X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    To dobrze ja tez tu mam na koncu pasazu praktikera i lobuzow ale za daleko zeby tam do nich lazic nie chce mi sie za leniwa jestem w pracy :-) z reszta z ta noga wleke sie jak zolw
    Spoko, rzuć pytaniem, przekaże, w poniedziałek jestem w pracy

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ja Cię rozumiem. Do tej pory pamiętam jak musiałam moją ukochaną ravkę zamienić na ekonomiczną auris. Minęło trzy lata a ja do tej pory nie lubię tego kurdupla którym jeżdżę.

Mega, Pusurek, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym ;) jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:58

ania.g, Mala79, Pusurek, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No ja nie wiem, wszystkie posnely, czy seksza, nie mam pojęcia ;)
    Już dziś pospałam teraz wolałabym się poseksić ale na razie chłop chrapie na kanapie i młoda nie śpi.

Mega, Mala79, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie ;) ), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie. ;)
    No i co tera, panie??
    No jak co tera wiadomo do wszystkiego sie umiemy przyzwyczaic ale pomysl sobie ze to bedzie takie nowe Twoje, takie dla Ciebie i rodzinki o ktorego bedziesz dbala znowu od poczatku ...

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No ja nie wiem co one tam robia :-)

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym ;) jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala? :D
    Jak kazdym innym odpowiedz :-) Spoko to kiedy idziemy na prawko bo ja swojego do tej pory nie zrobilam bo bylo co innego wtedy wazniejsze duzy kontrakt dla naszej firmy przypadajacy w ten sam dzien co egzamin papatki uciekam

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Volvo fajna rzecz, a jakie masz? Bo mnie rajcuje tylko xc90 ale stara buda, nowa jest do dupy!
    Mam V70, pierwsza buda, najpiekniejszy model. Na koncie a la zaskorniak w Szwajcarii zbieram se na XC 90 wlasnie, a tu mi chlop, ze Citroen C8.

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie ;) ), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie. ;)
    No i co tera, panie??
    Ha a myslalam ,zetylko ja sie tak zachowuje..Zmienilam samochod wmaju..W sierpniu stary poszedl na zlom i wyłam jak go zabierali na lawecie..aa moj chlop sie smial ze mnie.A ja sie czulam jakbym go zdradzila heh..Z perspektywy jednak wiem ,ze i do kolejnego sie czl przyzwyczai dosc szybko...A jesli lepsiejsze to czemu nie??? ...

Pusurek, Mega, ania.g, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Duzymi autami sie fajnie parkuje. :) Duze w ogole jest fajne. :P

Mega, macduska, ania.g, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha a myslalam ,zetylko ja sie tak zachowuje..Zmienilam samochod wmaju..W sierpniu stary poszedl na zlom i wyłam jak go zabierali na lawecie..aa moj chlop sie smial ze mnie.A ja sie czulam jakbym go zdradzila heh..Z perspektywy jednak wiem ,ze i do kolejnego sie czl przyzwyczai dosc szybko...A jesli lepsiejsze to czemu nie??? ...
    Nie ma nic lepsiejszego niz wolowina! :)

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzymi autami sie fajnie parkuje. :) Duze w ogole jest fajne. :P
    Mordo ty moja, uwielbiam cie ;)

Pusurek, iwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:19

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O ja też dziękuję, szczególnie że znalazłam się w takim doborowym towarzystwie :)
    dziękuję równiez :-)

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    piją...

Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    piją...
    Tak, wodę z cytryną ;)

Mega, macduska, iwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam Mam talent, biegam wpychac smoczek Adamkowi do dzioba, jem czipsy, sycze na corke, zeby sie cicho bawila z kotem. Zarobiona jestem! :P

Mega, macduska, ania.g, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwykle jak wejde na you tuba to wsiakam..Sledze vlog takiej pary elli i jareda..
    Ona 3lata starala sie zajsc w ciaze -PCOS i udalo im sie maja malego synka..3dni tematu dodali film ,ze udalo im sie zajsc wlasnie naturalnie ..Bez staran jakichs Maly ma 9miesiecy...
    I dzis dodali filmik ,ze chyba poronila , ma czekac na niedzielne pobranie krwi by stwierdzic......Buuuu jakie to przykreaz sie mi poplakalo

iwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja ogladam Mam talent, biegam wpychac smoczek Adamkowi do dzioba, jem czipsy, sycze na corke, zeby sie cicho bawila z kotem. Zarobiona jestem! :P
    Sie nie przemęcz ;)

macduska, Pusurek, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piję czerwone wino jem migdały - endometrium szaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to w temacie forum :-)

Mega, EwaT, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4793 4794 4795 4796 4797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ