X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewna para była świeżo po ślubie - dwa tygodnie temu było wesele.
    Maz jakkolwiek w małżonce zakochany, nabrał ochoty, by spotkać sie ze starymi kumplami i poimprezować w ulubionym barze.
    Zaczął wiec się obierać i mówi do zony:
    - Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
    - A dokąd idziesz misiaczku? - zapytał zona.
    - Idę do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.
    - Chcesz piwo mój kochany? - zona podeszła do lodówki, otworzyła drzwi i niereprezentowana mu 25 rożnych rodzajów piwa z 12 rożnych krajów, m.i. z Holandii, Niemiec, Anglii i innych.
    Maz stanął zaskoczony i jedynie co zdołał wydusić z siebie to:
    - Tak, tak cukiereczku....ale w barze...no wiesz...te schłodzone kufle...
    Nie zdążył skończyć, gdy zona mu przerwała:
    - Chcesz do piwa schłodzony kufel?Nie ma problemu - I wyjęła z zamrażarki wielki schłodzony kufel.
    Ale mąż, choć nieco blady już z wrażenia, nie dawał za wygrana:
    - No tak skarbie, ale w barach maja takie, naprawdę świetne i smaczne przystawki...Nie będę długo. Wrócę naprawdę szybko, obiecuje.
    - Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku? - Zona otworzyła drzwi szafki, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.
    - Ale kochanie...w barze...no wiesz, te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język...
    - Chcesz przekleństw, moje ciasteczko? Zatem pij to kurewskie piwo z jeb**ego zmrożonego kufla i zryj te pier***one przystawki!!! Jesteś teraz, do ch**a ciężkiego żonaty i nigdzie ku**a nie wyjdziesz!!! Pojąłeś skur***ynie?!

macduska, iwcia77, Dorka1979, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, ania.g, Parka, samira, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to się naćwiczyłam :O Coś mi się stało w prawe kolano, czuję dyskomfort przy chodzeniu, przeskakuje jak nim ruszam,a z prawej strony mam jakby poduszkę. Trzeba iść do ortopedy. Jasna cholera, no!
    Bardzo możliwe, ze uszkodziłaś łąkotkę w kolanie, koniecznie idź do ortopedy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...mam lustrzyce...:-O...zaczynam widziec piczkinsa tylko w lustrze :-O
    Skąd ja to znam.
    Witam się po długiej nieobecności, niestety usprawiedliwienia nie posiadam. Ale pamiętając Wasze rozmowy o Kubusiu Puchatku zapraszam do filmiku. http://youtu.be/7qEF_rhvs10

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Skąd ja to znam.
    Witam się po długiej nieobecności, niestety usprawiedliwienia nie posiadam. Ale pamiętając Wasze rozmowy o Kubusiu Puchatku zapraszam do filmiku. http://youtu.be/7qEF_rhvs10
    Ściągnęłam cie myślami ;)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zmykam spać, dobrej nocki :)

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tym razem nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego ale codziennie zaglądałam na Wasze wykresiki i trzymam kciuki

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zmykam spać

Dobranocka

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,jadę do kolejki :D

Sabina, Dorka1979, kapturnica, BISCA, Mega, ania.g, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się melduję z ranka i miłego dnia życzę a Tobie Iwon żebyś kolejki dużej nie miała ;)

Iwone, kapturnica, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Też się melduję z ranka i miłego dnia życzę a Tobie Iwon żebyś kolejki dużej nie miała ;)
    Dziekuje jestem pierwsza :D
    10 minut później przyszła kolejna osoba :)

kapturnica, BISCA, Mega, ania.g, samira, Sabina, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziekuje jestem pierwsza :D
    10 minut później przyszła kolejna osoba :)
    O widzisz,to super.

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry kobitki..
    Myslalam ,ze wczoraj trzasnelyscie 5tysieczna stronke a tu nic..Co zadna nie chce ??? ;D
    Iwone to w czas poszlas..Swoja droga jakas paranoja stac za kazdym razem w kolejce...NFZ powinno sie podpalic i wysadzic ... :-/
    Milego dnia :)

Iwone, Dorka1979, ania.g, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ale dziś ubaw w kolejce. Wspominamy czasy PRL i kolejki z tamtych czasów.
    Bez kolejki jest w innej przychodni ale odlegle terminy,teraz już na styczeń :(

Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek,
    Oczy mi sie zamykają, dobrze ze mam wolne dzisiaj...

Dorka1979, Aasiula, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Dzien doberek szanownym Paniom.

Iwone, super, ze jestes pierwsza :-)

Milego, udanego i slonecznego dnia

Iwone, Mega, Dorka1979, Aasiula, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?

Iwone, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?
    Niestety za każdym razem :(
    Najgorsze że rejestracja dopiero od 8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:08

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś pech dzisiaj chyba, wczoraj syn zostawił buty na tarasie bo z dworu wchodził przez balkon a dzisiaj sekundy dzielą go do autobusu a na tarasie tylko jeden but. Jakiś kundel w nocy sobie przypełzł i stwierdził że buchnie tego buta. Dostałam nerwa bo jak zaczął przymierzać inne to wszystkie za małe. Na szczęście jedne zimówki były dobre,no chyba że udawał żebym się bardziej nie zdenerwowała ale sprawdzałam gdzie ma palca to wyglądało dobrze. Jak już poszli na autobus to poszłam szukać tego drugiego i znalazłam 3 metry dalej ale z odgryzionym rzepem w taki sposób, że nie da się chodzić, ale myślę że chyba uda mi się go przyszyć bo buty prawie funkiel nówka. No a teraz do wyrka i do 13:30 mam czas się wyspać. A potem znowu będę Was nadrabiać.

Iwone, Mega, Aasiula, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Pobudkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Dzien doberek szanownym Paniom.

Iwone, super, ze jestes pierwsza :-)

Milego, udanego i slonecznego dnia
    no z tym słońcem to może być różnie bo do gina dzisiaj idę a wtedy zawsze jest chłodno i pada deszcz ;) chociaż coś tam sie przebija...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:20

Iwone, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Niestety za każdym razem :(
    Najgorsze że rejestracja dopiero od 8
    masakra normalnie...

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4838 4839 4840 4841 4842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ