SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha terabursztyn ma zagwozdke..Bo jak nie wiedziala co zrobic tera ma przepisow na miesiac =D

Bursztyn, kkisia, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oo, kluski, tez super pomysl, tylkonie wiem jak sie robi, tzn. ta mase sie gotuje czy smazy?

Mozesz i gotowac kluseczki..Albo zrobic takiekotleciki z tej masy , w buleczke tarta albo mąke obtoczyc i usmazyc..Pyszne takie udawane placki ziemniaczane eheheh
    Ja tak wykorzystuje jak mam za duzo ziemniakow z obiadu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:01

kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ja ja normalnie siekam , gotuje do miekosci , po ugotowaniu zanim zaczne reszte dodaje lyzke octu , poniej odlewam wode
    Na patelni podsmazam troche boczku z cebulka , dodaje do kapuchy , przyprawiam sola , pieprzem i troszke cukru , na sam koniec dodaje troche sosu z rolad badz innej pieczeni i wsil gotowe :)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee...chyba gotuje..

Brawo :)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha terabursztyn ma zagwozdke..Bo jak nie wiedziala co zrobic tera ma przepisow na miesiac =D
    no wlasnie :)

Mega, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta ja ja normalnie siekam , gotuje do miekosci , po ugotowaniu zanim zaczne reszte dodaje lyzke octu , poniej odlewam wode
    Na patelni podsmazam troche boczku z cebulka , dodaje do kapuchy , przyprawiam sola , pieprzem i troszke cukru , na sam koniec dodaje troche sosu z rolad badz innej pieczeni i wsil gotowe :)
    Ha a widzisz..A u mnie to sie robiz surowa cebulka w kosteczke...Nooo trza bedzie wyprobowac :) Danke schon :*

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obwieszczam uroczyscie ze:
    wygral projekt kulinarny kombinowany- placki ziemniaczane z lososiem (dla chlopa) do tego tzatziki (zrobilam troche wczesniej)
    jutro na kolacje bedzie omlet z pomidorem
    a na jutrzejsza kolacje salatka z jajem i ziemniakami
    kluski z ziemniakow mam zamiar wyprobowac za miesiac, bo inaczej chlop sie przyzwyczai ;)

Tak wiec dziekuje Ani, Mega, Pusurowi, Macdusce i Kapturowi :) Wszystkie zajmuja Pierwsze miejsce ex aequo :)
    thank-you08.gif

kkisia, kapturnica, Mala79, Mega, inessa, ania.g, Pusurek, macduska, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ja jak jade w odwiedziny do rodzinki na wschod zawsze musze im taki obiaf zrobic :)

W lipcu jadac na wesele dostalam zamowienie na kapuche i ja zrobilam w domu i w pojemniku zawiozlam

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta ja jak jade w odwiedziny do rodzinki na wschod zawsze musze im taki obiaf zrobic :)

W lipcu jadac na wesele dostalam zamowienie na kapuche i ja zrobilam w domu i w pojemniku zawiozlam
    Kkisia a Ty slasko dziołcha?? :)

kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie upiekłam rolade z boczku do kanapek zamiast wedlin sklepowych
    z majerankiem kminkiem i czosnkiem :)

kapturnica, kkisia, Mega, Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Obwieszczam uroczyscie ze:
    wygral projekt kulinarny kombinowany- placki ziemniaczane z lososiem (dla chlopa) do tego tzatziki (zrobilam troche wczesniej)
    jutro na kolacje bedzie omlet z pomidorem
    a na jutrzejsza kolacje salatka z jajem i ziemniakami
    kluski z ziemniakow mam zamiar wyprobowac za miesiac, bo inaczej chlop sie przyzwyczai ;)

Tak wiec dziekuje Ani, Mega, Pusurowi, Macdusce i Kapturowi :) Wszystkie zajmuja Pierwsze miejsce ex aequo :)
    thank-you08.gif
    A widzisz zaczyna Cie wciagac kuchenna otchlan..Ty sie jeszcze dasz zresopcjalizowac i bedziesz nie chujowa matka i pani domu ;)

kkisia, Bursztyn, Mega, ania.g, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kkisia a Ty slasko dziołcha?? :)

Ja na slasku urodzona a z pochodzenia Janow Lubelski :)

Ewa moj chlop tez lubi taka rolade , ja mu jeszcze do srodka miesko mielone wciskam i duzo czosnku :)

Ja ogolne za wedlinami nie przepadam jem moze raz w tygodniu i to tylko salami :)
    Chyba ze sami wedzimy to wtedy nie jem tylko wpierdalam :)

EwaT, kapturnica, Mala79, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kkisia jak robisz modra kapuche..Dej przepis..Ja robie ale jakas taka kurna mdla mi wychodzi....A Ty mi zapachnialas slaska kuchnia eheheh
    Ja robie podobnie tyle ze zamiast octu daje sok z cytryny a zamiast boczku dorzucam smalec domowej roboty ktory ma skwarki juz w srodeczku :) no a reszta oczywiscie do smaku sol pieprz listek laurowy i sie pyrtoli az bedzie mieciusia i uwielbiam ja do miesnych obiadkow jak sie troche chlodniej zrobi na dworze :)

kkisia, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Ewa moj chlop tez lubi taka rolade , ja mu jeszcze do srodka miesko mielone wciskam i duzo czosnku :)

Ja ogolne za wedlinami nie przepadam jem moze raz w tygodniu i to tylko salami :)
    My mamy swoja wedzarnie..I chUop na swieta zawsze wedzi szynki , boczki a czasem jak sie dua dostac wiejskie miesko to i kiełbaske..Uwielbiam wtedy taka robiona do sloikow kielbasianka sie nazywa...Pyszotka

Mala79, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

ja też ale akurat nie miałam mielonego
    mój ulubiony obiadek to rolada sląska z czerwoną kapustka i kluskami :)
    bezkonkurencyjny!

kapturnica, Mala79, kkisia, Mega, Iwone, samira, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja robie podobnie tyle ze zamiast octu daje sok z cytryny a zamiast boczku dorzucam smalec domowej roboty ktory ma skwarki juz w srodeczku :) no a reszta oczywiscie do smaku sol pieprz listek laurowy i sie pyrtoli az bedzie mieciusia i uwielbiam ja do miesnych obiadkow jak sie troche chlodniej zrobi na dworze :)
    Ojj smalec ..Nie no skwarki tez odpadaja..Ale mojemu pewnie by podeszlo ;) W poniedzialek robie modrą fafustke mrrr

kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    My mamy swoja wedzarnie..I chUop na swieta zawsze wedzi szynki , boczki a czasem jak sie dua dostac wiejskie miesko to i kiełbaske..Uwielbiam wtedy taka robiona do sloikow kielbasianka sie nazywa...Pyszotka
    Jezu co za smaka mi robisz a moje zamowienie dopiero bedzie gotowe pod koniec miesiaca jak tescie wpadna ...

kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Jezu co za smaka mi robisz a moje zamowienie dopiero bedzie gotowe pod koniec miesiaca jak tescie wpadna ...
    Kilka lat temu u nas jeszcze sie robilo cos takiego jak swiniobicie ;) Nie mamy zwierzakow hodowlanych ale kupowalo sie sFFinke cala albo pol i masarz robil wyrobuy..Sklepowe sie chowa pod wzgl smaku

kkisia, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn teraz pewnie za wlosy sie lapie i wali glowa o sciane ;)

kkisia, Bursztyn, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    własnie upiekłam rolade z boczku do kanapek zamiast wedlin sklepowych
    z majerankiem kminkiem i czosnkiem :)
    disappointed013.gif

kapturnica, kkisia, Mega, EwaT, Reni, ania.g, macduska, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4788 4789 4790 4791 4792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ