35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoczko..Nie foremki z chlebem sie smaruje mlekiem albo woda i mozesz sobie posypac nasionkami itd..I tyle..Ale te foremki dajesz na brytfanke na ktorej ulozysz foremki z chlebem..I jak wsuniesz do piekarnika to na te brytfanke wody sie daje , Nie do chlebkaBursztyn wrote:z gory przepraszam za glupie pytania, ale jestem nemo w kuchni: wode leje do brytfanki z ciastem? czy na blache? Wiem, wiem jak to brzmi....jak pytania ulomnej na umysle...

Bursztyn lubi tę wiadomość

-
aaa, teraz wszystko jasne...nieobyta jestem w kuchni, w ogole ze mnie to chuj a nie pani domu... dziekikapturnica wrote:Spoczko..Nie foremki z chlebem sie smaruje mlekiem albo woda i mozesz sobie posypac nasionkami itd..I tyle..Ale te foremki dajesz na brytfanke na ktorej ulozysz foremki z chlebem..I jak wsuniesz do piekarnika to na te brytfanke wody sie daje , Nie do chlebka

i przepraszam, jesli obrazilam czyjes uczucia kulinarne
Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się nie do końca udały, bo ja nie umiem piec na termoobiegu i mi się przepiekly. Ale są bardzo smaczne, Młoda zjadła większośćkapturnica wrote:Sabbbzzainspirowalas mnie i robie tarte z jablkami..Ze stronki z przepisami z ktorego robilas te kokosanki..A powiedz mi...-dobre one sa ??

Lubię ten blog, choć robi z drogich składników, ja zazwyczaj dostosowuje przepisy do moich zasobów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:39
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta glupie pytanie: a te minety to kto robi?kapturnica wrote:Taaaak Rano robisz ciasto dajesz do foremek pedzlujesz mlekiemlub woda przykrywasz i zostawiasz do wyrosniecia..Wieczorkiem rozgrzewasz piekarnik do 250 wkladasz chelbki zmniejszac temp do 200 i podlewasz na brytfanke troche wody..Bo chlebek wtedy w tej parze bedzie piekl sie...I za kilkanascie minet masz chlebek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:48
Niuta, Bursztyn, Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ahahahahah!!!!!Mega wrote:Kapta glupie pytanie: a te minety to kto robi?

rzeczywiscie ! nie zauwazylam ze byly w przepisie
jesli piekarka robi to nie pieke tego chleba!!!!!!
Swoja droga- ciekawy sposob odmierzania czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:56
Mega, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
ciekawy, za 30 minet wyłączam ciastoBursztyn wrote:ahahahahah!!!!!

rzeczywiscie ! nie zauwazylam ze byly w przepisie
jesli piekarka robi to nie pieke tego chleba!!!!!!
Swoja droga- ciekawy sposob odmierzania czasu
Bursztyn, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No ciasto na kruche do tej tarty idealne..Wlasnie sie pieczeSabina wrote:Mi się nie do końca udały, bo ja nie umiem piec na termoobiegu i mi się przepiekly. Ale są bardzo smaczne, Młoda zjadła większość

Lubię ten blog, choć robi z drogich składników, ja zazwyczaj dostosowuje przepisy do moich zasobów
Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH