X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko wszystkiego co dobre i piekne dla Twojego syna :) :) :)
    Przyłączam się do życzeń...
    Samirko <3

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Przyłączam się do życzeń...
    Samirko <3
    Dzięki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo to nie jest zwykła firma tylko spółdzielnia socjalna a tu sytuacja prawna wyglada inaczej niz w firmach mozna powiedziec,ze gorzej bo np tyle ile kazdy z nas zarobi tyle musi wprowadzic do spółdzielni ale nie wazne ile zarobisz ile sie narobisz to wszsycy musza dostac taka sama wypłate to jest wg ustawy o spółdzielniach socjalnych i jeszcze wiele jest róznic prawnych.

Dziekuje za wszystkie dobre słowa <3
    Bursztynku masz racje i naprawde staram sie opanować ale podejscie innych osób z tej naszej nie utworzonej spółdzielni mnie denerwuje i poprostu boje sie wspołpracy jeżeli to mozna tak nazwac wogóle i jak ja mam w to ponownie wejsc.

samira, mysza1975, Reni, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej,

Prosze przy mnie nie wypowiadac slowa "pierogi" - do nastepnego roku zadnych nie robie ;)
    Poza tym - od wczoraj boli mnie glowa, zajebiscie. Dzisiaj rano odwiozlam M do szpitala, mozecie nastawiac budziki na jutro na 7.30 i zaczac trzymac kciuki. Bede wdzieczna...

Nadrobilam zaleglosci forumowe, ale tak mnie boli leb, ze nawet nie pamietam, co to ja chcialam napisac...Wybaczcie. Psze, Pani moge dostac na dzisiaj usprawiedliwienie? Odrobilam tylko prace domowa pt Moj brzuch.
    Sciskam!

Mega, mysza1975, Bursztyn, malgos741, caffe, samira, Reni, Alis, macduska, kkisia, inessa, iwcia77, BISCA, Parka, Pusurek, Sabina, Aasiula, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale dziewczęta zaraz zauważą, że bez truchełka więc się pewnie nie liczy ;-)
    bez zwlok to jest dopiero sztuka! :)
    wiec, przeciwnie- liczy sie podwojnie :)

Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba zdjęcie na 6. A kciuki będę trzymać mocno!

Simba, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ok, to jest tylko moja opinia
    mam pewne doswiadczenie w tej kwestii no ale kazdy powinien miec własna lekcje
    jasne ze tak, chodzilo mi tylko o to ze raczej zadna firma nie jest wielka i stabilana na starcie, taka dopiero sie staje, jesli przezyje w dzungli konkurencji i innych

Simba, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Inessa, nigdy nie wiadomo czy firma odniesie sukces czy nie. Ale ja bym w Twojej sytuacji odpuściła sobie coś, co nie rokuje powodzenia już na starcie. Nie może być tak, że tworzycie spółkę i tylko dwie osoby za tym biegają, a reszta czeka na zyski.
    Może dopracuj pomysł i rusz z nim w dogodniejszym czasie z ekipą, na której polegasz i na którą możesz liczyć?
    to tez prawda

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no już widać kawał brzusia!

Simba, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Simba, no już widać kawał brzusia!
    No 6 miesiac jakby nie bylo :) Ovu pokazalo 59 procent zrealizowanej ciazy ;)

Bursztyn, mysza1975, caffe, Mega, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba super brzusio.

Simba, mysza1975, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, brzuch fantastyczny i piekna sukienka :) Bardzo mi sie tez podoba ten cien widoczny na sciane, mam wrazenie ze widac na nim Twoj usmiech :)
    Ja kciuki juz od dzis trzymam za S.

Simba, mysza1975, caffe, Reni, peppapig, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Simba super brzusio.
    Tez go lubie :)

mysza1975, Mega, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, brzuch fantastyczny i piekna sukienka :) Bardzo mi sie tez podoba ten cien widoczny na sciane, mam wrazenie ze widac na nim Twoj usmiech :)
    Ja kciuki juz od dzis trzymam za S.
    Usmief jest, bo maz robil zdjecie, to zem sie usmiechala do niego :)
    Dzieki za kciuki. Jestem jak w jakims amoku..

PS. To bluzka z H&M ;)Bede o nia dbac i zatrzymam dla Ciebie skoro ci sie podoba. I sadze, ze biorac pod uwage jaka jestes drobinka, to bedzie dla Ciebie jak sukienka ;)

Bursztyn, mysza1975, Mega, samira, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Usmief jest, bo maz robil zdjecie, to zem sie usmiechala do niego :)
    Dzieki za kciuki. Jestem jak w jakims amoku..

PS. To bluzka z H&M ;)Bede o nia dbac i zatrzymam dla Ciebie skoro ci sie podoba. I sadze, ze biorac pod uwage jaka jestes drobinka, to bedzie dla Ciebie jak sukienka ;)
    Fota wyszla genialnie, bo chcialas ukryc glowe a jednak cien Cie zdradzil z profilu i usmiech widac :) jak dla mnie super :)
    U nas w H&M takich ladnych nie ma, wiec dziekuje za odziez :) A czy ta oferta jest aktualna tylko w razie ciazy? Bo jakby jednak nic z tego nie wyszlo to moglabym sobie zwezic, czy cos....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:01

Simba, samira, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Fota wyszla genialnie, bo chcialas ukryc glowe a jednak cien Cie zdradzil z profilu i usmiech widac :) jak dla mnie super :)
    U nas w H&M takich ladnych nie ma, wiec dziekuje za odziez :) A czy ta oferta jest aktualna tylko w razie ciazy? Bo jakby jednak nic z tego nie wyszlo to moglabym sobie zwezic, czy cos....;)

No kochana, to jest bluzka ciazowa. Takze ciaza + porod + dziecko w pakiecie. Ale wiesz jakie rwanie jest na ta bluzke???? ;) Opyla sie przemeczyc, mowie Ci!!!

PS Powtorze mu ze Ci sie fota podoba, bo on ma zawsze stresa jak mi zdjecie robi, jako ze zazwyczaj narzekam i krytykuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:06

mysza1975, Bursztyn, Mega, samira, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No kochana, to jest bluzka ciazowa. Takze ciaza + porod + dziecko w pakiecie. Ale wiesz jakie rwanie jest na ta bluzke???? ;) Opyla sie przemeczyc, mowie Ci!!!

PS Powtorze mu ze Ci sie fota podoba, bo on ma zawsze stresa jak mi zdjecie robi, jako ze zazwyczaj narzekam i krytykuje ;)
    pakiet.... puk-puk.gif
    ze niby podrywaja? :)
    no to moze....

Mega, Simba, mysza1975, peppapig, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pakiet.... puk-puk.gif
    ze niby podrywaja? :)
    no to moze....
    Jednak babska proznosc zniesie wszystko - nawet porod ;)

mysza1975, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    toz to grzech smiertelny krytykowac , ja nie wiem czy nawet Ksionc Andzej moglby udzielic rogrzeszenia w takiej sytuacji, raczej prosto do Arcy(bis)Kupa trzeba by bylo sie udac
    ;)

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jednak babska proznosc zniesie wszystko - nawet porod ;)
    picgifs-not-bad-agreement-114573.gif

Simba, Reni, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4809 4810 4811 4812 4813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ