35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya w ogóle jak mogłyście tyle nastukać na 5000 stronie? Przez 45 minut??????
zaglądałam 0 7.45 była jeszcze 4998 a za godzinę już 5001
a tak chciałam się załapać... buuuuuuuuuuuuuuuuuuMega, mysza1975, kapturnica, malgos741, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
syn się uczy, drugi z babcią gdzieś poszedł, mąż trawnik kosi - znikąd pomocy!
chyba walnę się spaćmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a w ogóle jak mogłyście tyle nastukać na 5000 stronie? Przez 45 minut??????
zaglądałam 0 7.45 była jeszcze 4998 a za godzinę już 5001
a tak chciałam się załapać... buuuuuuuuuuuuuuuuuumacduska, Mega, iwcia77, Sabina, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam???? Ja dzis dala sobie trochu popalic..Koszenie lisciory....Jeszcze naszlo nas z lodym na golabki to zrobila a ze kapucha byla wielka to erszte znow trzeba bylo ugotowac wysmazyc..Bedzie jak znalazl na jakies pierozki lub krokieciorki...
A teraz mam ziewy....Kurde ciemnosci juz takie a dopiero 7ma dochodzi..Zakilkanascie dni spimy dluzej ale i wczesniej bedzie znow ciemno ehhh...mysza1975, Sabina, Mega, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak tam????
Jeżeli o mnie chodzi to nadal zero objawów zbliżajacego się porodu - nic, niente, null.
Szyjka obniża się bardzo powoli, żadnych skurczów macicy. Gina mówi, że na tym etapie ciąży to może się potoczyć szybko, tzn. rano nic się nie dzieje a wieczorem możemy gnać na porodówkę. Więc tak naprawdę nie znamy dnia ani godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:00
Bursztyn, EwaT, iwcia77, Sabina, macduska, Simba, Mega, BISCA, Niuta, kapturnica, inessa, caffe, samira, gosia7122, Bozia3, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
9ty dzien jak nie jem cukru masła pszenicy i wedlin sklepowych
(zapiekanka dla mnie była na chlebku żytnim)
zauwazyłam że mam tak jakby luzniejsze dzinsy...hmmm....no chyba że mi sie wydajeiwcia77, Sabina, Mega, macduska, BISCA, Niuta, mysza1975, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:9ty dzien jak nie jem cukru masła pszenicy i wedlin sklepowych
(zapiekanka dla mnie była na chlebku żytnim)
zauwazyłam że mam tak jakby luzniejsze dzinsy...hmmm....no chyba że mi sie wydaje
może się rozciągneły???
mysza1975, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelduję, ze pospałam ze dwie godzinki i ciutkę lepiej ale nadal czuję się jakbym przed chwilą zmartwychwstała
mam teraz owulkę możliwe to żeby w czasie ovu były takie schizy z ciśnieniem?mysza1975, kapturnica, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:SImba jak sie czuje maż???
Wychodzi jutro do domu???
Pozdrawiam Was
W związku z tym ugotowałam juz rosół i sos pomidorowy do lazanii. Zastanawiam sie jeszcze nad ciastem, ale nie wiem czy mam sileinessa, BISCA, macduska, Mega, iwcia77, Pusurek, EwaT, mysza1975, samira, Bozia3, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ello ponownie
Megan dzięki za pakę
musze Wam opowiedzieć, bo takie rzeczy to tylko mi sie przytrafiają hahah
Jakiś czas temu Megan mówiła, że ma ziólka no i je przejęłam..
patrze awizo.. jadę skuterkiem na pocztę przekonana, że te zioło na płodność to nawet pod pachę wezmę albo wrzucę do kufra... a tu zonk
Pani podaje mi pudło..ogromniaste.. a ja zdziwko.. Megan wysłała mi cały komplet 12 puszek... słuchajcie moja mina bezcenna.. stoję przed pocztą i zastanawiam się jak ja to przewiozę.. pod nogi się nie zmieści, do kufa ani pod siedzenie też nie
okazało się, że nie tylko ja się nad tym zastanawiałampan przed sklepem i pan i pani na poczcie no ubaw mieli
cóż... rozpakowałam pudło pod pocztą a tam 12 puch.. hahah no myślę sobie kombinuj mała kombinuj.. torebka na ramię
no to 5 do kufra, 2 pod siedzenie, 4 do torby pod nogi...
ooooooooooo nie została jedna a nie mam w co włożyć hahaha
znalazłam jakąś siateczkę po bułkach..to ta ostatnia do niej i przywiązałam do tej torby pod nogi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/155af30adf0d.jpg
taaaaadaaa...http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gif
ale sama się z siebie śmiałam..
Megan jeszcze raz dziękuję..kapturnica, Mega, iwcia77, Niuta, Pusurek, EwaT, caffe, mysza1975, macduska, inessa, Simba, samira, gosia7122, Sabina, Iwone, BISCA, Parka, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość