35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessko trzymam za Ciebie caly czas kciukiinessa wrote:Hej kochane

Dziekuje za gratulacje
chociaż przed nami bardzo długa droga jeszcze a miesiac co ma sie zacząć czyli 3 - jest najtrudniejszy- jak narazie !!!
Tesciowa była dzisiaj na grzybach przyniosla ich mnóstwo ale głównie maslaki bo takowe bardzo lubi
Ania.g cudne psiaki uwielbiam haskie
Reni
Bursztyn musi byc dobrze z domem
Buziaki dla kazdej
nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cieżko idzie teraz....paszczakin wrote:no zesz ktos teraz w koncu musi, po Inessce juz prawie 2 miechy posuchy..
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciao,ciao bambine

Ania- psiaki super, az chce je sie pokokosic
Reni- zaskakujesz mnie
progres u ciebie wielki

ja ostatnio przezywam ciaze Zuzy z Przyjaciolek
- no fikcja ale jakos tak cieplo na sercu sie robi 
ide na barszcz
Reni, Mega, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, ania.g, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/lol-laughing/lol075 watermark.gif[/img]Bursztyn wrote:to samo pomyslalam w temacie naszego Renka...
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, ania.g, Simba, BISCA, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość
-
Jezu, Jezu, qrwa nie nakręcająMega wrote:Oj Reni, nakręcają, co?

zawsze można sprawdzić nie czy się jest w ciąży, tylko czy przyjdzie @
te testy też to sprawdzają
Mega, malgos741, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Renka a może wcześniej ?
Mega, Reni, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
tylko że np Anek w 15dpo robiła szczańca i był - w 16 zrobiła i wyszedł + więc to nie zawsze dziadostwo działa
a mi jest tak qrwa przykro jak mam ten test w ręku a on zepsuty
nick nieaktualny, mysza1975, Mega, ania.g, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiec Renek teraz Ty sie pakujesz i Burszta??Czy Samira??? No wezcie sie sprezajcie a nie tak rozgraczone stoicie!! Bo jak nie to ja sie na bezczelnego wpycham w listopadzie i nie ma przebacz to tamto
Mega, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bursztyn, mysza1975, nick nieaktualny, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

-
Musi, musi, najwyższa pora na nią jużpaszczakin wrote:nakrecaja, nakrecaja, co maja nie nakrecac! ja w koncu kiedys po inseminacji licznik odliczajacy sekundy ciazy mialam, nie?
Poza tym oddalam Reni cale moje 5 IUI-owych niepowodzen, wiec statystycznie jest teraz musi wyjsc! o!
Reni, mysza1975, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość
-
no pacz faktyczniepaszczakin wrote:nakrecaja, nakrecaja, co maja nie nakrecac! ja w koncu kiedys po inseminacji licznik odliczajacy sekundy ciazy mialam, nie?
Poza tym oddalam Reni cale moje 5 IUI-owych niepowodzen, wiec statystycznie jest teraz musi wyjsc! o!
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość