35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83288a528c3a.jpgReni wrote:ale zjadłabym pieroga
chyba sobie zrobię ale mi to zawsze zajmuje 4 dni
eh.. ch.j nie kucharka
Reni, Bozia3, Bursztyn, Aasiula, Mega, Simba, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, mała przerwa w pracy,
Samira wszystkiego najlepszego dla syna
Reni, no rzeczywiście wszystkie jakoś przeoczyłyśmy Twoją iui
Ja wracam na koniec kolejki - wykres inny niż zwykle się nie sprawdził
Za to na ten cykl zaopatrzona jestem w testy owulacyjne, a co tam.
Dołączają do nich gratisowe testy ciążowe, dobrze, że @ przyszła 1 dzień wcześniej, to nie zdążyłam go zużyć i przechodzi na następny cykl.
Reni, mnie w ostatnim cyklu mega cycki bolały i nic z tego, więc jak Ciebie nie bolą, to coś się dzieje, ale radzę nie poruszać tematu objawów, to w razie czego nie będziesz rozczarowana. Choć oczywiście życzę +
Ja na wiadomość o śmierci Ani Przybylskiej nie mogłam długo zasnąć i przytulałam się do mojej córeczki. Straszne, zostało troje małych dzieci.
nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszła ode mnie położna...Powiedziała, że z cyckiem zachowałam się wzorcowo i sama siebie uratowałam, bo często kończy się to cięciem u chirurga. Ja obkładałam za Waszą radą kapustą, polewałam bardzo ciepłym prysznicem (wytłumaczyła mi, że przy zapaleniu - trzeba maksymalnie ogrzewać, a przy nawale schładzać). Zażywałam na zmianę paracetamol i ibuprofen (żeby było coś przeciw zapalnego). Przystawiałam do niej często małego, ale nie schodziłam do zera z mlekiem, żeby nie pobudzać dodatkowej laktacji. I sama na szczęście sobie z tym poradziłam. (Pani położna mnie pochwaliła
)Do dziś ten cycek jest czerwony, jak po gorącej kąpieli. Obejrzała go i powiedziała, że już jest ok - ale on już zawsze będzie "lewy" - mniej mleka, bardziej wrażliwy i podatny na przeziębienia....
A młody pomimo esputiconu często marudzi z brzuchem. Więc od jutra na 3 dni mam zupełnie wyłączyć nabiał, żeby sprawdzić - czy tu nie ma problemu. Jeśli po 3 dniach bez nabiału nie pomoże, to mam zmienić kropelki, albo pogodzić się z dolegliwościami i czekać ze 3 miesiące - samo minie....
nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Simba, caffe, iwa2014, Reni, malgos741, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otóż to
więc bardzo Cię proszę nie znikaj z forum
Brata ANdżeja poproszę o wstawiennictwo
Bursztyna poproszę o terapię relaksująco-wyciszającą\
Paszczę o kota
Simbe o pieroga, bo mam zachciankę
Resztę kobit poprosiłabym o polanie.. ale ja przecież nie mogę pić
dobrze córko
wstawie siem
A.
Aasiula, Bursztyn, Reni, Mega, caffe, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
A ja mam noce masakryczne zasne a po godzinie -dwóch budze sie i koniec ze spaniem do tego mdłosci wtedy sie nasialaja i mega zgaga. Do tego wczoraj popołudniu mega bolał mnie brzuch ale nie całe podbrzusze tylko w pachwinach oraz jelita juz myslałam,ze pojde do szpitala aby mnie ktos zbadał juz nie wiedziałam co robic a NOspy nie mam i zreszta nie biore jej.
Jeszcze dzisiaj od rana mam mega nerwa!!!
miałam załozyc firme z 4 osobami 2 tygodnie temu okazało sie,ze nie robimy tego bo jedna osoba zrezygnowała do tego fundacja od której miała byc dotacja ciągle zmienia terminy ciagle coś przekreca ulżyło mi,ze nie wchodze w to. A dzisiaj telefon od kolezanki,ze fundacja chce abysmy szli dalej i mają dla nas 5 osobe - oczywiscie teraz namawianie,nakrecanie,a nie znamy wogóle tej 5 kobiety tak sie zdenerwowała,ze cisnienie mi skoczyło,zaczał boleć brzuch i nie wiem co mam robic czy wchodzic znów w te nerwy bo do wieczora mam dać odpowiedź czy wchodze w to a do piątku trzeba oddac biznesplan a od listopada jak przyznaja nam dotacje to ruszamy z robota. Masakra normalnie hormony buzują siedze i rycze i sie wsciekam i jeszcze ten ból brzucha wrwrwr CO JA MAM BIEDNA ZROBIC??? Mam walczyz ze stresem przez rok??!!
DObrego dnia i tygodnia życze

Ewa T współczuje dydaktyki - nie lubiłam tego przedmiotu ale Ty go zdasz
Mega, Bozia3, nick nieaktualny, caffe, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nie robią tego
tym bardziej, że to w szpitalu państwowym w piątek a oni w weekend nie działają
dlatego w czerwcu nie podchodziłam bo iui wypadało w niedzielę
Bozia3 wrote:Reni - a sprawdzili Ci po inseminacji, czy jajo pękło? Bo to dość istotne chyba - bo przecież jeśli nie - to następnym razem powinni Ci dać coś na pęknięcie - żeby nie marnować cyklu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:15
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie wiem co Ci poradzić ale widzę ile stresu, nerwów kosztuje prowadzenie firmy moją siostrę.. praca 24 na dobę .. i nie ma że głowa boli czy dupa
projekt ma być skończony i koniec..terminy, terminy itd
a mąż? On Ci pomoże?
inessa wrote:CO JA MAM BIEDNA ZROBIC??? Mam walczyz ze stresem przez rok??!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:15
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Inessa tobie sie nie wolno denerwować!
A co do firmy to naprawdę nie wiem co ci doradzić .... stres teraz u ciebie niewskazany. A kiedy do lekarza sie wybierasz?
Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość