X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc witam sie zabiegana od samego rana w poludnie ... milego dnia zycze wszystkim :-)

Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka... ;)

Sabina, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness gratki ale kciukow nie odpuszczam trzymam dalej :-)

Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bda6f180dd7fd2f6med.jpg
    503af193bd1c1f33med.jpg
    A tak wyglądają moje szczęśliwe psy po spacerze :)

kapturnica, Sabina, Aasiula, Reni, Mega, megan8, Niuta, BISCA, samira, Bursztyn, inessa, Mala79, paszczakin, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, gosia7122, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania slicznoty :-) nie dziwię się baba chciala ci zakosic psiaka :-)

Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu piekne psy :)

ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie piękne psy Ania :)

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne psiaki....No pewnie gar zarelka dziennie musisz im przygotowywac......
    Mnie wzrok u husky zawsze jakos nie wiem czemu ale przerazał .Taki diabelski ;D

Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chcemy mieć ule, ale na razie mąż jeździ do teściowej na nauki, jeśli okaże się, że sobie będzie radził to weźmiemy 2 ule od niej :)
    Sabinka macie już ule, czy mąż dalej się uczy?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka... ;)
    Musiałam w końcu ruszyć dupsko bo mam dzisiaj szkolenie. Na miejscu okazało się że mogłam nie przyjeżdżać. " Lekko " się wqrwiłam ...

Mega, Iwone, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej nie słyszałam, ale nadrabiam temat.
    Reni zjadło mi Twój post :( ale znalazłam artykuł na ten temat
    http://www.fakt.pl/wydarzenia/jednej-nocy-wymarlo-5-mln-pszczol-w-lubuskiem,artykuly,494323.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:05

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Musiałam w końcu ruszyć dupsko bo mam dzisiaj szkolenie. Na miejscu okazało się że mogłam nie przyjeżdżać. " Lekko " się wqrwiłam ...
    No nie dziwie sie

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, sliczne pieski. Jak ja uwielbiam futrzaki !!!!!
    Marzy mi sie pies, ale nie mamy warunkow....
    No to mam tylko kota. Uratowalismy go 2 lata temu od schroniska. Dachowiec, brakuje mu kawalek ogona, jest gruby i nasikal nam na nowa kanape jak bylimy na wczasach. Àle i tak go uwielbiam :)
    Dodam, ze ze smrodem sikow na kanapie z materialu udalo mi sie wygrac calkiem niedawno bo dlugiej i upartej walce. Wiec moja milosc do mijego kota jest naprawde bezwarunkowa ;)

Mega, ania.g, samira, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.

samira, Bursztyn, inessa, Mala79, Mega, iwcia77, malgos741, mysza1975, gosia7122, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - jeśli dom Wam pisany - to i tak będzie Wasz...:) Kwestia czasu - może tak ma się ułożyć właśnie...
    gdzies tam w srodku, na dnie duszy tez tak sobie mysle :)

Reni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to super jest poprostu, nic was nie chroni, nie możecie sie ubiegać o zwrot tych kosztów?
    niestety nie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale ci ugotuje, posprząta, wypierze, wyprasuje....codziennie ;)
    przeciez i tak to robi :)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.
    piekne psiska :) Roxi z usmiechem i nietoperzem chwycila mnie za serce :)

iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawy wywad z udrowicielem dla bogaczy (na jego stronce)jesli kogos taka tematyka interesuje
    http://www.gc-healer.com/o-mnie/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Dziekuje za gratulacje :)
    chociaż przed nami bardzo długa droga jeszcze a miesiac co ma sie zacząć czyli 3 - jest najtrudniejszy- jak narazie !!!
    Tesciowa była dzisiaj na grzybach przyniosla ich mnóstwo ale głównie maslaki bo takowe bardzo lubi :)
    Ania.g cudne psiaki uwielbiam haskie :)
    Reni <3
    Bursztyn musi byc dobrze z domem :)
    Buziaki dla kazdej <3

Bursztyn, BISCA, Mega, Reni, samira, iwcia77, Simba, mysza1975, ania.g, gosia7122, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 4844 4845 4846 4847 4848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ