35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:z gory przepraszam za glupie pytania, ale jestem nemo w kuchni: wode leje do brytfanki z ciastem? czy na blache? Wiem, wiem jak to brzmi....jak pytania ulomnej na umysle...
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Spoczko..Nie foremki z chlebem sie smaruje mlekiem albo woda i mozesz sobie posypac nasionkami itd..I tyle..Ale te foremki dajesz na brytfanke na ktorej ulozysz foremki z chlebem..I jak wsuniesz do piekarnika to na te brytfanke wody sie daje , Nie do chlebka
i przepraszam, jesli obrazilam czyjes uczucia kulinarneMega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbbzzainspirowalas mnie i robie tarte z jablkami..Ze stronki z przepisami z ktorego robilas te kokosanki..A powiedz mi...-dobre one sa ??
Lubię ten blog, choć robi z drogich składników, ja zazwyczaj dostosowuje przepisy do moich zasobówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:39
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaaak Rano robisz ciasto dajesz do foremek pedzlujesz mlekiemlub woda przykrywasz i zostawiasz do wyrosniecia..Wieczorkiem rozgrzewasz piekarnik do 250 wkladasz chelbki zmniejszac temp do 200 i podlewasz na brytfanke troche wody..Bo chlebek wtedy w tej parze bedzie piekl sie...I za kilkanascie minet masz chlebek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:48
Niuta, Bursztyn, Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kapta glupie pytanie: a te minety to kto robi?
rzeczywiscie ! nie zauwazylam ze byly w przepisiejesli piekarka robi to nie pieke tego chleba!!!!!!
Swoja droga- ciekawy sposob odmierzania czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:56
Mega, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ahahahahah!!!!!
rzeczywiscie ! nie zauwazylam ze byly w przepisiejesli piekarka robi to nie pieke tego chleba!!!!!!
Swoja droga- ciekawy sposob odmierzania czasuBursztyn, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi się nie do końca udały, bo ja nie umiem piec na termoobiegu i mi się przepiekly. Ale są bardzo smaczne, Młoda zjadła większość
Lubię ten blog, choć robi z drogich składników, ja zazwyczaj dostosowuje przepisy do moich zasobówMega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny