35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Samirko wszystkiego co dobre i piekne dla Twojego syna
Samirkosamira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny bo to nie jest zwykła firma tylko spółdzielnia socjalna a tu sytuacja prawna wyglada inaczej niz w firmach mozna powiedziec,ze gorzej bo np tyle ile kazdy z nas zarobi tyle musi wprowadzic do spółdzielni ale nie wazne ile zarobisz ile sie narobisz to wszsycy musza dostac taka sama wypłate to jest wg ustawy o spółdzielniach socjalnych i jeszcze wiele jest róznic prawnych.
Dziekuje za wszystkie dobre słowa
Bursztynku masz racje i naprawde staram sie opanować ale podejscie innych osób z tej naszej nie utworzonej spółdzielni mnie denerwuje i poprostu boje sie wspołpracy jeżeli to mozna tak nazwac wogóle i jak ja mam w to ponownie wejsc.samira, mysza1975, Reni, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Heeeej,
Prosze przy mnie nie wypowiadac slowa "pierogi" - do nastepnego roku zadnych nie robie
Poza tym - od wczoraj boli mnie glowa, zajebiscie. Dzisiaj rano odwiozlam M do szpitala, mozecie nastawiac budziki na jutro na 7.30 i zaczac trzymac kciuki. Bede wdzieczna...
Nadrobilam zaleglosci forumowe, ale tak mnie boli leb, ze nawet nie pamietam, co to ja chcialam napisac...Wybaczcie. Psze, Pani moge dostac na dzisiaj usprawiedliwienie? Odrobilam tylko prace domowa pt Moj brzuch.
Sciskam!Mega, mysza1975, Bursztyn, malgos741, caffe, samira, Reni, Alis, macduska, kkisia, inessa, iwcia77, BISCA, Parka, Pusurek, Sabina, Aasiula, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ok, to jest tylko moja opinia
mam pewne doswiadczenie w tej kwestii no ale kazdy powinien miec własna lekcjeSimba, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Inessa, nigdy nie wiadomo czy firma odniesie sukces czy nie. Ale ja bym w Twojej sytuacji odpuściła sobie coś, co nie rokuje powodzenia już na starcie. Nie może być tak, że tworzycie spółkę i tylko dwie osoby za tym biegają, a reszta czeka na zyski.
Może dopracuj pomysł i rusz z nim w dogodniejszym czasie z ekipą, na której polegasz i na którą możesz liczyć?caffe lubi tę wiadomość
-
Simba super brzusio.
Simba, mysza1975, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba, brzuch fantastyczny i piekna sukienka
Bardzo mi sie tez podoba ten cien widoczny na sciane, mam wrazenie ze widac na nim Twoj usmiech
Ja kciuki juz od dzis trzymam za S.Simba, mysza1975, caffe, Reni, peppapig, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, brzuch fantastyczny i piekna sukienka
Bardzo mi sie tez podoba ten cien widoczny na sciane, mam wrazenie ze widac na nim Twoj usmiech
Ja kciuki juz od dzis trzymam za S.
Dzieki za kciuki. Jestem jak w jakims amoku..
PS. To bluzka z H&M ;)Bede o nia dbac i zatrzymam dla Ciebie skoro ci sie podoba. I sadze, ze biorac pod uwage jaka jestes drobinka, to bedzie dla Ciebie jak sukienkaBursztyn, mysza1975, Mega, samira, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Usmief jest, bo maz robil zdjecie, to zem sie usmiechala do niego
Dzieki za kciuki. Jestem jak w jakims amoku..
PS. To bluzka z H&M ;)Bede o nia dbac i zatrzymam dla Ciebie skoro ci sie podoba. I sadze, ze biorac pod uwage jaka jestes drobinka, to bedzie dla Ciebie jak sukienkajak dla mnie super
U nas w H&M takich ladnych nie ma, wiec dziekuje za odziezA czy ta oferta jest aktualna tylko w razie ciazy? Bo jakby jednak nic z tego nie wyszlo to moglabym sobie zwezic, czy cos....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:01
Simba, samira, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Fota wyszla genialnie, bo chcialas ukryc glowe a jednak cien Cie zdradzil z profilu i usmiech widac
jak dla mnie super
U nas w H&M takich ladnych nie ma, wiec dziekuje za odziezA czy ta oferta jest aktualna tylko w razie ciazy? Bo jakby jednak nic z tego nie wyszlo to moglabym sobie zwezic, czy cos....
No kochana, to jest bluzka ciazowa. Takze ciaza + porod + dziecko w pakiecie. Ale wiesz jakie rwanie jest na ta bluzke????Opyla sie przemeczyc, mowie Ci!!!
PS Powtorze mu ze Ci sie fota podoba, bo on ma zawsze stresa jak mi zdjecie robi, jako ze zazwyczaj narzekam i krytykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:06
mysza1975, Bursztyn, Mega, samira, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No kochana, to jest bluzka ciazowa. Takze ciaza + porod + dziecko w pakiecie. Ale wiesz jakie rwanie jest na ta bluzke????
Opyla sie przemeczyc, mowie Ci!!!
PS Powtorze mu ze Ci sie fota podoba, bo on ma zawsze stresa jak mi zdjecie robi, jako ze zazwyczaj narzekam i krytykuje
ze niby podrywaja?
no to moze....Mega, Simba, mysza1975, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:PS Powtorze mu ze Ci sie fota podoba, bo on ma zawsze stresa jak mi zdjecie robi, jako ze zazwyczaj narzekam i krytykuje
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość