X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jakiś pech dzisiaj chyba, wczoraj syn zostawił buty na tarasie bo z dworu wchodził przez balkon a dzisiaj sekundy dzielą go do autobusu a na tarasie tylko jeden but. Jakiś kundel w nocy sobie przypełzł i stwierdził że buchnie tego buta. Dostałam nerwa bo jak zaczął przymierzać inne to wszystkie za małe. Na szczęście jedne zimówki były dobre,no chyba że udawał żebym się bardziej nie zdenerwowała ale sprawdzałam gdzie ma palca to wyglądało dobrze. Jak już poszli na autobus to poszłam szukać tego drugiego i znalazłam 3 metry dalej ale z odgryzionym rzepem w taki sposób, że nie da się chodzić, ale myślę że chyba uda mi się go przyszyć bo buty prawie funkiel nówka. No a teraz do wyrka i do 13:30 mam czas się wyspać. A potem znowu będę Was nadrabiać.
    fajnie tak sobie podnieść adrenalinke z rana... :P ;)

Dorka1979, Iwone, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?
    No tak ona tak musi bo na NFZ a co ja mam powiedzieć jak chodzę prywatnie do ginki i jak przyjmuje od 16 to koło 14 najlepiej być żeby być w miarę na początku. Jedynie to mnie denerwuje w zmianie lekarza z tego konowała na nią, bo u niego miałam przyjść na konkretną godzinę i od razu byłam przyjęta a u niej kto pierwszy ten lepszy. A do tego muszę dojechać jakieś 50 km

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:20

Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No tak ona tak musi bo na NFZ a co ja mam powiedzieć jak chodzę prywatnie do ginki i jak przyjmuje od 16 to koło 14 najlepiej być żeby być w miarę na początku. Jedynie to mnie denerwuje w zmianie lekarza z tego konowała na nią, bo u niego miałam przyjść na konkretną godzinę i od razu byłam przyjęta a u niej kto pierwszy ten lepszy. A do tego muszę dojechać jakieś 50 km
    Jak już się zarejestruję to przynajmniej przyjmują na czas no i kasa zostaje mi w kieszeni :)
    I nie mam daleko ok 13 km

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:25

Dorka1979, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Niutka chyba lubi forumowe ciotki bo jak czytam Was to zaczyna się wiercić. ( Niutka to zdrobnienie od Henrietty, takie znalazłam w internecie i od razu mi się spodobało)

Iwone, Mega, Niuta, kapturnica, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 osób za mną :D

Dorka1979, ania.g, Mega, kapturnica, Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz farta a swoją drogą to musiało fajnie wyglądać jak stanęłaś i liczyłaś

Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Iwon, super że zdążyłaś :)
    U mnie rozkłada męża i starszą córkę. Więc od wczoraj duże ilości wody z miodem i cytryną, czosnek, cebula już rozłożona po całym domu a do tego wspomagacze z apteki. Mąż który wszystko grzecznie przyjmował już dziś lepiej ale kazałam i tak iść do lekarza żeby go osłuchał. A córka która zabrała się wczoraj do babci i olała sprawę czuje się coraz gorzej. Musiałam odwołać zajęcia bo jest ledwo żywa. Za chwilę rodzę a im się na chorowanie zebrało, kurczę noo...

Mega, Iwone, Dorka1979, samira, caffe, Pusurek, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam o takim ginie prywatnym nie za małą kasę, do którego jego asystentka zapisuje pacjentki co pół godziny, a ze jest bardzo dokładny i wszystko tłumaczy, bada to wizyta potrafi sie przeciągnąć nawet i do godziny, wiec np zamiast o 21 wchodzisz do gabinetu o 2 w nocy, lekarz jest prawie nieprzytomny i wręcz zasypia z nosem w twojej jak to mawia Reni śmiesznej :D koleżanka jak do niego chodziła to zawsze starała sie zapisywać tak zeby być pierwsza na wizycie.... :D czujecie, idziesz do lekarza on coś gada i w połowie zdania zasypia na twoim udzie, budzić nie budzić oto jest pytanie...

ania.g, Iwone, Dorka1979, kapturnica, Parka, samira, Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No Niutka chyba lubi forumowe ciotki bo jak czytam Was to zaczyna się wiercić. ( Niutka to zdrobnienie od Henrietty, takie znalazłam w internecie i od razu mi się spodobało)
    Henrietta - Heniutka, Niutka :) Bardzo oryginalnie :)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    no to jak w końcu bedzie Natalka czy Henrietta? :D

Dorka1979, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Henrietta - Heniutka, Niutka :) Bardzo oryginalnie :)
    Dokładnie tak jest Henrietta - Heniutka, Niutka.
    Qźwa pomidor mi z bułki wypadł. Pier*** ony.

Mega, ania.g, Iwone, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Oj bo Cię oskarżę o naruszenie praw autorskich. Niuta, a przy dobrym humorze małża Niutka, to mój pseudonim artystyczny :-P

Mega, Dorka1979, Iwone, kapturnica, Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dokładnie tak jest Henrietta - Heniutka, Niutka.
    No pomidory maja to do siebie ze lubią uciekać z kanapki ;)

Dorka1979, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A gdzie dojeżdżasz ? Do Zielonej ?. W Żarach jest fajny gin.

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no to jak w końcu bedzie Natalka czy Henrietta? :D
    Powiem tak: tylko trzem osobom się nie podoba Henrietta , córce, siostrzenicy, która ma być chrzestną i mojemu bratu bo mówi że skrzywdzimy dziecko, sle nim to się nie przejmuję jak sobie własne zrobi to wtedy pogadamy najbardziej mnie martwi córka. Tak czy siak będą oba imiona tylko się okaże która kolejność ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:48

Iwone, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    O to wredny i złośliwy egzemplarz ;)

Dorka1979, Iwone, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A gdzie dojeżdżasz ? Do Zielonej ?. W Żarach jest fajny gin.
    Do Lubska a o którym w Żarach mówisz jak można wiedzieć?

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Powiem tak: tylko trzem osobom się nie podoba Henrietta , córce, siostrzenicy, która ma być chrzestną i mojemu bratu bo mówi że skrzywdzimy dziecko, sle nim to się nie przejmuję jak sobie własne zrobi to wtedy pogadamy najbardziej mnie martwi córka. Tak czy siak będą oba imiona tylko się okaże która kolejność ;)
    Natalia Henrietta tez ładnie brzmi :)

Iwone, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O to wredny i złośliwy egzemplarz ;)
    A taką miałam ochotę na niego z taką dużą ilością pieprzu

Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszesz o pomidorach, bulkach i tez zglodnialam, wyciągam płatki jęczmienne z jogurtem truskawkowym ;)

Dorka1979, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4839 4840 4841 4842 4843 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ