Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc witam sie zabiegana od samego rana w poludnie ... milego dnia zycze wszystkim :-)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka... ;)

nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness gratki ale kciukow nie odpuszczam trzymam dalej :-)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bda6f180dd7fd2f6med.jpg
    503af193bd1c1f33med.jpg
    A tak wyglądają moje szczęśliwe psy po spacerze :)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, Mega, megan8, Niuta, BISCA, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, gosia7122, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania slicznoty :-) nie dziwię się baba chciala ci zakosic psiaka :-)

Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu piekne psy :)

ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie piękne psy Ania :)

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne psiaki....No pewnie gar zarelka dziennie musisz im przygotowywac......
    Mnie wzrok u husky zawsze jakos nie wiem czemu ale przerazał .Taki diabelski ;D

Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chcemy mieć ule, ale na razie mąż jeździ do teściowej na nauki, jeśli okaże się, że sobie będzie radził to weźmiemy 2 ule od niej :)
    Sabinka macie już ule, czy mąż dalej się uczy?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja sie nie mogę wygonić z łóżka... Niuta a tobie sie udało? Jeśli tak to daj jakis dobry pomysł, nie mam motywacji.... O wiem kawa, kawusia, kawenka... ;)
    Musiałam w końcu ruszyć dupsko bo mam dzisiaj szkolenie. Na miejscu okazało się że mogłam nie przyjeżdżać. " Lekko " się wqrwiłam ...

Mega, Iwone, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej nie słyszałam, ale nadrabiam temat.
    Reni zjadło mi Twój post :( ale znalazłam artykuł na ten temat
    http://www.fakt.pl/wydarzenia/jednej-nocy-wymarlo-5-mln-pszczol-w-lubuskiem,artykuly,494323.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:05

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Musiałam w końcu ruszyć dupsko bo mam dzisiaj szkolenie. Na miejscu okazało się że mogłam nie przyjeżdżać. " Lekko " się wqrwiłam ...
    No nie dziwie sie

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, sliczne pieski. Jak ja uwielbiam futrzaki !!!!!
    Marzy mi sie pies, ale nie mamy warunkow....
    No to mam tylko kota. Uratowalismy go 2 lata temu od schroniska. Dachowiec, brakuje mu kawalek ogona, jest gruby i nasikal nam na nowa kanape jak bylimy na wczasach. Àle i tak go uwielbiam :)
    Dodam, ze ze smrodem sikow na kanapie z materialu udalo mi sie wygrac calkiem niedawno bo dlugiej i upartej walce. Wiec moja milosc do mijego kota jest naprawde bezwarunkowa ;)

Mega, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, Simba, mysza1975, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, mysza1975, gosia7122, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - jeśli dom Wam pisany - to i tak będzie Wasz...:) Kwestia czasu - może tak ma się ułożyć właśnie...
    gdzies tam w srodku, na dnie duszy tez tak sobie mysle :)

Reni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to super jest poprostu, nic was nie chroni, nie możecie sie ubiegać o zwrot tych kosztów?
    niestety nie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale ci ugotuje, posprząta, wypierze, wyprasuje....codziennie ;)
    przeciez i tak to robi :)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziękuję w imieniu psiaków. Roxi która udaje nietoperza w przyszłym tyg skończy 10 lat ale nie brakuje jej energii i robienia zadymy pod każdym płotem z psem. Ares w grudniu 7 lat ale mamy go dopiero 10 mc. Nie miał szczęścia, poprzedni właściciele trzymali go w domu na smyczy pod schodami ( jak Harry Potter dosłownie). W końcu schronisko wystawiło go do adopcji. Zanim trafił do nas, kilka osób go brało a potem oddawali z powrotem. Szkoda gadać. A pies wymagający jak każda żywa istota.
    piekne psiska :) Roxi z usmiechem i nietoperzem chwycila mnie za serce :)

iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawy wywad z udrowicielem dla bogaczy (na jego stronce)jesli kogos taka tematyka interesuje
    http://www.gc-healer.com/o-mnie/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Dziekuje za gratulacje :)
    chociaż przed nami bardzo długa droga jeszcze a miesiac co ma sie zacząć czyli 3 - jest najtrudniejszy- jak narazie !!!
    Tesciowa była dzisiaj na grzybach przyniosla ich mnóstwo ale głównie maslaki bo takowe bardzo lubi :)
    Ania.g cudne psiaki uwielbiam haskie :)
    Reni <3
    Bursztyn musi byc dobrze z domem :)
    Buziaki dla kazdej <3

Bursztyn, BISCA, Mega, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, mysza1975, ania.g, gosia7122, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 4844 4845 4846 4847 4848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ