X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale ja wychowanie mam i odstoję swoje w kolejce ;-)
    a ja bedę świnia i zaciązę jak będe mogła , bez kolejki :-P

peppapig, Mega, kkisia, inessa, iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i miłego popołudnia :-)

Mega, kkisia, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już już w tej sytuacji jesteś zwolniona z zajęć

7:30 nawet nie zauważysz
    a my w tym czasie..
    fail080.gif
    Simba wrote:
    Heeeej,
    Dzisiaj rano odwiozlam M do szpitala, mozecie nastawiac budziki na jutro na 7.30 i zaczac trzymac kciuki. Bede wdzieczna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:23

Simba, peppapig, Mega, kkisia, inessa, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no już już w tej sytuacji jesteś zwolniona z zajęć

7:30 nawet nie zauważysz
    a my w tym czasie..
    fail080.gif

Ulgaaaaaaa....

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    disappointed035.gif
    macduska wrote:
    a ja bedę świnia i zaciązę jak będe mogła , bez kolejki :-P

peppapig, macduska, Mega, inessa, iwcia77, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:19

kapturnica, Mega, kkisia, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś rozkminiałyśmy kalendarz księżycowy.. chyba strony w drugim tysiącu jak się nie mylę ;-)
    ciekawe jak to z tym zajściem
    te które zaciążyły pamiętacie jak to u Was było?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja taaak łaże po necie i do was mnie przywiało :)
    Jestem po resecie 3 tygodniowym w Hameryce, po partii bzykoserc. No i czekam grzecznie w kolejce :D
    Ściskam brzusie wszystkie!

macduska, kapturnica, Reni, Mega, kkisia, inessa, iwcia77, Simba, caffe, mysza1975, Parka, BISCA, malgos741, samira, Sabina, Aasiula, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:19

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira!

http://www.iv.pl/images/59675517495371550883.jpg

BISCA, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska wyczytałam że Ty mój rocznik i też na trzecie polujecie ;)

Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra powoli czas się zbierać do domu i na siłke :-) mhmmm
    jutro znowu picie przez słomkę ;-) bo szklanka będzie zbyt dużym wyzwaniem ;-)

a na koniec dnia taki żarcik dla smutasów ;-)

Sprawa rozwodowa. Mąż, żona, sędzina, sala pełna publiczności... typowa sytuacja.
    - Jakie ma pan zastrzeżenia do małżonki?
    - Bałaganiara taka, że wytrzymać nie można.
    - ?????
    - Zawsze jak wstaję rano w zlewie taka masa sztućców, garów i talerzy, że się odlać nie ma jak.

Mega, peppapig, kkisia, macduska, inessa, kapturnica, iwcia77, Simba, caffe, mysza1975, Parka, BISCA, malgos741, samira, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni uwielbiam cię!
    Peppa fajnie ze sie odezwalas <3

Reni, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kiedyś rozkminiałyśmy kalendarz księżycowy.. chyba strony w drugim tysiącu jak się nie mylę ;-)
    ciekawe jak to z tym zajściem
    te które zaciążyły pamiętacie jak to u Was było?
    pamietam ze Bozia byla dobra w tych wyliczankach, ja za cholerę nie moglam skumac o co w tym chodzi.

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nwłasnie Bozia jak z tym Twoim księżycem?

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach zapomniałam o żarciku w temacie badań ;-)

Na badania przychodzi mężczyzna. Lekarz mówi do niego:
    -Musi pan przestać się masturbować.
    -Dlaczego?
    -Bo próbuję pana zbadać.

taaadaaaam

pap

peppapig, inessa, Mega, kapturnica, iwcia77, Simba, caffe, mysza1975, Parka, BISCA, malgos741, samira, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Reni uwielbiam cię!
    Peppa fajnie ze sie odezwalas <3
    Jestem z Wami nieustannie od dwóch lat ;)
    Czasem się chowam po kątach!

inessa, Mega, iwcia77, Reni, mysza1975, Parka, malgos741, macduska, samira, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Jestem z Wami nieustannie od dwóch lat ;)
    Czasem się chowam po kątach!
    no wlasnie o to chowanie po katach mi chodzi ;)

peppapig, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzech staruszków przechwala się, któremu bardziej trzęsą się ręce. Pierwszy mówi: - Mnie tak się trzęsą, że nie mogę utrzymać szklanki. Na to drugi: - Eeee, mnie tak się trzęsą, że nie mogę włożyć sztucznej szczęki. Na to z miną zwycięzcy odzywa się trzeci: - To wszystko nic... Mnie się tak trzęsą ręce, że wczoraj zanim oddałem mocz, doszedłem trzy razy...

Mega, kapturnica, iwcia77, Simba, caffe, Reni, mysza1975, Parka, malgos741, macduska, samira, Sabina, peppapig, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jeden :P :P :P
    Pewien rolnik miał duży problem gdyż jego świnie nie chciały jeść. Udał się do weterynarza a ten poradził mu aby je wszystkie przeleciał. Rolnik niewiele myśląc wrócił do domu nocą zapakował świnie na ŻUKA i do lasu.... Tam zrobił co mu weterynarz zalecił i wrócił do domu. Na drugi dzień - patrzy - a świnie dalej nic nie żrą. No to pojechał do weterynarza - ten mu na to: - "Przeleciał pan je w dzień czy nocą?" - "W nocy" - odpowiedział rolnik - "A to nie powiedziałem że trzeba to zrobic w dzien ?" Rolnik wrócil do domu - ponownie zapakowal swinie do ŻUKA i do lasu.... Zmęczony wrócił do domu i położył się spać. Noca budzi go zona: - "Ziutek!" - "Co?" - "Świnie....." - "Żrą?" ucieszył się rolnik
    ...
    - "NIE! Siedzą w ŻUKU i trąbią!"

:P :P :P

Do pracy przy hodowli zwierząt zgłasza się pewien facet. Dyrektor hodowli pyta go co potrafi. - Może zainteresuje pana fakt - odpowiada interesant - że rozumiem mowę zwierząt. - Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodzmy do krowek, zobaczymy co pan potrafi. Wchodza do krowek a tu krasula "Muuuu!" - Co ona powiedziała? - Że daje 10 litrów mleka a wy wpisujecie tylko 4. - O kurde! Ale chodźmy do świnek. Wchodzą do świnek a tu "Chron, chron!" - A ta co powiedziała? - Ze daje 5 prosiąt a wy wpisujecie 3. - O ja pier... Chodźmy jeszcze do baranów. W drodze przez podwórko mijają kozę a ta "Meeeee!" - Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 16:53

iwcia77, kapturnica, Simba, caffe, Mega, mysza1975, Parka, macduska, samira, Sabina, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 4810 4811 4812 4813 4814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ