia77, Mega, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co ja mam bidna zrobic :) , nawet nie wiem czy to sie leczy, rozbija , operuje , czeka na rozwoj wypadkow...w kazdym razie na skierowaniu zaznaczono , ze usg ma sie odbyc w ciagu 10 dni od wystawienia skierowania czyli - urgent :)
    kkisia wrote:
    Witam :)

Iwka kurde poradzilabym piwko na kamienie ale ty nie mozesz :)

Mala79, kkisia, Mega, Aasiula, Iwone, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie jeszcze z lozeczka (ciezko wstac po nocy bo moj Synus dostal ataku kaszlu i co zasnal to znowu Go dusilo )a dzisiaj mam przed soba ciezki dzien jade do Zielonej na wizyte ech jakos chwilowo brak mi wiary w siebie musze wziasc sie w garsc (zwale to na jesien ) ze to przez zmienna pogode taka jestem. Milego dzionka Kofane :-)

iwcia77, Mega, Aasiula, Parka, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no i co ja mam bidna zrobic :) , nawet nie wiem czy to sie leczy, rozbija , operuje , czeka na rozwoj wypadkow...w kazdym razie na skierowaniu zaznaczono , ze usg ma sie odbyc w ciagu 10 dni od wystawienia skierowania czyli - urgent :)
    jak sa male to sie je rozkrusza nie jest to straszne jak wieksze to usuwa powiem tak ja dwa urodzilam nie wiem co to znaczy bol porodowy ale wiem co znaczy urodzic kamienie ponoc to porownywalne

kkisia, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez co jakis czas sie robia kamienie , za kazdym razem je rodze :)
    Wiec Iwka spoko poboli , urodzisz i przejdzie ;)

Mala79, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat ta aktorka modna była w latach 98-99 więc dawno ;-)

p.s. witam się
    BISCA wrote:
    Nie znalam tej aktorki, ktora zmarla ( od dawna nie mam stycznosci z tv i kinem polskim) ale to jest wstrzasajace.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 09:01

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia to chyba znak.. że czas zwolnić i zająć się nie tylko baby ale też i sobą
    współczuję

Mega, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Iwcia, potrafisz człowiekowi ciśnienie podnieść...dobrze że to "tylko" kolka.
    A ja grzecznie czekam w dwupaku, zostało równo dwa tyg. do cięcia.

Mega, iwcia77, malgos741, BISCA, Bozia3, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co Mysza i Ania .. a potem długo długo nikt
    coś ostatnio nam się lista ciężarnych zacięła
    czy któraś zamierza zajść w najbliższym czasie? ;-) Bursztyn Ciebie nie pytam, bo to oczywiste ;-)

iwcia77, malgos741, Mega, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz zaciela :) to nie blokuj i w koncu zacionz :9

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/063316d17c31.jpg

Reni wrote:
    Czyli co Mysza i Ania .. a potem długo długo nikt
    coś ostatnio nam się lista ciężarnych zacięła
    czy któraś zamierza zajść w najbliższym czasie? ;-) Bursztyn Ciebie nie pytam, bo to oczywiste ;-)

ania.g, Reni, Mega, Alis, Bursztyn, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przede mną jest Samira i Mango :-/
    iwcia77 wrote:
    zaraz zaciela :) to nie blokuj i w koncu zacionz :9

iwcia77, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wpychaj sie a nie ...
    Sie dziołchy ociagaja to co zrobisz jak nic nie zrobisz?? :)

ania.g, iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja wychowanie mam i odstoję swoje w kolejce ;-)
    kapturnica wrote:

iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspaniala, szlachetna wymowka :D
    kapturnica wrote:

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nic zgnusnieje :( juz mam lenia jak stad do gdanska i mam dalej go hodowac :-O
    Reni wrote:
    Iwcia to chyba znak.. że czas zwolnić i zająć się nie tylko baby ale też i sobą
    współczuję

Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nad kawy :-)
    Dużo opowiadać jeśli chodzi o weekend. Od piątku się zaczęło czyli budowa altany murowanej na działce, zamówiłam betoniarkę i piasek. W sobotę kumpel zaczął wylewać wylewkę pod fundamenty które są - wylał 1/3 bo zaczął od 16 a szybko się zciemnia, w niedzielę miał skończyć ale oczywiście nie skończył bo zaniemóg. Skończył się piasek bo kazał zamówić 200kg a potrzeba więcej. Wszystko idzie jak krew z nosa. :-(
    Ja razem z m wczoraj cały dzień na targach ślubnych byłam jako wystawca, więc pracowita niedziela. No i nic nie odpoczęłam a dziś do roboty.

iwcia77, ania.g, Mega, Bursztyn, mysza1975, kkisia, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 4802 4803 4804 4805 4806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ