35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:To dobrze ja tez tu mam na koncu pasazu praktikera i lobuzow ale za daleko zeby tam do nich lazic nie chce mi sie za leniwa jestem w pracy
z reszta z ta noga wleke sie jak zolw
-
Pusur, ja Cię rozumiem. Do tej pory pamiętam jak musiałam moją ukochaną ravkę zamienić na ekonomiczną auris. Minęło trzy lata a ja do tej pory nie lubię tego kurdupla którym jeżdżę.
Mega, Pusurek, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym
jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:58
ania.g, Mala79, Pusurek, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No ja nie wiem, wszystkie posnely, czy seksza, nie mam pojęcia
Mega, Mala79, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie
), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie.
No i co tera, panie??Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym
jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala?
Spoko to kiedy idziemy na prawko bo ja swojego do tej pory nie zrobilam bo bylo co innego wtedy wazniejsze duzy kontrakt dla naszej firmy przypadajacy w ten sam dzien co egzamin papatki uciekam
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Volvo fajna rzecz, a jakie masz? Bo mnie rajcuje tylko xc90 ale stara buda, nowa jest do dupy!
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie
), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie.
No i co tera, panie??Pusurek, Mega, ania.g, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym
Duze w ogole jest fajne.
Mega, macduska, ania.g, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha a myslalam ,zetylko ja sie tak zachowuje..Zmienilam samochod wmaju..W sierpniu stary poszedl na zlom i wyłam jak go zabierali na lawecie..aa moj chlop sie smial ze mnie.A ja sie czulam jakbym go zdradzila heh..Z perspektywy jednak wiem ,ze i do kolejnego sie czl przyzwyczai dosc szybko...A jesli lepsiejsze to czemu nie??? ...
Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Duzymi autami sie fajnie parkuje.
Duze w ogole jest fajne.
Pusurek, iwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zwykle jak wejde na you tuba to wsiakam..Sledze vlog takiej pary elli i jareda..
Ona 3lata starala sie zajsc w ciaze -PCOS i udalo im sie maja malego synka..3dni tematu dodali film ,ze udalo im sie zajsc wlasnie naturalnie ..Bez staran jakichs Maly ma 9miesiecy...
I dzis dodali filmik ,ze chyba poronila , ma czekac na niedzielne pobranie krwi by stwierdzic......Buuuu jakie to przykreaz sie mi poplakaloiwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja ogladam Mam talent, biegam wpychac smoczek Adamkowi do dzioba, jem czipsy, sycze na corke, zeby sie cicho bawila z kotem. Zarobiona jestem!
macduska, Pusurek, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny