35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weź mnie nie strasz!
ania.g wrote:Reni, mnie raz bolały a raz nie. Też myślałam że jak nie bolą to może bezowulacyjny ale ostatnim razem mnie właśnie nie bolały a za dwa tyg rodzę.ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Ja dzis pesymistycznie. Strasznie mnie rozwalila wiadomosc o smierci Ani Przybylskiej. Dwa lata temu siedziala za nami na koncercie w Sopocie, sliczna, rozgadana, wczesniej widywalam ja czesto, bo mieszkala naprzeciwko mojej przyjaciolki w Gdyni. Urocza, normalna dziewczyna.
Ide sobie. Nic mi sie dzis nie chce.
Bozia3, mysza1975, iwcia77, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hej. Ja dzis pesymistycznie. Strasznie mnie rozwalila wiadomosc o smierci Ani Przybylskiej. Dwa lata temu siedziala za nami na koncercie w Sopocie, sliczna, rozgadana, wczesniej widywalam ja czesto, bo mieszkala naprzeciwko mojej przyjaciolki w Gdyni. Urocza, normalna dziewczyna.
-
Reni wrote:laski jak to jest z tym progesteronem, bo już mi się merda trochę ten nadmiar wiedzy
cycki od niego bolą czy jak jest go mało a skoro przy ciąży bolą to chyba jest go dużo?!
poza tym zawsze po owu cycki mnie bolą, że nie mogę kroku postawić, przewrócić na drugi bok się nie mogę no masakra.. straszny ból qrwa i tak co miesiąc
a teraz nic czyli, że co że progesteron mógł się zjebać czy że owu nie było
ja jebie.. gdzie sika pani z kiosku!
Polarmiś dlaczego odeszłas!
tez sie zastanawiałam o co chodzi ?
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Hej. Ja dzis pesymistycznie. Strasznie mnie rozwalila wiadomosc o smierci Ani Przybylskiej. Dwa lata temu siedziala za nami na koncercie w Sopocie, sliczna, rozgadana, wczesniej widywalam ja czesto, bo mieszkala naprzeciwko mojej przyjaciolki w Gdyni. Urocza, normalna dziewczyna.
mi tez smutno ale nie do tego stopnia...kapturnica lubi tę wiadomość
-
mnie takie informacje nie dołują
owszem przykro i czasami łza się w oku zakręci ale bez przesady
obca osoba
mnie dołuje odejście bliskich, śmierć dzieci czy krzywda zwierząt
weźcie się w garść!
Aasiula wrote:Mnie tez to zdolowałokapturnica, samira, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni cycki bolą niezależnie chyba od progesteronu. Raz bolą, a raz nie. I tak samo jest z objawami w ciąży - dlatego nie chcę CIę nakręcać, choć tu kokietujesz wszystkich od rana przepuszczaniem w kolejce....
Jak miałam byc w ciąży i nie miałam dzień czy dwa @ - to jedna kumpela mówi - no a jak się czujesz - bolą Cię cycki jak na @? Ja mówię - nie - a ona, ee to dupa - zły znak, pewnie dostaniesz ciotkę. A za pół godziny inna zadaje to samo pytanie - i mówi - ooo - to jest szansa...jeśli wciąż nie bolą - to ciotki już nie dostaniesz.... Więc widzisz...nie zgadniesz tego....
.
Wytrzymaj kilka dni i paski prawdę Ci powiedzą....
Swoją drogą - albo się zakręciłam swoim porodem, albo nie zwróciłam uwagi, że Ty miałaś inseminację. No taką wiadomością się nie pochwalić....
kapturnica, Mega, samira, Bursztyn, mysza1975, Reni, iwcia77, Parka, Simba, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mnie takie informacje nie dołują
owszem przykro i czasami łza się w oku zakręci ale bez przesady
obca osoba
mnie dołuje odejście bliskich, śmierć dzieci czy krzywda zwierząt
weźcie się w garść!
ja mam mimo wszystko wesoły dziś dzień bo URODZINY SYNAWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 10:58
Aasiula, Reni, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mnie też strasznie śmierć Przybylskiej nie zdołowała - dla mnie tylko jest przykre, że żyje bezkarnie nie jeden alkoholik, degenerat i psychol.....a tu naprawdę piękna kobieta, bez odjebu z tego powodu, oddana partnerka i matka, inteligentna i zdolna aktorka - miała wszystko i odeszła - to jest okropne i niezrozumiałe działanie losu....
Pusurek, Mega, kapturnica, mysza1975, Reni, iwcia77, Parka, Simba, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mnie też strasznie śmierć Przybylskiej nie zdołowała - dla mnie tylko jest przykre, że żyje bezkarnie nie jeden alkoholik, degenerat i psychol.....a tu naprawdę piękna kobieta, bez odjebu z tego powodu, oddana partnerka i matka, inteligentna i zdolna aktorka - miała wszystko i odeszła - to jest okropne i niezrozumiałe działanie losu....
Aasiula, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:mnie najbardziej dzieciakow szkoda....
TAKIE ZYCIEsamira, Aasiula, Mega, iwcia77, Bozia3, kkisia, macduska lubią tę wiadomość