Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Chciałabym wszystkim podziękować za życzenia rocznicowe. Miło mi bardzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 17:47

nick nieaktualny, Mega, ania.g, nick nieaktualny, Parka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Hehe a pewnie co sobie bedziesz zalowac snu czasami szkoda ze na zapas sie nie mozna wyspac ....
    Muszę korzystać póki jest okazja. Nie wiadomo jaki tym razem nam się egzemplarz trafi ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam. Chciałabym wszystkim podziękować za życzenia rocznicowe. Miło mi bardzo.
    Alez nie ma za co teraz powiedz w skrocie jak Go spedziliscie czy Cie czyms druga polowa zaskoczyla :-)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Muszę korzystać póki jest okazja. Nie wiadomo jaki tym razem nam się egzemplarz trafi ;)
    No tego to nawet najstarsi gorale nie wiedza :-) Podstawa to by bylo wszystko ok na 10tke a reszta sie ulozy i sama potoczy jak to juz z naszymi pociechami bywa...

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:18

Mega, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Alez nie ma za co teraz powiedz w skrocie jak Go spedziliscie czy Cie czyms druga polowa zaskoczyla :-)
    On mnie zaskakuje niezmienne od 15 lat :-)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Tez tak zawsze myslalam , teraz po roku stwierdzam ze lubie siedziec w domu :)[/QUOT

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:18

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu nikogo nie ma. :-( :-( :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pojechaliśmy w czwartek na kolację i potem na zakupy jeszcze. Wróciliśmy około 22, a wstaliśmy o 3.30. W piątek o 5.00 wyjeżdżaliśmy na wycieczkę szkolna jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót około północy, dzisiaj ledwo żyję, zmęczenie i podróż nie za dobrze na mnie wpłynęły. Ciśnienie moje na poziomie wód gruntowych. Ratunku.:-/

Ups no to faktycznie przyziemne hmm ja to bym zainwestowala w czekolade i zarezerwowala lozko, pilota i palcem nie kiwnela do wieczora bo inaczej (przynajmniej moj organizm tak reaguje ze leje sie mi czerwona farba z nosa jak za bardzo sie sforsuje) ale dla kazdej z nas co innego jest dobre jedne lubia lyknac kawke i mowia ze to im pomaga a inne uzupelniaja witaminki...

Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no to prawidlowo :-) pogratulowac ze wciaz potrafi :-)

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pojechaliśmy w czwartek na kolację i potem na zakupy jeszcze. Wróciliśmy około 22, a wstaliśmy o 3.30. W piątek o 5.00 wyjeżdżaliśmy na wycieczkę szkolna jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót około północy, dzisiaj ledwo żyję, zmęczenie i podróż nie za dobrze na mnie wpłynęły. Ciśnienie moje na poziomie wód gruntowych. Ratunku.:-/
    Lampka wina, kawa, koniak nie wiem co ci jeszcze polecić

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mam nadzieje ze pozytywnie ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Znowu nikogo nie ma. :-( :-( :-(
    No jak to nie ma no zem jest ja :-D

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój pojechał po pizzę... Takie nas smaki męczą ;)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia a jak z urzędami, kto wygrał? Ty czy urząd? ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeci dzien mnie boli głowa masakrycznie....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no nie spijcie!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A mój pojechał po pizzę... Takie nas smaki męczą ;)
    Tez bym se zjadla ...

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Trzeci dzien mnie boli głowa masakrycznie....
    Hmm to nie po wieczornym winku Cie boli?

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ej no nie spijcie!
    Nie spie zarazilas mnie i leze po kawalek pizzy na pasaz :-D pozazdroscilam ze Tobie małz przywiezie do domku :-)

Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 4785 4786 4787 4788 4789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ