35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka...
Sabina, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica, Sabina, Aasiula, Reni, Mega, megan8, Niuta, BISCA, samira, Bursztyn, inessa, Mala79, paszczakin, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, gosia7122, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka...
Mega, Iwone, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Wcześniej nie słyszałam, ale nadrabiam temat.
Reni zjadło mi Twój postale znalazłam artykuł na ten temat
http://www.fakt.pl/wydarzenia/jednej-nocy-wymarlo-5-mln-pszczol-w-lubuskiem,artykuly,494323.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:05
-
Niuta wrote:Musiałam w końcu ruszyć dupsko bo mam dzisiaj szkolenie. Na miejscu okazało się że mogłam nie przyjeżdżać. " Lekko " się wqrwiłam ...
-
Aniu, sliczne pieski. Jak ja uwielbiam futrzaki !!!!!
Marzy mi sie pies, ale nie mamy warunkow....
No to mam tylko kota. Uratowalismy go 2 lata temu od schroniska. Dachowiec, brakuje mu kawalek ogona, jest gruby i nasikal nam na nowa kanape jak bylimy na wczasach. Àle i tak go uwielbiam
Dodam, ze ze smrodem sikow na kanapie z materialu udalo mi sie wygrac calkiem niedawno bo dlugiej i upartej walce. Wiec moja milosc do mijego kota jest naprawde bezwarunkowaMega, ania.g, samira, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.
samira, Bursztyn, inessa, Mala79, Mega, iwcia77, malgos741, mysza1975, gosia7122, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.
Roxi z usmiechem i nietoperzem chwycila mnie za serce
iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dziekuje za gratulacje
chociaż przed nami bardzo długa droga jeszcze a miesiac co ma sie zacząć czyli 3 - jest najtrudniejszy- jak narazie !!!
Tesciowa była dzisiaj na grzybach przyniosla ich mnóstwo ale głównie maslaki bo takowe bardzo lubi
Ania.g cudne psiaki uwielbiam haskie
Reni
Bursztyn musi byc dobrze z domem
Buziaki dla kazdejBursztyn, BISCA, Mega, Reni, samira, iwcia77, Simba, mysza1975, ania.g, gosia7122, Sabina, Parka lubią tę wiadomość