35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyALe apetyczne tematy na wieczór
ja do czerwonej kapusty dadaje tak ja Mala smalec ( ale bez skwarek) i robie reszte tak jak ona ale dodaje jeszcze rodzynki mega super jest!!
do tego miesko z ciemnym sosem i poznanskie pyzymniam mniam a mieso najlepsze z kaczki ale pół dzikiej wujek hoduje
lub gesi
a z ziemniaków można zrobić tzw sałatke niemieckąbardzo prosta
gotowane ziemniaki pokroic w kostke do tego ogórek najlepiej surowy równiez pokroic w kostke,do tego dodać cebulke lub szczypiorek,sól,pieprz i tu majonez lub jogurt wymieszany ze smietanąpyszna sałatka
Mega, Mala79, kkisia, samira, Aasiula, caffe, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:OOO to czekam na recenzje..
Ja uwielbiam tematyke 2giej wojny swiatowej a zwl polskie dzieje...No i mozeciebyc w szokuale staram sie zglebic fenomen hitlera..Jak czlowieczek o tylu fobiach i tak zakompleksiony potrafil porwac za soba tylu ludzi..Pamietam jak pracowalam w Dusseldorfie to dziadek mial mein kamf oryginalny z podpisem hitlera..Kurde jaka adrenalina jak sie ja w rece trzymalo...Zeby bylo jasne nie ze popieram hitlerauwielbia te klimaty, Woloszanski i inne
kapturnica, kkisia, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tobysmy sie razem nie posnuły..Mam fobie przed ciemnymi i ciasnymi pomieszczeniami..A moge podziekwoac za to mojemu braciszkowi starszemu(zamykal mnie w wersalce)gnojek ...Do dzis mam z tym problem..Moze kozetka u burszta bypomogla ??
Mala79, Mega, kkisia, inessa, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tobysmy sie razem nie posnuły..Mam fobie przed ciemnymi i ciasnymi pomieszczeniami..A moge podziekwoac za to mojemu braciszkowi starszemu(zamykal mnie w wersalce)gnojek ...Do dzis mam z tym problem..Moze kozetka u burszta bypomogla ??
kapturnica, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ha! teraz to kozetka....ale wczesniej musialam czytac co ze zwlokami robicie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:59
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:ALe apetyczne tematy na wieczór
ja do czerwonej kapusty dadaje tak ja Mala smalec ( ale bez skwarek) i robie reszte tak jak ona ale dodaje jeszcze rodzynki mega super jest!!
do tego miesko z ciemnym sosem i poznanskie pyzymniam mniam a mieso najlepsze z kaczki ale pół dzikiej wujek hoduje
lub gesi
Tych skwarek jest tak jak na lekarstwobo to taki sloiczek jak wpadnie cos z tego co robie do chlebka osobno
Ale kaczuszka mniamiiii .... zaraz dostane slinotoku jak moj piesek ....inessa, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A gdzie odruch empatii??Gdzie bezinteresowna pomoc???Nic!!!
kapturnica, Bursztyn, inessa, kkisia, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Ogladam chociaz jestem w pracy
mam tv
Edit: w pracy oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:16
Mala79, kkisia, inessa, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mala Ty pracujesz 24/24 biedulko???
hahaha a taka Mala to nie jestem 172cm
Mega, kkisia, kapturnica, inessa, Aasiula, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość