35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewna para była świeżo po ślubie - dwa tygodnie temu było wesele.
Maz jakkolwiek w małżonce zakochany, nabrał ochoty, by spotkać sie ze starymi kumplami i poimprezować w ulubionym barze.
Zaczął wiec się obierać i mówi do zony:
- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
- A dokąd idziesz misiaczku? - zapytał zona.
- Idę do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.
- Chcesz piwo mój kochany? - zona podeszła do lodówki, otworzyła drzwi i niereprezentowana mu 25 rożnych rodzajów piwa z 12 rożnych krajów, m.i. z Holandii, Niemiec, Anglii i innych.
Maz stanął zaskoczony i jedynie co zdołał wydusić z siebie to:
- Tak, tak cukiereczku....ale w barze...no wiesz...te schłodzone kufle...
Nie zdążył skończyć, gdy zona mu przerwała:
- Chcesz do piwa schłodzony kufel?Nie ma problemu - I wyjęła z zamrażarki wielki schłodzony kufel.
Ale mąż, choć nieco blady już z wrażenia, nie dawał za wygrana:
- No tak skarbie, ale w barach maja takie, naprawdę świetne i smaczne przystawki...Nie będę długo. Wrócę naprawdę szybko, obiecuje.
- Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku? - Zona otworzyła drzwi szafki, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.
- Ale kochanie...w barze...no wiesz, te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język...
- Chcesz przekleństw, moje ciasteczko? Zatem pij to kurewskie piwo z jeb**ego zmrożonego kufla i zryj te pier***one przystawki!!! Jesteś teraz, do ch**a ciężkiego żonaty i nigdzie ku**a nie wyjdziesz!!! Pojąłeś skur***ynie?!macduska, iwcia77, Dorka1979, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, ania.g, Parka, samira, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:No to się naćwiczyłam
Coś mi się stało w prawe kolano, czuję dyskomfort przy chodzeniu, przeskakuje jak nim ruszam,a z prawej strony mam jakby poduszkę. Trzeba iść do ortopedy. Jasna cholera, no!
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...mam lustrzyce...
...zaczynam widziec piczkinsa tylko w lustrze
Witam się po długiej nieobecności, niestety usprawiedliwienia nie posiadam. Ale pamiętając Wasze rozmowy o Kubusiu Puchatku zapraszam do filmiku. http://youtu.be/7qEF_rhvs10iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Skąd ja to znam.
Witam się po długiej nieobecności, niestety usprawiedliwienia nie posiadam. Ale pamiętając Wasze rozmowy o Kubusiu Puchatku zapraszam do filmiku. http://youtu.be/7qEF_rhvs10Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Też się melduję z ranka i miłego dnia życzę a Tobie Iwon żebyś kolejki dużej nie miała
10 minut później przyszła kolejna osoba
kapturnica, BISCA, Mega, ania.g, samira, Sabina, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry kobitki..
Myslalam ,ze wczoraj trzasnelyscie 5tysieczna stronke a tu nic..Co zadna nie chce ???
Iwone to w czas poszlas..Swoja droga jakas paranoja stac za kazdym razem w kolejce...NFZ powinno sie podpalic i wysadzic ...
Milego dniaIwone, Dorka1979, ania.g, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?
Iwone, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?
Najgorsze że rejestracja dopiero od 8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:08
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakiś pech dzisiaj chyba, wczoraj syn zostawił buty na tarasie bo z dworu wchodził przez balkon a dzisiaj sekundy dzielą go do autobusu a na tarasie tylko jeden but. Jakiś kundel w nocy sobie przypełzł i stwierdził że buchnie tego buta. Dostałam nerwa bo jak zaczął przymierzać inne to wszystkie za małe. Na szczęście jedne zimówki były dobre,no chyba że udawał żebym się bardziej nie zdenerwowała ale sprawdzałam gdzie ma palca to wyglądało dobrze. Jak już poszli na autobus to poszłam szukać tego drugiego i znalazłam 3 metry dalej ale z odgryzionym rzepem w taki sposób, że nie da się chodzić, ale myślę że chyba uda mi się go przyszyć bo buty prawie funkiel nówka. No a teraz do wyrka i do 13:30 mam czas się wyspać. A potem znowu będę Was nadrabiać.
Iwone, Mega, Aasiula, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Pobudkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Dzien doberek szanownym Paniom.
Iwone, super, ze jestes pierwsza
Milego, udanego i slonecznego dniachociaż coś tam sie przebija...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:20
Iwone, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość