Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bursztyn teraz pewnie za wlosy sie lapie i wali glowa o sciane ;)
    disappointed018.gif

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj smalec ..Nie no skwarki tez odpadaja..Ale mojemu pewnie by podeszlo ;) W poniedzialek robie modrą fafustke mrrr
    Ja uwielbiam smalec ze swiezym chlebkiem sam wpitalac :) bez niczego innego no chyba ze ogoreczek kiszony do tego w druga lapeczke

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kilka lat temu u nas jeszcze sie robilo cos takiego jak swiniobicie ;) Nie mamy zwierzakow hodowlanych ale kupowalo sie sFFinke cala albo pol i masarz robil wyrobuy..Sklepowe sie chowa pod wzgl smaku
    W ogóle nie ma porównania własne mięsko a sklepowe. Tez wole upiec nawet kawale zwykłej łopatki w przyprawach i czosnku, potem do chleba bezkonkurencyjna.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, EwaT, kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to smacznych kolacji Bursztynku, zeby tylko mężowi sie to za bardzo nie spodobało bo cie z kuchni nie wypuści ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:33

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kilka lat temu u nas jeszcze sie robilo cos takiego jak swiniobicie ;) Nie mamy zwierzakow hodowlanych ale kupowalo sie sFFinke cala albo pol i masarz robil wyrobuy..Sklepowe sie chowa pod wzgl smaku
    no wlasnie ja tak mam caly czas zawsze u tesciow skladam zamowienie jak zabija sami to daja miesko swoje a jak nie to sie kupuje tak jak pisalas sfinke i robi sie u masarza czyli u Szwagra :)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja uwielbiam smalec ze swiezym chlebkiem sam wpitalac :) bez niczego innego no chyba ze ogoreczek kiszony do tego w druga lapeczke
    Noooo..... Mniam
    U nas pizza wyciągnięta w sekundę ;) teraz czerwone na dobre trawienie ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no wlasnie ja tak mam caly czas zawsze u tesciow skladam zamowienie jak zabija sami to daja miesko swoje a jak nie to sie kupuje tak jak pisalas sfinke i robi sie u masarza czyli u Szwagra :)
    Takie swojskie najsmaczniejsze i najzdrowsze, bez tej całej chemii

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Noooo..... Mniam
    sie przyznaj ze na szum w głowie nie trawienie

Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Noooo..... Mniam
    Wrr Ty juz mnie dzisiaj nie denerwuj bo cale M1 zlazlam za pizza tylko jak zobaczylam te kolejki w pizerniach to mnie nie powiem co trafilo i sie skonczylo na rurce z bita smietana na pocieszenie a pizze zjem z Psiapsiolka po pracy bo podobnie konczymy a pizzernie mamy na osiedlu rzut beretem od domku :-)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    sie przyznaj ze na szum w głowie nie trawienie
    No troszkę... ;) no na endo tez...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, EwaT lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Takie swojskie najsmaczniejsze i najzdrowsze, bez tej całej chemii
    Si Si takie mega smaczniusie i jeszcze moja Szwagierka piecze pyszne ciasta zawsze jak tam jestem siedze i wyjadam bez opamietania (jakbym nie miala niczego w domu i byla zaglodzona:-))

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Wrr Ty juz mnie dzisiaj nie denerwuj bo cale M1 zlazlam za pizza tylko jak zobaczylam te kolejki w pizerniach to mnie nie powiem co trafilo i sie skonczylo na rurce z bita smietana na pocieszenie a pizze zjem z Psiapsiolka po pracy bo podobnie konczymy a pizzernie mamy na osiedlu rzut beretem od domku :-)
    No co chcesz, sobota...

nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro idziemy do kina na Miasto 44, mój maz interesuje sie historia II wojny a ja tez z chęcią obejrzę...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No co chcesz, sobota...
    No wlasnie sobota i pizza hahaha zjem ja i ja tyle ze kolo 22giej :-) tak na dobre zatkanie brzuszka przed spaniem :-)

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No wlasnie sobota i pizza hahaha zjem ja i ja tyle ze kolo 22giej :-) tak na dobre zatkanie brzuszka przed spaniem :-)
    Tylko w windzie sie znowu nie zatnij ;)

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da sie tego czytac, ide stad
    picgifs-not-giving-a-fuck-9507989.gif

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Nie da sie tego czytac, ide stad
    picgifs-not-giving-a-fuck-9507989.gif
    Nie idź, już nie będziemy...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A jutro idziemy do kina na Miasto 44, mój maz interesuje sie historia II wojny a ja tez z chęcią obejrzę...
    OOO to czekam na recenzje..
    Ja uwielbiam tematyke 2giej wojny swiatowej a zwl polskie dzieje...No i mozeciebyc w szokuale staram sie zglebic fenomen hitlera..Jak czlowieczek o tylu fobiach i tak zakompleksiony potrafil porwac za soba tylu ludzi..Pamietam jak pracowalam w Dusseldorfie to dziadek mial mein kamf oryginalny z podpisem hitlera..Kurde jaka adrenalina jak sie ja w rece trzymalo...Zeby bylo jasne nie ze popieram hitlera

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ciekawa jestem jak sie bedzie ogladac bo zwiastuny i recenzje ma pozytywne ja tez zapaleniec chociaz pod innym wzgledem zglebiam historie jestem grotolazem i uwielbiam wszystko co stare np, fortyfikacje i mozna sie po nich snuc...

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ciekawa jestem jak sie bedzie ogladac bo zwiastuny i recenzje ma pozytywne ja tez zapaleniec chociaz pod innym wzgledem zglebiam historie jestem grotolazem i uwielbiam wszystko co stare np, fortyfikacje i mozna sie po nich snuc...
    Tobysmy sie razem nie posnuły..Mam fobie przed ciemnymi i ciasnymi pomieszczeniami..A moge podziekwoac za to mojemu braciszkowi starszemu(zamykal mnie w wersalce)gnojek ...Do dzis mam z tym problem..Moze kozetka u burszta bypomogla ??

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4789 4790 4791 4792 4793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ