35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no to kiszka
w polandii to przynajmniej jest zabezpieczenie
jak ja kupujący się wycofam to tracę zadatek a jak sprzedający to musi mi oddać 2 razy tyle
tylko, że polandii nie masz pewności, że kredyt dostaniesz
my umówiliśmy się na zaliczkę w razie czego, żadna ze stron nie traci nic no poza czasem
ale i tak do czasu podpisania umowy u notariusza miałam nerwa czy tamta się nie wycofa, bo była trochę od śmigła
Bursztyn a może wbijajcie się do PL? i cieplej i mniej opadów i lekarze fajniejsi i badania robisz jakie chcesz i mamy Jarosława i Natanka i można iść na krakowskie przedmieście
Bozia3, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
przecież i tak więcej go nie ma niż jest więc może i latać z polandi
Bursztyn wrote:no, niezly pomysl, ale bede miec na glowie bezrobotnego chlopaSabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jarosław! przecież on się szykuje na wybory w przyszłym roku więc będziecie mieli jak u Boga za piecem
pakuj się!
może zdążysz urodzić to na becikowe się załapieszBursztyn wrote:uhm, Donek na pewno da mu swietna praceAlbo Kopacz?
kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jarosław! przecież on się szykuje na wybory w przyszłym roku więc będziecie mieli jak u Boga za piecem
pakuj się!
może zdążysz urodzić to na becikowe się załapieszReni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zawsze możecie sobie wyobrażać, że jesteście parą jak z sagi zmierzch
wampir w ciąży i napoczęty partnerReni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wyobaraznia mi ruszyla.. taki cudny cyckonosz z kapuchy, normalnie prawie jak hula girl
plus nieogolony facet
ja w tym nic aseksualnego nie widze..
no ale ja juz nie pamietam co to seks..Mega, Simba, paszczakin, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, to niech on lepiej zbiera sily w tym szpitalu, nie wie pewnie jeszcze chlopak jak weekend go czeka
bo ten weekend w lozku mozna roznie rozumiec
-
Simba wrote:Taaaa - co Ty! Dzieki znajomosci z Wami mamy magiczna skrzynke, kanape i tryliard filmow do obejrzenia. Nie ma czasu na glupoty
-
paszczakin wrote:faken, szczepionka na grype podczas ciazy to mi sie bardzo nie podoba.. tak jak jestem za obowiazkowymi szczepieniami, tak te popierdolki typu zaszczepic sie na grype sa dla mnie wielkim nienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:48
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:narazie nic nie podpisalismy, tutaj wyglada to troche inaczej niz np. w PL czy w Italii, nie ma zadnych zaliczek, umow przedwstepnych, zadatkow i takich tam. W momencie zaakceptowania ofert rusza machina udzielaania kredytu w banku- ten etap mamy juz zakonczony, prawnikow ktorzy sprawdzaja chate pod roznym kontem, - za to musielismy zaplacic, it.
niestety wolno im sie wycofac, nawet dzien przed podpisaniem umowy, ito zupelnie bezkarnie, a my w tym wypadku bedziemy w plecy o kase ktora zaplacilismy prawnikomBursztyn lubi tę wiadomość
-
zapomniałam Wam powiedzieć
oglądam wczoraj jeden z tych mądrych seriali czyli na dobre i na złe
no i do szpitala zajeżdzają dwie laski w ciąży na skuterze
jedna rodzi druga ma termin za jakiś czas ale już z dużym brzuchem i prowadzi hahah
pierwsza chciała cesarkę niestety za późno więc rodzi sn
druga nagle krwawi odklejone łożysko więc ją na stół i cesarka (a chciała poród w domu)
pierwsza szczęśliwie zakochana ale facet nie mógł być przy porodzie, druga dopiero co pogoniła faceta
no i po wszystkim leżą na jednej sali wjeżdza trzecia też z dzieckiem i z facetem i okazało się, że to jeden i ten sam gość ale każda znała go pod innym imieniem hahah
no ale nie o tym chciałam
no i jak się urodziło to pierwsze dziecko to było tak ładne i tak ładnie zrobili tą scenę jak podali małego matce, ze się popłakałam
czujecie to? pierwszy raz w życiu popłakałam się na jakimś głupim porodzie
to może jednak nie będę ch.j nie matka! Ewka masz z 10 zł. wydać? nie mam drobnychkapturnica, Dorka71, Mega, Niuta, Simba, Sabina, caffe, ania.g, Aasiula, BISCA, samira, Bursztyn, inessa, iwcia77, malgos741, mysza1975, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, niezly pomysl, ale bede miec na glowie bezrobotnego chlopa
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jarosław! przecież on się szykuje na wybory w przyszłym roku więc będziecie mieli jak u Boga za piecem
pakuj się!
może zdążysz urodzić to na becikowe się załapieszReni, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie ale znam na pamięć
książki łyknęłam.. film.. taki sobie
-
Reni wrote:zapomniałam Wam powiedzieć
oglądam wczoraj jeden z tych mądrych seriali czyli na dobre i na złe
no i do szpitala zajeżdzają dwie laski w ciąży na skuterze
jedna rodzi druga ma termin za jakiś czas ale już z dużym brzuchem i prowadzi hahah
pierwsza chciała cesarkę niestety za późno więc rodzi sn
druga nagle krwawi odklejone łożysko więc ją na stół i cesarka (a chciała poród w domu)
pierwsza szczęśliwie zakochana ale facet nie mógł być przy porodzie, druga dopiero co pogoniła faceta
no i po wszystkim leżą na jednej sali wjeżdza trzecia też z dzieckiem i z facetem i okazało się, że to jeden i ten sam gość ale każda znała go pod innym imieniem hahah
no ale nie o tym chciałam
no i jak się urodziło to pierwsze dziecko to było tak ładne i tak ładnie zrobili tą scenę jak podali małego matce, ze się popłakałam
czujecie to? pierwszy raz w życiu popłakałam się na jakimś głupim porodzie
to może jednak nie będę ch.j nie matka! Ewka masz z 10 zł. wydać? nie mam drobnychReni, Mega, caffe, ania.g, BISCA, samira, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość