X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To przez pierogi
    Teraz to dopiero będzie. Asiula wczoraj pisała że były rozmrożone i jak nie przyjdzie cała szkoła,to za kilka dni zaserwują im te rozmrożone pierogi ;)

Simba, kapturnica, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieki, dobrze. Jutro go wypisuja :)
    W niedziele mamy rocznice i planujemy ja spedzic...w lozku.
    Atrakcyjna parka - baba z brzuchem i facet z pocieta szyja ;)
    ale z jaką perspektywą!!

Simba, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o.. do tego powiem Wam ze mi sie moja przestrzen osobista powiekszyla.. zawsze mnie wkurwialo, jak ludzie za blisko do mnie podchodzili. Szczegolnie jak masz 1500 wolnych metrow na dworcu a taka malpa stanie 20 cm ode mnie..

A teraz zrobilo sie jeszcze gorzej. Dyskomfort juz przy 0.5m ;)

Mialam byc kurde Polyanna/Marry Popins w ciazy, usmiechac sie do swiata, a tu mnie wszyscy jeszcze bardziej wkurwiaja..
    To mija po odstawieniu prog. Ja teraz jestem aniolem :) Ostatnio poczestowalam nieznajoma murzynke czekoladkami jak czekalam na odbior wizytowek ;)

Sabina, Reni, Bursztyn, Bozia3, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To przez pierogi
    HA HA HA HA :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mówiłam ,ze były paskudne i proszszszs...;D

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale z jaką perspektywą!!
    Fakt! :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Teraz to dopiero będzie. Asiula wczoraj pisała że były rozmrożone i jak nie przyjdzie cała szkoła,to za kilka dni zaserwują im te rozmrożone pierogi ;)
    Wiecej niz pewne ;)

Iwone, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba jak Dżejmson? superhiroł pewnie szybko wraca do zdrowia?
    Nie wiem czy mu nie grzebali przy strunach glosowych, bo mu sie bardzo glos obnizyl i teraz jest strasznie....sexy. Nie moge z nim przez telefon rozmawiac bo sie czuje jakbym dzwonila na sex-linie i od razu mi sie chce!!!

Aasiula, samira, Sabina, Reni, Bursztyn, paszczakin, Bozia3, caffe, Mega, Pusurek, Iwone, BISCA, iwcia77, malgos741, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobitki

Zostalam wczoraj odcieta od swiata, padl laptok a drugi zapasowy odpalil ale odmowil polaczenia z internetem. Do tego wirus w poczcie narobil dziadostwa. A przedwczoraj za duzo roboty mialam. Nawet nie probuje nadrobic, straszne ilosci nastukalyscie. Nie pamietam czy pisalam, ale dzwonil wlasciciel chalupy ktora mamy kupic, powiedzial ze zona idzie na operacje pod koniec pazdziernika, wiec beda potrzebowali czasu (niewiadomo ile)....no i znowu sobie przypomnialam jak kiedys mowil ze sie wycofal ze sprzedazy bo cos sie ze zdrowiem zjeb....o. Bardzo jestem ciekawa jak to sie zakonczy....
    Simba, :)
    Iwona, wytrwalosci w kolejce
    Ania, cierpliwosci na ostatnim odcinku przed meta
    Wszystkim milego dnia

Simba, samira, kapturnica, Mega, Iwone, ania.g, inessa, BISCA, iwcia77, malgos741, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze możecie sobie wyobrażać, że jesteście parą jak z sagi zmierzch
    wampir w ciąży i napoczęty partner ;-)
    Simba wrote:

Bursztyn, Simba, paszczakin, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zawsze możecie sobie wyobrażać, że jesteście parą jak z sagi zmierzch
    wampir w ciąży i napoczęty partner ;-)
    Roztrzasl mi sie brzuch ze smiechu :)

A jesli chodzi o inne doznania fizjologiczne - jeden z twixow postanowil sie ulozyc glowa do wyjscia (widzialam wczoraj na USG) i dostal czkawki. Wiecie jak sie odczuwa czkawke odbytu? Bo ja juz tak ;)

Aasiula, Reni, Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja wlasnie jestem po dyskusji ebola/inne wirusy/szczepienia i moja przestrzen prywatna wzrosla do 1m, nie mowiac o dzieleniu sie jedzeniem z obcymi ludzmi..
    Zapomnialam Ci powiedziec, ze nasz gin zaproponowal mi wczoraj szczepionke na grype - czyli jednak czasem stara sie czemus zapobiec ;)
    Poza tym na wejsciu powiedzial: dostala Pani ten list od idioty dyrektora szpitala? :)
    Powiedzialam mu ze tak, a on mnie zaczal nakrecac zebym mu odpisala i jeszcze powiedzial co mam mu odpisac :)

Reni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, to niech on lepiej zbiera sily w tym szpitalu, nie wie pewnie jeszcze chlopak jak weekend go czeka ;) bo ten weekend w lozku mozna roznie rozumiec ;)
    Taaaa - co Ty! Dzieki znajomosci z Wami mamy magiczna skrzynke, kanape i tryliard filmow do obejrzenia. Nie ma czasu na glupoty ;)

paszczakin, Bursztyn, Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no tylko się zabezpieczajcie, żeby później płaczu nie było co ja powiem mamie!? Bozia tak miała ;-)
    paszczakin wrote:
    hehe, to niech on lepiej zbiera sily w tym szpitalu, nie wie pewnie jeszcze chlopak jak weekend go czeka ;) bo ten weekend w lozku mozna roznie rozumiec ;)

Bozia3, Simba, Bursztyn, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, szczepionka na grype podczas ciazy to mi sie bardzo nie podoba.. tak jak jestem za obowiazkowymi szczepieniami, tak te popierdolki typu zaszczepic sie na grype sa dla mnie wielkim nienie.
    Ja niby tez, tym bardziej, ze moja babcia kiedy jeszcze zyla to szczepila cala rodzine na grype i ja po tym i tak chorowalam i w ogole zle znosilam szczepionke. Ale on mnie troche nastraszyl, Ci powiem.

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    najważniejszy, że wychodzi i wszystko ok...
    ja ostatnio też spędzałam romantyczno-erotyczno wieczór..;) chłop od 4 dni nieogolony i niewyspany i ja obok - z cyckami jak dojarnia obłożonymi kapustą włoską...;)

EwaT, Simba, Aasiula, Reni, Bursztyn, Sabina, caffe, Mega, BISCA, samira, iwcia77, mysza1975, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oo, ja obejrzalam wczoraj dobry belgijski film! straszny w tematyce, bo pedofilia, ale naprade dobrze nakrecony.. tytul "De behandeling"

http://www.imdb.com/title/tt3089778/
    Dobry belgijski film? A to nie jest oksymoron?

paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    najważniejszy, że wychodzi i wszystko ok...
    ja ostatnio też spędzałam romantyczno-erotyczno wieczór..;) chłop od 4 dni nieogolony i niewyspany i ja obok - z cyckami jak dojarnia obłożonymi kapustą włoską...;)
    Taki obrazek dziala lepiej niz niejedna antykoncepcja

Bozia3, caffe, Mega, Sabina, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, a im wolno sie tak bez zadnych konsekwencji wycofac? Bo wyscie juz kontrakt podpisali, prawda?
    narazie nic nie podpisalismy, tutaj wyglada to troche inaczej niz np. w PL czy w Italii, nie ma zadnych zaliczek, umow przedwstepnych, zadatkow i takich tam. W momencie zaakceptowania ofert rusza machina udzielaania kredytu w banku- ten etap mamy juz zakonczony, prawnikow ktorzy sprawdzaja chate pod roznym kontem, - za to musielismy zaplacic, it.
    niestety wolno im sie wycofac, nawet dzien przed podpisaniem umowy, ito zupelnie bezkarnie, a my w tym wypadku bedziemy w plecy o kase ktora zaplacilismy prawnikom :/

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kiszka
    w polandii to przynajmniej jest zabezpieczenie
    jak ja kupujący się wycofam to tracę zadatek a jak sprzedający to musi mi oddać 2 razy tyle :-)
    tylko, że polandii nie masz pewności, że kredyt dostaniesz :-/
    my umówiliśmy się na zaliczkę w razie czego, żadna ze stron nie traci nic no poza czasem
    ale i tak do czasu podpisania umowy u notariusza miałam nerwa czy tamta się nie wycofa, bo była trochę od śmigła

Bursztyn a może wbijajcie się do PL? i cieplej i mniej opadów i lekarze fajniejsi i badania robisz jakie chcesz i mamy Jarosława i Natanka i można iść na krakowskie przedmieście ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:36

Bozia3, Sabina, Simba, kapturnica, Mega, ania.g, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4842 4843 4844 4845 4846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ