35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj smalec ..Nie no skwarki tez odpadaja..Ale mojemu pewnie by podeszlo
W poniedzialek robie modrą fafustke mrrr
bez niczego innego no chyba ze ogoreczek kiszony do tego w druga lapeczke
Mega, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kilka lat temu u nas jeszcze sie robilo cos takiego jak swiniobicie
Nie mamy zwierzakow hodowlanych ale kupowalo sie sFFinke cala albo pol i masarz robil wyrobuy..Sklepowe sie chowa pod wzgl smaku
Mala79, kkisia, EwaT, kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to smacznych kolacji Bursztynku, zeby tylko mężowi sie to za bardzo nie spodobało bo cie z kuchni nie wypuści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:33
Mala79, kkisia, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kilka lat temu u nas jeszcze sie robilo cos takiego jak swiniobicie
Nie mamy zwierzakow hodowlanych ale kupowalo sie sFFinke cala albo pol i masarz robil wyrobuy..Sklepowe sie chowa pod wzgl smaku
Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ja uwielbiam smalec ze swiezym chlebkiem sam wpitalac
bez niczego innego no chyba ze ogoreczek kiszony do tego w druga lapeczke
U nas pizza wyciągnięta w sekundęteraz czerwone na dobre trawienie
Mala79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:no wlasnie ja tak mam caly czas zawsze u tesciow skladam zamowienie jak zabija sami to daja miesko swoje a jak nie to sie kupuje tak jak pisalas sfinke i robi sie u masarza czyli u Szwagra
Mala79, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Noooo..... Mniam
U nas pizza wyciągnięta w sekundęteraz czerwone na dobre trawienie
Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Takie swojskie najsmaczniejsze i najzdrowsze, bez tej całej chemii
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wrr Ty juz mnie dzisiaj nie denerwuj bo cale M1 zlazlam za pizza tylko jak zobaczylam te kolejki w pizerniach to mnie nie powiem co trafilo i sie skonczylo na rurce z bita smietana na pocieszenie a pizze zjem z Psiapsiolka po pracy bo podobnie konczymy a pizzernie mamy na osiedlu rzut beretem od domku
Mala79, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A jutro idziemy do kina na Miasto 44, mój maz interesuje sie historia II wojny a ja tez z chęcią obejrzę...
Mala79, kkisia, ania.g, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No wlasnie sobota i pizza hahaha zjem ja i ja tyle ze kolo 22giej
tak na dobre zatkanie brzuszka przed spaniem
kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A jutro idziemy do kina na Miasto 44, mój maz interesuje sie historia II wojny a ja tez z chęcią obejrzę...
Ja uwielbiam tematyke 2giej wojny swiatowej a zwl polskie dzieje...No i mozeciebyc w szokuale staram sie zglebic fenomen hitlera..Jak czlowieczek o tylu fobiach i tak zakompleksiony potrafil porwac za soba tylu ludzi..Pamietam jak pracowalam w Dusseldorfie to dziadek mial mein kamf oryginalny z podpisem hitlera..Kurde jaka adrenalina jak sie ja w rece trzymalo...Zeby bylo jasne nie ze popieram hitlerainessa, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A jutro idziemy do kina na Miasto 44, mój maz interesuje sie historia II wojny a ja tez z chęcią obejrzę...
inessa, Mega, kkisia, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ciekawa jestem jak sie bedzie ogladac bo zwiastuny i recenzje ma pozytywne ja tez zapaleniec chociaz pod innym wzgledem zglebiam historie jestem grotolazem i uwielbiam wszystko co stare np, fortyfikacje i mozna sie po nich snuc...
inessa, Mega, Mala79, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość