35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale zjadłabym pieroga
chyba sobie zrobię ale mi to zawsze zajmuje 4 dnieh.. ch.j nie kucharka
Reni, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, Mega, Simba, BISCA, malgos741, kkisia, kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, mała przerwa w pracy,
Samira wszystkiego najlepszego dla syna
Reni, no rzeczywiście wszystkie jakoś przeoczyłyśmy Twoją iui
Ja wracam na koniec kolejki - wykres inny niż zwykle się nie sprawdził
Za to na ten cykl zaopatrzona jestem w testy owulacyjne, a co tam.
Dołączają do nich gratisowe testy ciążowe, dobrze, że @ przyszła 1 dzień wcześniej, to nie zdążyłam go zużyć i przechodzi na następny cykl.
Reni, mnie w ostatnim cyklu mega cycki bolały i nic z tego, więc jak Ciebie nie bolą, to coś się dzieje, ale radzę nie poruszać tematu objawów, to w razie czego nie będziesz rozczarowana. Choć oczywiście życzę +
Ja na wiadomość o śmierci Ani Przybylskiej nie mogłam długo zasnąć i przytulałam się do mojej córeczki. Straszne, zostało troje małych dzieci.samira, Bursztyn, Mega, malgos741, kkisia, mysza1975, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszła ode mnie położna...Powiedziała, że z cyckiem zachowałam się wzorcowo i sama siebie uratowałam, bo często kończy się to cięciem u chirurga. Ja obkładałam za Waszą radą kapustą, polewałam bardzo ciepłym prysznicem (wytłumaczyła mi, że przy zapaleniu - trzeba maksymalnie ogrzewać, a przy nawale schładzać). Zażywałam na zmianę paracetamol i ibuprofen (żeby było coś przeciw zapalnego). Przystawiałam do niej często małego, ale nie schodziłam do zera z mlekiem, żeby nie pobudzać dodatkowej laktacji. I sama na szczęście sobie z tym poradziłam. (Pani położna mnie pochwaliła
)Do dziś ten cycek jest czerwony, jak po gorącej kąpieli. Obejrzała go i powiedziała, że już jest ok - ale on już zawsze będzie "lewy" - mniej mleka, bardziej wrażliwy i podatny na przeziębienia....
A młody pomimo esputiconu często marudzi z brzuchem. Więc od jutra na 3 dni mam zupełnie wyłączyć nabiał, żeby sprawdzić - czy tu nie ma problemu. Jeśli po 3 dniach bez nabiału nie pomoże, to mam zmienić kropelki, albo pogodzić się z dolegliwościami i czekać ze 3 miesiące - samo minie....samira, Aasiula, Bursztyn, inessa, Mega, Simba, caffe, iwa2014, Reni, malgos741, kkisia, Parka, mysza1975, Alis, peppapig, macduska, iwcia77, Pusurek, Sabina, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otóż to
więc bardzo Cię proszę nie znikaj z forum
Brata ANdżeja poproszę o wstawiennictwo
Bursztyna poproszę o terapię relaksująco-wyciszającą\
Paszczę o kota
Simbe o pieroga, bo mam zachciankę
Resztę kobit poprosiłabym o polanie.. ale ja przecież nie mogę pić
dobrze córko
wstawie siem
A.Aasiula, Bursztyn, Reni, Mega, caffe, malgos741, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
A ja mam noce masakryczne zasne a po godzinie -dwóch budze sie i koniec ze spaniem do tego mdłosci wtedy sie nasialaja i mega zgaga. Do tego wczoraj popołudniu mega bolał mnie brzuch ale nie całe podbrzusze tylko w pachwinach oraz jelita juz myslałam,ze pojde do szpitala aby mnie ktos zbadał juz nie wiedziałam co robic a NOspy nie mam i zreszta nie biore jej.
Jeszcze dzisiaj od rana mam mega nerwa!!!
miałam załozyc firme z 4 osobami 2 tygodnie temu okazało sie,ze nie robimy tego bo jedna osoba zrezygnowała do tego fundacja od której miała byc dotacja ciągle zmienia terminy ciagle coś przekreca ulżyło mi,ze nie wchodze w to. A dzisiaj telefon od kolezanki,ze fundacja chce abysmy szli dalej i mają dla nas 5 osobe - oczywiscie teraz namawianie,nakrecanie,a nie znamy wogóle tej 5 kobiety tak sie zdenerwowała,ze cisnienie mi skoczyło,zaczał boleć brzuch i nie wiem co mam robic czy wchodzic znów w te nerwy bo do wieczora mam dać odpowiedź czy wchodze w to a do piątku trzeba oddac biznesplan a od listopada jak przyznaja nam dotacje to ruszamy z robota. Masakra normalnie hormony buzują siedze i rycze i sie wsciekam i jeszcze ten ból brzucha wrwrwr CO JA MAM BIEDNA ZROBIC??? Mam walczyz ze stresem przez rok??!!
DObrego dnia i tygodnia życze
Ewa T współczuje dydaktyki - nie lubiłam tego przedmiotu ale Ty go zdaszMega, Bozia3, samira, caffe, malgos741, kkisia, mysza1975, peppapig, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nie robią tego
tym bardziej, że to w szpitalu państwowym w piątek a oni w weekend nie działają
dlatego w czerwcu nie podchodziłam bo iui wypadało w niedzielę
Bozia3 wrote:Reni - a sprawdzili Ci po inseminacji, czy jajo pękło? Bo to dość istotne chyba - bo przecież jeśli nie - to następnym razem powinni Ci dać coś na pęknięcie - żeby nie marnować cyklu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:15
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie wiem co Ci poradzić ale widzę ile stresu, nerwów kosztuje prowadzenie firmy moją siostrę.. praca 24 na dobę .. i nie ma że głowa boli czy dupa
projekt ma być skończony i koniec..terminy, terminy itd
a mąż? On Ci pomoże?
inessa wrote:CO JA MAM BIEDNA ZROBIC??? Mam walczyz ze stresem przez rok??!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:15
Mega, samira, peppapig lubią tę wiadomość
-
Inessa tobie sie nie wolno denerwować!
A co do firmy to naprawdę nie wiem co ci doradzić .... stres teraz u ciebie niewskazany. A kiedy do lekarza sie wybierasz?Aasiula, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość