35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa...no bo zapuscil znowu wasy a poza tym....coz, kradnie z miski....
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek, my już po śniadaniu ale jeszcze w wyrku
oglądamy Krainę Lodu
film taki, bajka w sumie, bez skojarzeń prosze
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77, Mala79, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
wdech , wydech....Policz do 10ciu
Ty moze lepiej niedotykaj juz zadnego urzadzenia juz....Bo sie skonczy zle..Ty se usiadz zaparz meliske i sie wyluzuj...Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wdech , wydech....Policz do 10ciu
Ty moze lepiej niedotykaj juz zadnego urzadzenia juz....Bo sie skonczy zle..Ty se usiadz zaparz meliske i sie wyluzuj...
masakra jakas ;/
za chwile pewnie zepsuje komputer ,to wiecie jak sie nie pojawie przez kilka godzin to znaczy ze mi sie to udało rozpiep...Mega, kkisia, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A gdzie reszta? Kaca leczy ?
śniadanie zjedzone, goście pojechali, dziecki ostatnie lekcje odrabiają, czas wyruszyć z domu
pogoda pięeęękna - zapraszam na Roztocze http://www.iv.pl/images/84193840592857218956.jpg
Aasiula, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77, Mala79, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taa to nie są argumenta.Bronek byl glodny , kasy mu nie starcza............
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo!U mnie dzis piekne slonce i +13, moze sie jeszcze rozkreci. W nocy bylo 16 stopni, w pazdzierniku w Norwegii?? Kto to ogarnie z ta pogoda.
Adas sie uparl, ze w nocy bedzie jesc co 2 godziny i basta. Corka wziela go rano, a ja czmych, do jej lozka. Zapomnialam tylko, ze w wentylatorze w scianie jej pokoju mieszka Pan Stanislaw i masakrycznie halasuje. Pan Stanislaw jest sikorka, plci nie znamy, ale se gniazdko uwil i nie da sie wygonic. I co robisz?
Znaczy, se nie pospalam.
Ziew... milego dnia!Bursztyn, Aasiula, Mega, iwcia77, Mala79, mysza1975, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:polecam ta cytryne c8- mialam okazje jezdzic nim we wrocku
bralabym bez zastanowienia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello!U mnie dzis piekne slonce i +13, moze sie jeszcze rozkreci. W nocy bylo 16 stopni, w pazdzierniku w Norwegii?? Kto to ogarnie z ta pogoda.
Adas sie uparl, ze w nocy bedzie jesc co 2 godziny i basta. Corka wziela go rano, a ja czmych, do jej lozka. Zapomnialam tylko, ze w wentylatorze w scianie jej pokoju mieszka Pan Stanislaw i masakrycznie halasuje. Pan Stanislaw jest sikorka, plci nie znamy, ale se gniazdko uwil i nie da sie wygonic. I co robisz?
Znaczy, se nie pospalam.
Ziew... milego dnia!Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja tez nia jezdzilam, w Gd, ale boje sie troche zamienic stary, dobry model volvo, na naszpikowana elektronika cytryne. Slyszalam tez, ze te modele lubia sie psuc.
doczytalam to co pisalyscie wczoraj o samochodach i uczuciach, mam tak samo. Moj maz oddal na zlom mojego ukochnego Fiata Bravo, kiedy ten jeszcze jezdzil, tylko wymagal napraw, do tej pory zal mi serce sciska ze pozwolilam na to zabojstwo i mam wyrzuty sumienia...
Nie oddawaj volviakaPusurek, Mega, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ciekawostka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12fc78595ac9.pngiwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to nie zamieniaj, niech Ci chlop cos innego kupi za te same pieniadze
doczytalam to co pisalyscie wczoraj o samochodach i uczuciach, mam tak samo. Moj maz oddal na zlom mojego ukochnego Fiata Bravo, kiedy ten jeszcze jezdzil, tylko wymagal napraw, do tej pory zal mi serce sciska ze pozwolilam na to zabojstwo i mam wyrzuty sumienia...
Nie oddawaj volviaka
Za ta kase chlop mi nic innego nie kupi, tu sa auta drogie, a to miala byc jakas super okazja, bo trzeba w nim zrobic turbine, co tu jest drogie, a chlop to zrobi sam.
Zostane przy volviaku i juz. Poza tym cytryna ma skorzane fotele, a ja slabo znosze zapach skory w aucie. Rzygam znaczy.
No i decyzja podjeta!Mega, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość