35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja tylko na jadalni mam tv...
kkisia, Mega, inessa, Aasiula, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Tak a propo dziefczynki mam na imie Ela a na drugie Madzia a na trzecie Kinga na fszystkie swoje imiona reaguje
hahaha a taka Mala to nie jestem 172cm
to były czasy, sie jeździło na koncerty, Odjazdy w Katowicach, nawet dwa razy byłam w Jarocinie na festiwalu, a moi rodzice to myślałam ze przez te 3 dni to na zawał zejdą ze strachu o mnie
inessa, kkisia, Mala79, Aasiula, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ja ogladam i uskuteczniam depilacje bo chlopa nie ma
I powiem ze jade wlosek po wlosu pincetainessa, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A z "przyziemnych" tematów - która oglądała Wiadomości ? O pierwszym dziecku urodzonym z przeszczepionej macicy . I to w dodatku 60 letniej ! Czyli się nie zużywa z wiekiem
inessa, Mega, kkisia, Mala79, macduska, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:O Ela, straciłas przyjaciela
to były czasy, sie jeździło na koncerty, Odjazdy w Katowicach, nawet dwa razy byłam w Jarocinie na festiwalu, a moi rodzice to myślałam ze przez te 3 dni to na zawał zejdą ze strachu o mnie
Mnie zawsze tym utworkiem wkurzaja w pracy hahaha
inessa, kkisia, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:ten co uszy gryzie chyba ze to nie w ksw...
Mala79, kapturnica, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:A tam to dziala moj facet mnie to mtv to jego broszka zeby tam bylo ciekawie ...
Mala79, kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość