35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zezre, nie bedzie mial wyboru
mam jeszcze wedzonego lososia w lodowce, moge mu dorzucic
SAŁATKA = UGOTOWANE ZIEMNIAKI + JAJKA NA TWARDO A ĆWIARTKI+ MAJONEZ + ŁOSOŚ + DUUUŻO ZIELONEJ PIETRUSZKI DO TEGO PLACKI Z KASZY JĘCZMIENNEJ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:46
Bursztyn, ania.g, kkisia, kapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Losos tez bedzie dobry w omlecie. Polec w omleta!
A ponieważ też mam łosia to będzie jutro na śniadanko z omletem
Bursztyn, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kkisia a jak z urzędami, kto wygrał? Ty czy urząd?
To sie jeszcze okaze , bo niby mam przepracowane itd i niby mi sie nalezy zasilek ale nie nalezy , troche to zagmatwane ale moje watpliwosci rozwieje prawnik
Juz nie chodzi o ta kase , ale dlaczego mam im darowac
A zarejestrowana jestem i mam ubezpieczenie a to bylo dla mie wazne , bo chlop jeszcse nie maz i pod siebie mnie nie wciagnie
Tz wciagnie ale nie tak
macduska, Aasiula, Mega, inessa, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i mam dylemat, bo olet latwiejszy ale placki ziemniaczane sa super, tylko wiecej roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:47
Bursztyn, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI Bursztyn ma dylemat, wczesniej nie wiedziala, co zrobic, teraz tym bardziej nie wie, bo ma za duzo do wybrania!
Ja bym sie nie bawila w kasze jaglana, jak zrobisz zle, moze byc goryczka. Mi czasem wychodzi, jak za malo podpraze i mam potem dosc kaszy na kolejne 3 miechy.
A sorki, zle przeczytalam - kasza jeczmienna nie jaglana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:56
kapturnica, kkisia, Mega, Bursztyn, Aasiula, Mala79, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurna glodna sie robie
A ja na diecie mz
Ja dzis samotny wieczorekchlop w pracy
Szykuje obiadek na jutro
Bedzie rosolek , kluchy , rolady i modra kapusta
I jeszcze babka cytrynowa siedzi w piekarnikuMega, Aasiula, inessa, Iwone, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja bym optowala za omeletto z łososiem zwarzywami...
A z ziemniaczkow to bym je ugotowala przecisla przez praske jajunio przyprawy trochu maki i kluseczkijak ta lala a do tego sos smietanowo ziolowy..kkisia, Aasiula, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kurna glodna sie robie
A ja na diecie mz
Ja dzis samotny wieczorekchlop w pracy
Szykuje obiadek na jutro
Bedzie rosolek , kluchy , rolady i modra kapusta
I jeszcze babka cytrynowa siedzi w piekarnikukkisia, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja bym optowala za omeletto z łososiem zwarzywami...
A z ziemniaczkow to bym je ugotowala przecisla przez praske jajunio przyprawy trochu maki i kluseczkijak ta lala a do tego sos smietanowo ziolowy..kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość