35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Jakiś pech dzisiaj chyba, wczoraj syn zostawił buty na tarasie bo z dworu wchodził przez balkon a dzisiaj sekundy dzielą go do autobusu a na tarasie tylko jeden but. Jakiś kundel w nocy sobie przypełzł i stwierdził że buchnie tego buta. Dostałam nerwa bo jak zaczął przymierzać inne to wszystkie za małe. Na szczęście jedne zimówki były dobre,no chyba że udawał żebym się bardziej nie zdenerwowała ale sprawdzałam gdzie ma palca to wyglądało dobrze. Jak już poszli na autobus to poszłam szukać tego drugiego i znalazłam 3 metry dalej ale z odgryzionym rzepem w taki sposób, że nie da się chodzić, ale myślę że chyba uda mi się go przyszyć bo buty prawie funkiel nówka. No a teraz do wyrka i do 13:30 mam czas się wyspać. A potem znowu będę Was nadrabiać.
Dorka1979, Iwone, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Iwone jesteś niesamowita, fajnie ze ci sie udało z ta kolejka. Musisz tak za każdą wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:20
Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No tak ona tak musi bo na NFZ a co ja mam powiedzieć jak chodzę prywatnie do ginki i jak przyjmuje od 16 to koło 14 najlepiej być żeby być w miarę na początku. Jedynie to mnie denerwuje w zmianie lekarza z tego konowała na nią, bo u niego miałam przyjść na konkretną godzinę i od razu byłam przyjęta a u niej kto pierwszy ten lepszy. A do tego muszę dojechać jakieś 50 km
I nie mam daleko ok 13 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:25
Dorka1979, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Niutka chyba lubi forumowe ciotki bo jak czytam Was to zaczyna się wiercić. ( Niutka to zdrobnienie od Henrietty, takie znalazłam w internecie i od razu mi się spodobało)
Iwone, Mega, Niuta, kapturnica, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Iwon, super że zdążyłaś
U mnie rozkłada męża i starszą córkę. Więc od wczoraj duże ilości wody z miodem i cytryną, czosnek, cebula już rozłożona po całym domu a do tego wspomagacze z apteki. Mąż który wszystko grzecznie przyjmował już dziś lepiej ale kazałam i tak iść do lekarza żeby go osłuchał. A córka która zabrała się wczoraj do babci i olała sprawę czuje się coraz gorzej. Musiałam odwołać zajęcia bo jest ledwo żywa. Za chwilę rodzę a im się na chorowanie zebrało, kurczę noo...Mega, Iwone, Dorka1979, samira, caffe, Pusurek, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja słyszałam o takim ginie prywatnym nie za małą kasę, do którego jego asystentka zapisuje pacjentki co pół godziny, a ze jest bardzo dokładny i wszystko tłumaczy, bada to wizyta potrafi sie przeciągnąć nawet i do godziny, wiec np zamiast o 21 wchodzisz do gabinetu o 2 w nocy, lekarz jest prawie nieprzytomny i wręcz zasypia z nosem w twojej jak to mawia Reni śmiesznej
koleżanka jak do niego chodziła to zawsze starała sie zapisywać tak zeby być pierwsza na wizycie....
czujecie, idziesz do lekarza on coś gada i w połowie zdania zasypia na twoim udzie, budzić nie budzić oto jest pytanie...
ania.g, Iwone, Dorka1979, kapturnica, Parka, samira, Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No Niutka chyba lubi forumowe ciotki bo jak czytam Was to zaczyna się wiercić. ( Niutka to zdrobnienie od Henrietty, takie znalazłam w internecie i od razu mi się spodobało)
Bardzo oryginalnie
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dorka1979 wrote:No Niutka chyba lubi forumowe ciotki bo jak czytam Was to zaczyna się wiercić. ( Niutka to zdrobnienie od Henrietty, takie znalazłam w internecie i od razu mi się spodobało)
Dorka1979, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega, Dorka1979, Iwone, kapturnica, Sabina, Bozia3, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dorka1979 wrote:Dokładnie tak jest Henrietta - Heniutka, Niutka.
Qźwa pomidor mi z bułki wypadł. Pier*** ony.Dorka1979, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No tak ona tak musi bo na NFZ a co ja mam powiedzieć jak chodzę prywatnie do ginki i jak przyjmuje od 16 to koło 14 najlepiej być żeby być w miarę na początku. Jedynie to mnie denerwuje w zmianie lekarza z tego konowała na nią, bo u niego miałam przyjść na konkretną godzinę i od razu byłam przyjęta a u niej kto pierwszy ten lepszy. A do tego muszę dojechać jakieś 50 km
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMega wrote:no to jak w końcu bedzie Natalka czy Henrietta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:48
Iwone, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Powiem tak: tylko trzem osobom się nie podoba Henrietta , córce, siostrzenicy, która ma być chrzestną i mojemu bratu bo mówi że skrzywdzimy dziecko, sle nim to się nie przejmuję jak sobie własne zrobi to wtedy pogadamy najbardziej mnie martwi córka. Tak czy siak będą oba imiona tylko się okaże która kolejność
Iwone, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piszesz o pomidorach, bulkach i tez zglodnialam, wyciągam płatki jęczmienne z jogurtem truskawkowym
Dorka1979, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość