35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:mnie takie informacje nie dołują
owszem przykro i czasami łza się w oku zakręci ale bez przesady
obca osoba
mnie dołuje odejście bliskich, śmierć dzieci czy krzywda zwierząt
weźcie się w garść!
mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
Czesc Kobity
Z Ovu dowiedzialam sie o Przybylskiej...teraz przeczytalam. Scisnelo mnie w gardle, i zrobilo mi sie cholernie przykro. Bardzo ja lubilam. Niby wiem, ze siedzimy w poczekalni i kazdego to czeka, bez wyjatku- kwestia czasu, ale mimo wszystko smutno bardzo mi sie zrobilo.
Iwcia, wspolczuje bardzo ataku nerkowego, mam nadzieje ze Cie naprawia szybko
Myszko, rozkoszuj sie wolnoscia i rozpieszczaj sie ile mozesz, potem zacznie sie zapierdol
Samuela, najlepsze zyczenia dla przystojniaka
Reni, mnie cycki nie bola, no ale mnie nigdy nie bola, wiec to troche inna sytuacja....tak ze byc moze u Ciebie jest cos na rzeczy.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:15
mysza1975, Mega, Pusurek, iwcia77, samira, Bozia3, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, ale się wymigujecie. Myślałam, że każda będzie się pchać w kolejkę, a tu proszę francja-elegancja, jedna drugą przepuszcza. No i na dodatek wyszło, jaka niewychowana jestem. Zaszłam w 4 cyklu z ovu.
Bozia, a co u Ciebie? Gorączka minęła?Bursztyn, Aasiula, Mega, iwcia77, samira, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Oj dziewczyny, ale się wymigujecie. Myślałam, że każda będzie się pchać w kolejkę, a tu proszę francja-elegancja, jedna drugą przepuszcza. No i na dodatek wyszło, jaka niewychowana jestem. Zaszłam w 4 cyklu z ovu.
Bozia, a co u Ciebie? Gorączka minęła?
Wlasnie, Boziu- jaksie czujesz?kapturnica, mysza1975, Reni, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Oj dziewczyny, ale się wymigujecie. Myślałam, że każda będzie się pchać w kolejkę, a tu proszę francja-elegancja, jedna drugą przepuszcza. No i na dodatek wyszło, jaka niewychowana jestem. Zaszłam w 4 cyklu z ovu.
Bozia, a co u Ciebie? Gorączka minęła?mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
to nie chodzi o nakręcanie ale cycki mnie nie bolały tylko wtedy jak brałam dupka
więc zastanawiam się czy badać progesteron, bo może coś się pochrzaniło
ale to cudowny stan.. jak to pienknie nie mieć cyca masakry!
nie chwaliłam się, bo dbam o zdrowie psychiczne dziewcząt na forum
Bozia3 wrote:Reni cycki bolą niezależnie chyba od progesteronu. Raz bolą, a raz nie. I tak samo jest z objawami w ciąży - dlatego nie chcę CIę nakręcać, choć tu kokietujesz wszystkich od rana przepuszczaniem w kolejce....
Swoją drogą - albo się zakręciłam swoim porodem, albo nie zwróciłam uwagi, że Ty miałaś inseminację. No taką wiadomością się nie pochwalić....
Aasiula, Mega, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, Simba, malgos741, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to nie chodzi o nakręcanie ale cycki mnie nie bolały tylko wtedy jak brałam dupka
nie chwaliłam się, bo dbam o zdrowie psychiczne dziewcząt na forumBursztyn, iwcia77, Aasiula, kapturnica, BISCA, malgos741, kkisia, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ja mam plan w listopadzie
iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie tez tak slyszalam..ja pije kranowke i herbaty.
ja myslalam wogole ze to wyrostek robaczkowy albo skret kiszek...bo ( sory- bedzie o kupie)- odkad jestem w ciazy to kozie, suche kulki- drakulki wypadaja i to ratami...nie dosc ze ja leniwiec to jeszcze jelita sie obijaja w robocie ... i myslalam ze beda mnie lewatywowac a tu zonk- kolka nerkowa...
paszczakin wrote:A Iwcia, jak dostalas kolke w podbrzuszu to moze byc dobry znak, ze kamyk wylazil.. Pij duzo duzo wody, tylko kupuj jakas uboga w skladniki mineralne.
Ja mialam 12mm giganta, rozbijanego i jak siedzi w nerach to boli zdecydowanie wyzej niz podbrzusze. No i w ciazy takich rzeczy nie rozbijaja, bedziesz musiala poczekac.
Dobrze by bylo, jakby Ci tez mocz zbadali, jak wylazi to bedziesz miec slady w moczu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:47
Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Teraz to i ja bym chciała ale chłop mi spierd.... na pustynie i ni chuvja sie nie da
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to nie chodzi o nakręcanie ale cycki mnie nie bolały tylko wtedy jak brałam dupka
nie chwaliłam się, bo dbam o zdrowie psychiczne dziewcząt na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:55
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Mega, Reni, iwcia77, malgos741, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość