35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
napisałam i poszłam
co za kurwa pytania kosmiczne, długo musiał mysleć
jestem wstrząśnieta że musze sie piwa napić
nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, BISCA, caffe, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, Simba, Reni, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚWIETNE ,DZIĘKI w imieniu SYNAmacduska wrote:Samira!
http://www.iv.pl/images/59675517495371550883.jpg
TERAZ JEST W KLUBIE,ZAPIJA PIWKO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:57
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dzięki za życzonkaiwcia77 wrote:Samirka- twoj syn ma urodzinki jak moja najlepsza psiapsiolka
ah jak ja uwielbiam wagi
zaluje , ze nie bede miala dziecka w tym znaku, strasznie polowalam aby tak bylo i co? dupa...bydzie koziol...lub jak sie przeterminuje to wodnik - i ta opcja tez mi odpowiada
- życz mu 100 lat od ciotki z forum 

jakby się urodził w terminie a miałam go na 26.10 byłby z pod znaku skorpiona (jakoś nie przepadam za tym znakiem) a tak to waga czyli wahający się charakterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:00
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye tam bardzo dobry znaksamira wrote:A dzięki za życzonka

jakby się urodził w terminie a miałam go na 26.10 byłby z pod znaku skorpiona (jakoś nie przepadam za tym znakiem) a tak to waga czyli wahający się charakterek
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak sobie po mysle, ze do 30-stki nie chcialam w ogole dzieci. W moich oczach, to byl jakis zbedny klopot, przeszkoda w podrozach, spaniu i niepotrzebny wydatek. A sam koncept ciazy i porodu to gorzki dowcip matki natury.
Dzisiaj wszystko sie zmienilo. Dziecko przeistoczy nasza pare w rodzine. Przyniesie radosc i milosc. Bedzie nowym ( najblizszym czlonkiem) rodziny. Jego potrzeby stana sie wazniejsze niz nasze egoistyczne zachcianki. A ochote na brzuch, porownalabym z ... Wielkim glodem.
Takie mi pranie mozgu matka natura zrobila !
EwaT, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, Mega, Simba, Parka, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja tak mialam przez 12lat a w grudniu cyk cos sie przestawilo w mozgu....BISCA wrote:Jak sobie po mysle, ze do 30-stki nie chcialam w ogole dzieci. W moich oczach, to byl jakis zbedny klopot, przeszkoda w podrozach, spaniu i niepotrzebny wydatek. A sam koncept ciazy i porodu to gorzki dowcip matki natury.
Dzisiaj wszystko sie zmienilo. Dziecko przeistoczy nasza pare w rodzine. Przyniesie radosc i milosc. Bedzie nowym ( najblizszym czlonkiem) rodziny. Jego potrzeby stana sie wazniejsze niz nasze egoistyczne zachcianki. A ochote na brzuch, porownalabym z ... Wielkim glodem.
Takie mi pranie mozgu matka natura zrobila !
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

you