SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    To dobrze ja tez tu mam na koncu pasazu praktikera i lobuzow ale za daleko zeby tam do nich lazic nie chce mi sie za leniwa jestem w pracy :-) z reszta z ta noga wleke sie jak zolw
    Spoko, rzuć pytaniem, przekaże, w poniedziałek jestem w pracy

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ja Cię rozumiem. Do tej pory pamiętam jak musiałam moją ukochaną ravkę zamienić na ekonomiczną auris. Minęło trzy lata a ja do tej pory nie lubię tego kurdupla którym jeżdżę.

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym ;) jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:58

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No ja nie wiem, wszystkie posnely, czy seksza, nie mam pojęcia ;)
    Już dziś pospałam teraz wolałabym się poseksić ale na razie chłop chrapie na kanapie i młoda nie śpi.

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie ;) ), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie. ;)
    No i co tera, panie??
    No jak co tera wiadomo do wszystkiego sie umiemy przyzwyczaic ale pomysl sobie ze to bedzie takie nowe Twoje, takie dla Ciebie i rodzinki o ktorego bedziesz dbala znowu od poczatku ...

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No ja nie wiem co one tam robia :-)

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja nie mam prawka, no i dobrze mi z tym ;) jedynie xc90 może mnie zmotywować do zrobienia, ale chuop jakoś nieprędki do takich prezentów, mówi do mnie jak ty byś tym czołgiem parkowala? :D
    Jak kazdym innym odpowiedz :-) Spoko to kiedy idziemy na prawko bo ja swojego do tej pory nie zrobilam bo bylo co innego wtedy wazniejsze duzy kontrakt dla naszej firmy przypadajacy w ten sam dzien co egzamin papatki uciekam

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Volvo fajna rzecz, a jakie masz? Bo mnie rajcuje tylko xc90 ale stara buda, nowa jest do dupy!
    Mam V70, pierwsza buda, najpiekniejszy model. Na koncie a la zaskorniak w Szwajcarii zbieram se na XC 90 wlasnie, a tu mi chlop, ze Citroen C8.

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie ;) ), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie. ;)
    No i co tera, panie??
    Ha a myslalam ,zetylko ja sie tak zachowuje..Zmienilam samochod wmaju..W sierpniu stary poszedl na zlom i wyłam jak go zabierali na lawecie..aa moj chlop sie smial ze mnie.A ja sie czulam jakbym go zdradzila heh..Z perspektywy jednak wiem ,ze i do kolejnego sie czl przyzwyczai dosc szybko...A jesli lepsiejsze to czemu nie??? ...

nick nieaktualny, Mega, ania.g, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Duzymi autami sie fajnie parkuje. :) Duze w ogole jest fajne. :P

Mega, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha a myslalam ,zetylko ja sie tak zachowuje..Zmienilam samochod wmaju..W sierpniu stary poszedl na zlom i wyłam jak go zabierali na lawecie..aa moj chlop sie smial ze mnie.A ja sie czulam jakbym go zdradzila heh..Z perspektywy jednak wiem ,ze i do kolejnego sie czl przyzwyczai dosc szybko...A jesli lepsiejsze to czemu nie??? ...
    Nie ma nic lepsiejszego niz wolowina! :)

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzymi autami sie fajnie parkuje. :) Duze w ogole jest fajne. :P
    Mordo ty moja, uwielbiam cie ;)

nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:19

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O ja też dziękuję, szczególnie że znalazłam się w takim doborowym towarzystwie :)
    dziękuję równiez :-)

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    piją...

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    piją...
    Tak, wodę z cytryną ;)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam Mam talent, biegam wpychac smoczek Adamkowi do dzioba, jem czipsy, sycze na corke, zeby sie cicho bawila z kotem. Zarobiona jestem! :P

Mega, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwykle jak wejde na you tuba to wsiakam..Sledze vlog takiej pary elli i jareda..
    Ona 3lata starala sie zajsc w ciaze -PCOS i udalo im sie maja malego synka..3dni tematu dodali film ,ze udalo im sie zajsc wlasnie naturalnie ..Bez staran jakichs Maly ma 9miesiecy...
    I dzis dodali filmik ,ze chyba poronila , ma czekac na niedzielne pobranie krwi by stwierdzic......Buuuu jakie to przykreaz sie mi poplakalo

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja ogladam Mam talent, biegam wpychac smoczek Adamkowi do dzioba, jem czipsy, sycze na corke, zeby sie cicho bawila z kotem. Zarobiona jestem! :P
    Sie nie przemęcz ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piję czerwone wino jem migdały - endometrium szaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to w temacie forum :-)

Mega, EwaT, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4793 4794 4795 4796 4797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ