35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Do Lubska a o którym w Żarach mówisz jak można wiedzieć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:52
ania.g lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A co ja mam zjeść skoro na nic nie mam ochoty. Ciąża, ciążą ale przyzwyczajenia stare zostały. Dla mnie zawsze rano na śniadanie to była i jest kawa z mlekiem. Jak widzę jedzenie to mnie cofa. Wstając o 6, głodna się robię dopiero ok 10/11.
Mega, Iwone, Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A co ja mam zjeść skoro na nic nie mam ochoty. Ciąża, ciążą ale przyzwyczajenia stare zostały. Dla mnie zawsze rano na śniadanie to była i jest kawa z mlekiem. Jak widzę jedzenie to mnie cofa. Wstając o 6, głodna się robię dopiero ok 10/11.
ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale mi dobrze teraz - podusia, kołderka i cisza....
Ja od pół godziny próbuje się wyrzucić z łóżka do pracy i jakoś mi nie wychodziMega, ania.g, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Iwone wrote:Też bym coś zjadła ale nie mogę pójść z kolejki bo mnie nie wpuszczą
a komitet kolejowy macie zawiązany
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:57
Iwone, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ja wiem tylko pytam o jakim lekarzu mówisz. Czy to nie będzie czasami mój stary konowałKiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Ale ja właśnie o niej mówię. Przyjmuje w Żarach , w Eskulapie
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny