35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj pierwszy raz pociąży i tym całym cyrku
wypiłam dwa wypasione procentowo driny w klubie, bo mieliśmy wychodne
Dobrze się czułam, nie powiem
A ile qurwa pokarmu w cyckach miałam
Bliska, Ty masz problemy z ilością pokarmu, strzel se dwa porządne driny wieczorem i cycki Ci rozsadziMega, Bursztyn, inessa, Pusurek, Niuta, Mala79, ania.g, Sabina, Aasiula, Reni, kkisia, Iwone, Bozia3, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w popoludnie, piekny dzien, caly spedzilismy rodzinnie na rowerach.
Wracam, zagladam do Was, a tu kurka jakies japonskie minety. Myslalam, ze źle widzę
Normalnie aż boję się Was same zostawić , bo nie wiem co znowu zastanęMala79, kkisia, ania.g, Mega, Aasiula, Sabina, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dzień dobry w popoludnie, piekny dzien, caly spedzilismy rodzinnie na rowerach.
Wracam, zagladam do Was, a tu kurka jakies japonskie minety. Myslalam, ze źle widzę
Normalnie aż boję się Was same zostawić , bo nie wiem co znowu zastanęa tu nici...
Nie tylko Ty sie przerazilas hehe chociaz ja to bardziej doszukiwalam sie przerobienia samej fotki... A co to ma na celu za diabla nie staram sie znalezc odpowiedzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 17:37
Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tez tak zawsze myslalam , teraz po roku stwierdzam ze lubie siedziec w domu
kkisia, Mega, Aasiula, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Zrobiłam obiad, resztę mam gdzieś
Znowu mi się oczy zamykają, więc kanapa i tv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 17:44
ania.g, kkisia, Mega, Parka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość