35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miasto 44 cieżko powiedzieć ze film fajny. Bardzo realistyczny, rewelacja, natomiast nie mozna powiedzieć ze nadaje sie na popołudniowy rodzinny wypad do kina. Popłakałam sie na nim, daje do myślenia... A i pierwszy raz w kinie przez cały seans było cicho...
samira, mysza1975, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Miasto 44 cieżko powiedzieć ze film fajny. Bardzo realistyczny, rewelacja, natomiast nie mozna powiedzieć ze nadaje sie na popołudniowy rodzinny wypad do kina. Popłakałam sie na nim, daje do myślenia... A i pierwszy raz w kinie przez cały seans było cicho...
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czyli warto zobaczyc?? ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:44
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie przepadamza lekkimi..Wole takie co wlasnie potrafia poruszyc i oglada sie je w ciszy....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki wieczorem, dużo opowiadać co działo się w ten weekend, jutro opowiem.
Ważniejsza jest inna wiadomość:
smutno ten wieczór się zakończył zmarła aktorka w wieku 36 lat Anna Przybylska,
łzy lecą jak groch
http://film.onet.pl/wiadomosci/anna-przybylska-nie-zyje-aktorka-przegrala-walke-z-rakiem/pdf0lsamira, ania.g, mysza1975, iwcia77, Mala79, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Tak, tak, już myślałam że to Mysza bo mówiła że ma 50 km do szpitala. Póki się nie okazało że to nie w okolicy Myszy i że urodziła się dziewczynka
Mysza wciąż w dwupaku. Wczoraj czułam coś jakby delikatne skurcze, ale przeszły.kapturnica, malgos741, EwaT, Mega, Pusurek, ania.g, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
aaaa jaaa jestem w szoku...po smierci Przybylskiej...brak mi slow, jestem rozzalona i wstrzasnieta...kurwa jakie to niesprawiedliwe...
a ja prosto z targow pojechalam ambulansem do szpitala...dostalam jakiegos ataku w dole po prawej stronie w podbrzuszu...nie bylam w stanie stac na nogach , siedzilam i nie moglam nawet sie dotknac w podbrzusze...najadlam sie strachu o Ivo, poruszenie na targach bylo wielkie...karetka przyjechala ,zabrala i do szpitala dowiozla. wizyta ginkologiczna - ok, Ivo bedzie zyli ma sie dobrze , dostalam kolki od nerki...bo prawdopodobnie mam jakis kamyk..., skierowanie na usg nerki i wypis do chaty.
przyjezdzam do domu a tam info o Ani P.- witki mi opadly (*)Mega, EwaT, Mala79, ania.g, Iwone, malgos741, Parka, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, macduska, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aaaa jaaa jestem w szoku...po smierci Przybylskiej...brak mi slow, jestem rozzalona i wstrzasnieta...kurwa jakie to niesprawiedliwe...
a ja prosto z targow pojechalam ambulansem do szpitala...dostalam jakiegos ataku w dole po prawej stronie w podbrzuszu...nie bylam w stanie stac na nogach , siedzilam i nie moglam nawet sie dotknac w podbrzusze...najadlam sie strachu o Ivo, poruszenie na targach bylo wielkie...karetka przyjechala ,zabrala i do szpitala dowiozla. wizyta ginkologiczna - ok, Ivo bedzie zyli ma sie dobrze , dostalam kolki od nerki...bo prawdopodobnie mam jakis kamyk..., skierowanie na usg nerki i wypis do chaty.
przyjezdzam do domu a tam info o Ani P.- witki mi opadly (*)iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek...
No wczorajsza wiadomosc o Przybylskiej troche zdolowala...laska zaledwie36lat trojka dzieci i ..Ehh szkoda gadac..W takich chwilach czl dopiero zauwaza co t6ak naprawde jest istotne.Nie kasa , ekstra plaski brzuch czy mega wypasiona bryka ale wlasnie zdrowie ..To co nie kupi sie za zaden hajs...
Takze kobitki opadniete witki w gore i cieszymy sie kazdym kolejnym dzionkiem ...Mega, iwcia77, BISCA, Aasiula, młódka, kkisia, Mala79, Alis, Iwone, malgos741, Parka, Bursztyn, paszczakin, mysza1975, Simba, caffe, macduska, Sabina lubią tę wiadomość