35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę korzystać póki jest okazja. Nie wiadomo jaki tym razem nam się egzemplarz trafiMala79 wrote:Hehe a pewnie co sobie bedziesz zalowac snu czasami szkoda ze na zapas sie nie mozna wyspac ....
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyAlez nie ma za co teraz powiedz w skrocie jak Go spedziliscie czy Cie czyms druga polowa zaskoczylamacduska wrote:Witam. Chciałabym wszystkim podziękować za życzenia rocznicowe. Miło mi bardzo.
nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tego to nawet najstarsi gorale nie wiedzaania.g wrote:Muszę korzystać póki jest okazja. Nie wiadomo jaki tym razem nam się egzemplarz trafi

Podstawa to by bylo wszystko ok na 10tke a reszta sie ulozy i sama potoczy jak to juz z naszymi pociechami bywa...
Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn mnie zaskakuje niezmienne od 15 latMala79 wrote:Alez nie ma za co teraz powiedz w skrocie jak Go spedziliscie czy Cie czyms druga polowa zaskoczyla

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tez tak zawsze myslalam , teraz po roku stwierdzam ze lubie siedziec w domu
[/QUOTWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:18
nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pojechaliśmy w czwartek na kolację i potem na zakupy jeszcze. Wróciliśmy około 22, a wstaliśmy o 3.30. W piątek o 5.00 wyjeżdżaliśmy na wycieczkę szkolna jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót około północy, dzisiaj ledwo żyję, zmęczenie i podróż nie za dobrze na mnie wpłynęły. Ciśnienie moje na poziomie wód gruntowych. Ratunku.

Ups no to faktycznie przyziemne hmm ja to bym zainwestowala w czekolade i zarezerwowala lozko, pilota i palcem nie kiwnela do wieczora bo inaczej (przynajmniej moj organizm tak reaguje ze leje sie mi czerwona farba z nosa jak za bardzo sie sforsuje) ale dla kazdej z nas co innego jest dobre jedne lubia lyknac kawke i mowia ze to im pomaga a inne uzupelniaja witaminki...
Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lampka wina, kawa, koniak nie wiem co ci jeszcze polecićmacduska wrote:Pojechaliśmy w czwartek na kolację i potem na zakupy jeszcze. Wróciliśmy około 22, a wstaliśmy o 3.30. W piątek o 5.00 wyjeżdżaliśmy na wycieczkę szkolna jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót około północy, dzisiaj ledwo żyję, zmęczenie i podróż nie za dobrze na mnie wpłynęły. Ciśnienie moje na poziomie wód gruntowych. Ratunku.

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój pojechał po pizzę... Takie nas smaki męczą
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny