35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miasto 44 cieżko powiedzieć ze film fajny. Bardzo realistyczny, rewelacja, natomiast nie mozna powiedzieć ze nadaje sie na popołudniowy rodzinny wypad do kina. Popłakałam sie na nim, daje do myślenia... A i pierwszy raz w kinie przez cały seans było cicho...
samira, mysza1975, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Czyli warto zobaczyc?? ....Mega wrote:Miasto 44 cieżko powiedzieć ze film fajny. Bardzo realistyczny, rewelacja, natomiast nie mozna powiedzieć ze nadaje sie na popołudniowy rodzinny wypad do kina. Popłakałam sie na nim, daje do myślenia... A i pierwszy raz w kinie przez cały seans było cicho...
Mega lubi tę wiadomość

-
Warto, naprawdę warto, polecam, ale nie nastawiaj sie na lekki filmkapturnica wrote:Czyli warto zobaczyc?? ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:44
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to film w sam raz dla ciebie....kapturnica wrote:Nie przepadamza lekkimi..Wole takie co wlasnie potrafia poruszyc i oglada sie je w ciszy....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki wieczorem, dużo opowiadać co działo się w ten weekend, jutro opowiem.
Ważniejsza jest inna wiadomość:
smutno ten wieczór się zakończył zmarła aktorka w wieku 36 lat Anna Przybylska,
łzy lecą jak groch
http://film.onet.pl/wiadomosci/anna-przybylska-nie-zyje-aktorka-przegrala-walke-z-rakiem/pdf0l
samira, ania.g, mysza1975, iwcia77, Mala79, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ania.g wrote:Tak, tak, już myślałam że to Mysza bo mówiła że ma 50 km do szpitala. Póki się nie okazało że to nie w okolicy Myszy i że urodziła się dziewczynka

Mysza wciąż w dwupaku. Wczoraj czułam coś jakby delikatne skurcze, ale przeszły.
kapturnica, malgos741, EwaT, Mega, Pusurek, ania.g, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
aaaa jaaa jestem w szoku...po smierci Przybylskiej...brak mi slow, jestem rozzalona i wstrzasnieta...kurwa jakie to niesprawiedliwe...
a ja prosto z targow pojechalam ambulansem do szpitala...dostalam jakiegos ataku w dole po prawej stronie w podbrzuszu...nie bylam w stanie stac na nogach , siedzilam i nie moglam nawet sie dotknac w podbrzusze...najadlam sie strachu o Ivo, poruszenie na targach bylo wielkie...karetka przyjechala ,zabrala i do szpitala dowiozla. wizyta ginkologiczna - ok, Ivo bedzie zyl
i ma sie dobrze , dostalam kolki od nerki...bo prawdopodobnie mam jakis kamyk..., skierowanie na usg nerki i wypis do chaty.
przyjezdzam do domu a tam info o Ani P.- witki mi opadly (*)
Mega, EwaT, Mala79, ania.g, Iwone, malgos741, Parka, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, macduska, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwcia nie strasz...iwcia77 wrote:aaaa jaaa jestem w szoku...po smierci Przybylskiej...brak mi slow, jestem rozzalona i wstrzasnieta...kurwa jakie to niesprawiedliwe...
a ja prosto z targow pojechalam ambulansem do szpitala...dostalam jakiegos ataku w dole po prawej stronie w podbrzuszu...nie bylam w stanie stac na nogach , siedzilam i nie moglam nawet sie dotknac w podbrzusze...najadlam sie strachu o Ivo, poruszenie na targach bylo wielkie...karetka przyjechala ,zabrala i do szpitala dowiozla. wizyta ginkologiczna - ok, Ivo bedzie zyl
i ma sie dobrze , dostalam kolki od nerki...bo prawdopodobnie mam jakis kamyk..., skierowanie na usg nerki i wypis do chaty.
przyjezdzam do domu a tam info o Ani P.- witki mi opadly (*)
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek...
No wczorajsza wiadomosc o Przybylskiej troche zdolowala...laska zaledwie36lat trojka dzieci i ..Ehh szkoda gadac..W takich chwilach czl dopiero zauwaza co t6ak naprawde jest istotne.Nie kasa , ekstra plaski brzuch czy mega wypasiona bryka ale wlasnie zdrowie ..To co nie kupi sie za zaden hajs...
Takze kobitki opadniete witki w gore i cieszymy sie kazdym kolejnym dzionkiem ...
Mega, iwcia77, BISCA, Aasiula, młódka, kkisia, Mala79, Alis, Iwone, malgos741, Parka, Bursztyn, paszczakin, mysza1975, Simba, caffe, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH