35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak bym zajarzyła że o to chodzi z tą 5000 stroną to bym się nie wychylała, żeby znowu bez kolejki się nie wciskać wolałabym ktorąś z Was ale obiecuję że na 6000 się nie wcisnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:07
Mega, samira, Iwone, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Jak bym zajarzyła że o to chodzi z tą 5000 stroną to bym się nie wychylała, żeby znowu bez kolejki się nie wciskać wolałabym ktorąś z Was ale obiecuję że na 6000 się nie wcisnę.
-
Cześć dziewczyny
a u mnie kiszka,wczoraj Dyrektorka szkoly obdzwaniala wszystkich rodzicow ze w szkole panuje wirusowe zapalenie pluc.Kilkoro dzieci w szpitalu w ciezkim stanie i 30 w domach .Mlody od paru dni skarzy sie na katar kaszel ale nie goraczkował,ale niestety przy tym nie musi goraczkowac.Umowiona do lekarza jestem na 16:00 z nim i ze soba tez .Dyrekcja szkoly wydala taka prosbe aby wszyscy sie przebadali łacznie z rodzicami
Zobaczymy co bedzie mam nadzieje że jestesmy zdrowisamira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Witam się kawką
przyszła @ i ledwo żyję
Asiula dobrze że idziecie do lekarza, daj znać jak było.Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no i zapeszyłaś
to 5000 się nie liczy
teraz czekamy na 6000Dorka1979 wrote:Łahahahaha jestem pierwsza na 5000. Teraz mogę spokojnie iść spać.Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Łączę się z Tobą w radości, też mam tak dobrze.
Naprawde nieladnie - takie strony sie zostawia staraczkom...samira, Mega, Niuta, kapturnica, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiesz co Dorka? Nie moglas tej 5000 przespac?
Naprawde nieladnie - takie strony sie zostawia staraczkom...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:08
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niestety nie
w tej sytuacji nic już nie ma sensu, nie ma po co seksu robić.. trzeba przeczekać te 1000 stron
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4fcbb67d733.jpgParka wrote:Reni, ważne że jesteśmy na tej stronce . To już cośEwaT, Simba, Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Powiem tak: tylko trzem osobom się nie podoba Henrietta , córce, siostrzenicy, która ma być chrzestną i mojemu bratu bo mówi że skrzywdzimy dziecko, sle nim to się nie przejmuję jak sobie własne zrobi to wtedy pogadamy najbardziej mnie martwi córka. Tak czy siak będą oba imiona tylko się okaże która kolejność
warto przemyslecsamira, Simba, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Cześć dziewczyny
a u mnie kiszka,wczoraj Dyrektorka szkoly obdzwaniala wszystkich rodzicow ze w szkole panuje wirusowe zapalenie pluc.Kilkoro dzieci w szpitalu w ciezkim stanie i 30 w domach .Mlody od paru dni skarzy sie na katar kaszel ale nie goraczkował,ale niestety przy tym nie musi goraczkowac.Umowiona do lekarza jestem na 16:00 z nim i ze soba tez .Dyrekcja szkoly wydala taka prosbe aby wszyscy sie przebadali łacznie z rodzicami
Zobaczymy co bedzie mam nadzieje że jestesmy zdrowiIwone, Aasiula, Reni, Bozia3, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Simba jak mąż się czuje ??
W niedziele mamy rocznice i planujemy ja spedzic...w lozku.
Atrakcyjna parka - baba z brzuchem i facet z pocieta szyjaAasiula, samira, Sabina, Reni, Bursztyn, paszczakin, Mega, ania.g, BISCA, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość