35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Jezusku jak to zabrzmiało
toż to jak pytanie a ty kiedy? już czasinessa, malgos741, Bursztyn, mysza1975, Reni, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni czekam na wynik u ciebie bo w listopadzie jak dobrze pojdzie to też robie
mysza1975, Reni, inessa, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:A wiec Renek teraz Ty sie pakujesz i Burszta??Czy Samira??? No wezcie sie sprezajcie a nie tak rozgraczone stoicie!! Bo jak nie to ja sie na bezczelnego wpycham w listopadzie i nie ma przebacz to tamto
A u Renka sa podstawyiwcia77, inessa, Mega, Sabina, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja raczej odpadam, czuje nadchodzaca @, cykl taki sam jak zawsze, zadnych objawow- a u mnie akurat brak objawow- to nie objaw, no chyba ze @.
A u Renka sa podstawyI nie mialam zadnych objawow tylko mi ginka powiedziala ze macica wyglada an ciazowa
Bursztyn, mysza1975, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U kazdej sa podstawy poki nie ma @..Ja jak zaszlam z mlodym w ciaze to kapnełam sie w 6tyg dopiero wiec wiesz
I nie mialam zadnych objawow tylko mi ginka powiedziala ze macica wyglada an ciazowa
ale wtedy to byly inne czasy
inessa, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja po szybkiej wizycie u gienka, nawet sie nie badalam bo stwierdziłam ze to bez sensu co miesiąc nogi rozkładać przed obcym chłopem
a efektu i tak nie ma. Histero z laparo mogę mieć dopiero w styczniu, bo im sie punkty skończyły no chyba ze sie NFZ zlituje i da dodatkowe tak jak to mieli rok temu. No to wtedy w listopadzie sie załapie
inessa, mysza1975, macduska, kapturnica, malgos741, iwcia77, Sabina, samira, gosia7122, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:robie zapiekanki jak z budy
znaczy bułka pieczrki cebulka ser keczup....mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i kwitne w banku w ogromnej kolejce, zapomniałam z domu łopatki, a zaraz korzenie zapuszcze tyle ludzi. I oczywiście tylko 2 kasy czynne... Najlepszy bank we wszechświecie kurna...
inessa, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przyszłam z pracy zdechła i nic nie pomaga.
Właśnie ciśnienie sobie zmierzyłam - 80/45..inessa, mysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to już po koniaku
moze to zadziała
macduska, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość