35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no dzien dobry...chce mi sie spac a tu dupa wolowa bo musze jechac na pap test
i potem mam troszke spraw do zalatwienia na miescie ...cos apetytu nie mam a obudzil mnie Ivo szalejacy po macicy - tak skakal ze az brzuch podskakiwal
...moze to jakas gimnastyka poranna
chyba musial cos uslyszec o koniowatej
BISCA, kkisia, kapturnica, Mala79, ania.g, Mega, malgos741, Parka, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ano sama strachu sie najadlam
, gdyby nie to zem w ciazy to pewnie jakos bym ten atak przezyla bez paniki, ale przestraszylam sie ze moze na nogach za dlugo stalam , troszke niedopilam wody i nie pojadlam i pomyslalam ze Ivo sie zbuntowal..dlatego ta karetka ...zeby wykluczyc jakies komplikacje zwiazane z ciaza. no ale na szczescie ten atak z ciaza nie ma nic wspolnego , wiec odetchnelam z ulga
Mega wrote:Iwcia nie strasz...Mala79, Mega, Iwone, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w poniedzialkowy poranek.
Nie znalam tej aktorki, ktora zmarla ( od dawna nie mam stycznosci z tv i kinem polskim) ale to jest wstrzasajace.
Kapta, masz racje. Trzeba sie cieszyc kazda chwila. Pazdziernikowym, poniedzialkowym porankiem rowniez ( nawet jak nas krew zalala)
Parka, widzenia, ze Ciebie tez, to idziemy rowno. Wyobrazam sobie twoje rozczarowanie..... U mnie tez, bo wyjatkowo FL 16 dni. Eh...
Mysza : tik-tak-tik-tak..... Za niedlugo przytulisz Wojtusia
Simba, nie chcialabym byc monotematyczna, ale ...... POKAZUJ BRZUNIO !!!!!!!
Milego dnia i udanego tygodnia.kkisia, kapturnica, Mala79, iwcia77, Mega, Aasiula, malgos741, Parka, mysza1975, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i co ja mam bidna zrobic
, nawet nie wiem czy to sie leczy, rozbija , operuje , czeka na rozwoj wypadkow...w kazdym razie na skierowaniu zaznaczono , ze usg ma sie odbyc w ciagu 10 dni od wystawienia skierowania czyli - urgent
kkisia wrote:Witam
Iwka kurde poradzilabym piwko na kamienie ale ty nie mozeszMala79, kkisia, Mega, Aasiula, Iwone, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie jeszcze z lozeczka (ciezko wstac po nocy bo moj Synus dostal ataku kaszlu i co zasnal to znowu Go dusilo )a dzisiaj mam przed soba ciezki dzien jade do Zielonej na wizyte ech jakos chwilowo brak mi wiary w siebie musze wziasc sie w garsc (zwale to na jesien ) ze to przez zmienna pogode taka jestem. Milego dzionka Kofane
iwcia77, Mega, Aasiula, Parka, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no i co ja mam bidna zrobic
, nawet nie wiem czy to sie leczy, rozbija , operuje , czeka na rozwoj wypadkow...w kazdym razie na skierowaniu zaznaczono , ze usg ma sie odbyc w ciagu 10 dni od wystawienia skierowania czyli - urgent
kkisia, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
akurat ta aktorka modna była w latach 98-99 więc dawno
p.s. witam się
BISCA wrote:Nie znalam tej aktorki, ktora zmarla ( od dawna nie mam stycznosci z tv i kinem polskim) ale to jest wstrzasajace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 09:01
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Iwcia, potrafisz człowiekowi ciśnienie podnieść...dobrze że to "tylko" kolka.
A ja grzecznie czekam w dwupaku, zostało równo dwa tyg. do cięcia.Mega, iwcia77, malgos741, BISCA, Bozia3, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czyli co Mysza i Ania .. a potem długo długo nikt
coś ostatnio nam się lista ciężarnych zacięła
czy któraś zamierza zajść w najbliższym czasie?Bursztyn Ciebie nie pytam, bo to oczywiste
iwcia77, malgos741, Mega, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
zaraz zaciela
to nie blokuj i w koncu zacionz :9
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/063316d17c31.jpg
Reni wrote:Czyli co Mysza i Ania .. a potem długo długo nikt
coś ostatnio nam się lista ciężarnych zacięła
czy któraś zamierza zajść w najbliższym czasie?Bursztyn Ciebie nie pytam, bo to oczywiste
ania.g, Reni, Mega, Alis, Bursztyn, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale ja wychowanie mam i odstoję swoje w kolejce
kapturnica wrote:Reni wpychaj sie a nie ...
Sie dziołchy ociagaja to co zrobisz jak nic nie zrobisz??iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Witam się z nad kawy
Dużo opowiadać jeśli chodzi o weekend. Od piątku się zaczęło czyli budowa altany murowanej na działce, zamówiłam betoniarkę i piasek. W sobotę kumpel zaczął wylewać wylewkę pod fundamenty które są - wylał 1/3 bo zaczął od 16 a szybko się zciemnia, w niedzielę miał skończyć ale oczywiście nie skończył bo zaniemóg. Skończył się piasek bo kazał zamówić 200kg a potrzeba więcej. Wszystko idzie jak krew z nosa.
Ja razem z m wczoraj cały dzień na targach ślubnych byłam jako wystawca, więc pracowita niedziela. No i nic nie odpoczęłam a dziś do roboty.iwcia77, ania.g, Mega, Bursztyn, mysza1975, kkisia, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017