35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Jak zwykle jak wejde na you tuba to wsiakam..Sledze vlog takiej pary elli i jareda..
Ona 3lata starala sie zajsc w ciaze -PCOS i udalo im sie maja malego synka..3dni tematu dodali film ,ze udalo im sie zajsc wlasnie naturalnie ..Bez staran jakichs Maly ma 9miesiecy...
I dzis dodali filmik ,ze chyba poronila , ma czekac na niedzielne pobranie krwi by stwierdzic......Buuuu jakie to przykreaz sie mi poplakaloiwcia77, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I druga historia: dwie siostry, jedna dopiero co urodziła dziecko, druga jej pozazdrościła i tez postanowiła zajść w ciąże, udało sie szybko... tylko łaska nie pomyślała zupełni, nie skonsultowała sie z nikim, poważnie chora nie powinna nawet pomyśleć o ciąży, poważna choroba wątroby od 15 roku życia, marskosc po latach sie pojawiła, zakwalifikowana do przeszczepu wątroby w trybie pilnym, odpada przeszczep rodzinny bo musi miec przeszczepiona cała wątrobę i niestety musieli jej usunąć ciąże wczoraj...
samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ledwo zyje, normalnie! Adas spi na pietrze, wiec latam gora - dol, nogi w tylek mi juz wchodza.
Pusurek, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jakis koszmar....Kurde tak czasem mysle sobie....Niby czl wie ,ze ma szanse zajsc w ciaze..Byl juz w tej ciazy raz i urodzil...A wydaje mi sie to czasem takie jakby to ujac nierealne???To towlasnie..Nierealne
Mega, macduska, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakis koszmar....Kurde tak czasem mysle sobie....Niby czl wie ,ze ma szanse zajsc w ciaze..Byl juz w tej ciazy raz i urodzil...A wydaje mi sie to czasem takie jakby to ujac nierealne???To towlasnie..Nierealne
A mnie te historie wczoraj strasznie zdolowaly...kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jakis koszmar....Kurde tak czasem mysle sobie....Niby czl wie ,ze ma szanse zajsc w ciaze..Byl juz w tej ciazy raz i urodzil...A wydaje mi sie to czasem takie jakby to ujac nierealne???To towlasnie..Nierealne
kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No właśnie...
A mnie te historie wczoraj strasznie zdolowaly...Mega, macduska, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ej, ale mamy sie wspierać i podnosić na duchu a nie dolowac! Koniec tych smetow!
kapturnica, macduska, iwcia77, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wlasnie, laski, co tu za jakies smety przy sobocie?? Walnac sobie drina jedna z druga, bo jak zaciazycie, to bedziecie mogly tylko pomarzyc o procentach! Za mnie tez wypijcie!
Pusurek, macduska, Aasiula, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny