35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Hej kochane
Dziekuje za gratulacje
chociaż przed nami bardzo długa droga jeszcze a miesiac co ma sie zacząć czyli 3 - jest najtrudniejszy- jak narazie !!!
Tesciowa była dzisiaj na grzybach przyniosla ich mnóstwo ale głównie maslaki bo takowe bardzo lubi
Ania.g cudne psiaki uwielbiam haskie
Reni
Bursztyn musi byc dobrze z domem
Buziaki dla kazdejinessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no zesz ktos teraz w koncu musi, po Inessce juz prawie 2 miechy posuchy..
inessa, iwcia77, macduska, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciao,ciao bambine
Ania- psiaki super, az chce je sie pokokosic
Reni- zaskakujesz mnieprogres u ciebie wielki
ja ostatnio przezywam ciaze Zuzy z Przyjaciolek- no fikcja ale jakos tak cieplo na sercu sie robi
ide na barszczReni, Mega, malgos741, inessa, mysza1975, ania.g, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/lol-laughing/lol075 watermark.gif[/img]Bursztyn wrote:to samo pomyslalam w temacie naszego Renka...
Mega, iwcia77, inessa, mysza1975, ania.g, Simba, BISCA, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj Reni, nakręcają, co?
zawsze można sprawdzić nie czy się jest w ciąży, tylko czy przyjdzie @
te testy też to sprawdzają
Mega, malgos741, inessa, Simba, iwcia77, Bursztyn, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Renka a może wcześniej ?
Mega, Reni, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
tylko że np Anek w 15dpo robiła szczańca i był - w 16 zrobiła i wyszedł + więc to nie zawsze dziadostwo działa
a mi jest tak qrwa przykro jak mam ten test w ręku a on zepsutyinessa, mysza1975, Mega, ania.g, macduska, Simba, iwcia77, samira, Bursztyn, caffe, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiec Renek teraz Ty sie pakujesz i Burszta??Czy Samira??? No wezcie sie sprezajcie a nie tak rozgraczone stoicie!! Bo jak nie to ja sie na bezczelnego wpycham w listopadzie i nie ma przebacz to tamto
Mega, Simba, iwcia77, inessa, samira, malgos741, Bursztyn, mysza1975, Sabina, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nakrecaja, nakrecaja, co maja nie nakrecac! ja w koncu kiedys po inseminacji licznik odliczajacy sekundy ciazy mialam, nie?
Poza tym oddalam Reni cale moje 5 IUI-owych niepowodzen, wiec statystycznie jest teraz musi wyjsc! o!Reni, mysza1975, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
no pacz faktyczniepaszczakin wrote:nakrecaja, nakrecaja, co maja nie nakrecac! ja w koncu kiedys po inseminacji licznik odliczajacy sekundy ciazy mialam, nie?
Poza tym oddalam Reni cale moje 5 IUI-owych niepowodzen, wiec statystycznie jest teraz musi wyjsc! o!Mega, iwcia77, inessa, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość