35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polecam ta cytryne c8- mialam okazje jezdzic nim we wrocku
bralabym bez zastanowienia
Pusurek wrote:Mam V70, pierwsza buda, najpiekniejszy model. Na koncie a la zaskorniak w Szwajcarii zbieram se na XC 90 wlasnie, a tu mi chlop, ze Citroen C8.Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Hajoo!!
Nie no pierwsza jeZdem???Haaa sie ladnie napruly wczoraj
A ja mam tak pojeVane sny ze szkoda gadac..I dobra gdybym sie nażarla na noc to oki...Ale lekka kolacja o 18tej potem tylko jablko..A tu prdoła za prdoła mi sie snila
A co do tego co za oknem
Aasiula, Mega, macduska, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobry
Kapta ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale u mnie jest kolejny dzień słońce.
Szaro . mgliscie i padaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 09:08
iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wszystko do dupy,zawsze jak on wyjezdza to cos sie dzieje ...
teraz nawala piec ,samochod nie chciał odpalic rano,w firmie sajgon ,mlody chory .pytam co jeszcze kurna ?
sielanka dosłowniei pasmo sukcesow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:48
Mega, iwcia77, Mala79, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewuszki
Wczoraj kolacja brdzo sie udala, chlop zacchwycil sie plackami ziemn. z lososiem
Dzieki raz jeszcze za inspracje
Kaptur, nie wyswietla sie zdjecie pogodymoze jeszcze jedna wrzuta?
Mega, kkisia, Pusurek, iwcia77, mysza1975, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:wszystko do dupy,zawsze jak on wyjezdza to cos sie dzieje ...
teraz nawala piec ,samochod nie chciał odpalic rano,w firmie sajgon ,mlody chory .pytam co jeszcze kurna ?
sielanka dosłowniei pasmo sukcesow
Ja juz sie przyzwyczailam ,ze jak cos mi szlak trafia to zawsze jak mojego nietMega, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:to tak zawszejest ,standardzik kurna..W styczniu jak moj pojechal to zapalila mi sie sadza w kominie..Straz pozarna , proszek gasniczy w calej kotlowni i te inne sprawy..
Ja juz sie przyzwyczailam ,ze jak cos mi szlak trafia to zawsze jak mojego niet
zawsze cos sie psuje, lamie, zapala i takie tamkapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość