35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Samirka- twoj syn ma urodzinki jak moja najlepsza psiapsiolka
ah jak ja uwielbiam wagi
zaluje , ze nie bede miala dziecka w tym znaku, strasznie polowalam aby tak bylo i co? dupa...bydzie koziol...lub jak sie przeterminuje to wodnik - i ta opcja tez mi odpowiada
- życz mu 100 lat od ciotki z forum
jakby się urodził w terminie a miałam go na 26.10 byłby z pod znaku skorpiona (jakoś nie przepadam za tym znakiem) a tak to waga czyli wahający się charakterekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:00
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:A dzięki za życzonka
jakby się urodził w terminie a miałam go na 26.10 byłby z pod znaku skorpiona (jakoś nie przepadam za tym znakiem) a tak to waga czyli wahający się charaktereksamira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak sobie po mysle, ze do 30-stki nie chcialam w ogole dzieci. W moich oczach, to byl jakis zbedny klopot, przeszkoda w podrozach, spaniu i niepotrzebny wydatek. A sam koncept ciazy i porodu to gorzki dowcip matki natury.
Dzisiaj wszystko sie zmienilo. Dziecko przeistoczy nasza pare w rodzine. Przyniesie radosc i milosc. Bedzie nowym ( najblizszym czlonkiem) rodziny. Jego potrzeby stana sie wazniejsze niz nasze egoistyczne zachcianki. A ochote na brzuch, porownalabym z ... Wielkim glodem.
Takie mi pranie mozgu matka natura zrobila !EwaT, Niuta, macduska, Sabina, iwcia77, Pusurek, samira, kapturnica, caffe, inessa, Mega, Simba, Parka, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Jak sobie po mysle, ze do 30-stki nie chcialam w ogole dzieci. W moich oczach, to byl jakis zbedny klopot, przeszkoda w podrozach, spaniu i niepotrzebny wydatek. A sam koncept ciazy i porodu to gorzki dowcip matki natury.
Dzisiaj wszystko sie zmienilo. Dziecko przeistoczy nasza pare w rodzine. Przyniesie radosc i milosc. Bedzie nowym ( najblizszym czlonkiem) rodziny. Jego potrzeby stana sie wazniejsze niz nasze egoistyczne zachcianki. A ochote na brzuch, porownalabym z ... Wielkim glodem.
Takie mi pranie mozgu matka natura zrobila !Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny