35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nogi i paszki jade depilatorem
Pinceta to na pinczkinisa
Tylko teraz to musze dziubac recznie bo mam nogi w siniakach i wygladaja jak armia zbawienia jakbym codziennie dostawala po nich ale to przez problemy ze zdrowiem i nawet po depilatorze mialam nowe siniakikkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:własnie upiekłam rolade z boczku do kanapek zamiast wedlin sklepowych
z majerankiem kminkiem i czosnkiemMega, kapturnica, EwaT, inessa, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No masz jak szybko odgadlas nie dla idiotow
kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tak sobie schabik pieke w ziolach. Na chlebek idealna, na obiad do ziemniakow tez.
kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No a w sprawach paneli podlogowych moge na Ciebie liczyc?
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie
), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie.
No i co tera, panie??Mega, Reni, kkisia, inessa, Mala79, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Obwieszczam uroczyscie ze:
wygral projekt kulinarny kombinowany- placki ziemniaczane z lososiem (dla chlopa) do tego tzatziki (zrobilam troche wczesniej)
jutro na kolacje bedzie omlet z pomidorem
a na jutrzejsza kolacje salatka z jajem i ziemniakami
kluski z ziemniakow mam zamiar wyprobowac za miesiac, bo inaczej chlop sie przyzwyczai
Tak wiec dziekuje Ani, Mega, Pusurowi, Macdusce i KapturowiWszystkie zajmuja Pierwsze miejsce ex aequo
Mega, Pusurek, kkisia, macduska, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mala79 wrote:Za chwile uciekam do domku musze jeszcze pyknac korekty i odliczam minuty do konca wiec ktos musi przejac manie pisania, oddaje powoli paleczke bom sie dzis rozkrecila hihihi
inessa, Mala79, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mogę popytać kolegów obznajomionych w temacie
z reszta z ta noga wleke sie jak zolw
Mega lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam zagwozdke. Chlop wymyslil, ze kupi mi nowe auto ( znaczy nie nowe, bo uzywka, ale ze nowe w rodzinie
), no i to milo z jego strony, ale to by znaczylo, ze najprawdopodobniej musialabym sie rozstac z moim ukochanym volviakiem, a tego bym nie przezyla. Ja sie zajebiscie zwiazuje z samochodami, placze po sprzedazy, mam zalobe i cierpie.
No i co tera, panie??Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość