X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sądząc po szyjce jutro @. W doope, za późno, szlak trafił nadchodzący cykl :(

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed8cee335f5.jpg

:D :D no!!!!!!!!!!!!!

macduska, Reni, Sabina, Simba, BISCA, kapturnica, Iwone, Mega, Parka, ania.g, mysza1975, caffe, Dorka1979, Niuta, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma się rozumiec ahahaa
    a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
    albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
    eh
    flirt016.gif

tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejsca ;-)
    Sabina wrote:
    Renek jesteś bezbłędna:) W poniedziałek pootwieraj puszki z ziołami na płodność, podziel na porcje i nam powysyłaj :) Daj Boże, żeby Tobie nie były potrzebne :) Chyba, że chcesz zatrzymać na drugie, to nie było tematu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:42

iwcia77, Sabina, Simba, BISCA, Mega, macduska, Parka, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szyi nic nie ma.. jak to się objawia?
    Sabina wrote:

Mega, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, trzeba sie uczyc :D w przyszlosci synek bedzie mnie uczyl..na razie musze radzic sie innych :D
    kapturnica wrote:
    oho iwcia szalec bedzie..

kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie na szyi nic nie ma.. jak to się objawia?
    Się nie nabijaj, chodziło mi o szyjkę macicy ;) Nie kop leżącego, no
    Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:47

Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążę :(
    SAB biorac dupka moglabysobie przesunac troche cykle...Ja tak robie..A jak chce bardziej skrocic biore antyki..

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    chociaz moglas spokojnie paczke odebrac..bo ja od Pusurka to musze pisac moduly na dogane- paczka zablokowana , bo spoza UE...chca wiedziec czy Pusur nie wyslal mi futra z foki i lososia...prawdopodobnie zaplace clo za gacie poporodowe ;D

No zesz fak no. Gdybym wiedziala, ze beda takie cyrki, to by chlop z Polski wyslala ta pake, bo jutro jedzie.
    Nic nie plac, afere zrob, to prezent jest. Nigdzie sie nie placi za prezenty, niewazne skad przyszly.
    I juz nie lubie makaroniarzy. I nie pojade tam na wakacje! ;)

kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, caffe, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    SAB biorac dupka moglabysobie przesunac troche cykle...Ja tak robie..A jak chce bardziej skrocic biore antyki..
    Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadły :( Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ w życiu..
    ja raz próbowałam tam grzebać ale nic wiem o co w tym kaman więc olałam
    Sabina wrote:

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ma się rozumiec ahahaa
    a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
    albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
    eh
    flirt016.gif

tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejsca ;-)
    tak, tyle że ty po pijaku ;)

Mega, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczemu? hsg robi się do 10 czy 11 dc nie wstrzelisz się?
    Sabina wrote:
    Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadły :( Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale u Cb nie wyglada na bezowulacyjny patzrac z boki.......Nawet mimo tych zaburzonych tempek kochana....I wydaje mi sie ,ze przy takich tempkach nie bylo szans dociagnac do nast tygodnia...Aczemu hsg odpada???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czemu za późno???

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ebe784229a2.jpg

kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę poczytać książkę :-) dla odmiany

siłka mnie cudnie zmęczyła będę spała jak zabita

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:57

Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ej no co ty, co to za nastawienie, czemu nie masz szansy na hsg?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam być u ginki tydzień temu, ale nie byłam w stanie, a w tym nie miałam jak, bo jak Młoda nie jest zdrowa, to nie zostanie z babcią, musi być mama i koniec. Zresztą ja też nie jestem całkiem zdrowa, kaszlę jak gruźlik, to nie pójdę na poczekalnie między ciężarne, żeby je pozarażać. Poza tym nie wiedziełam kiedy przyjdzie @, zazwyczaj jak jestem chora to mam cykl 22dni.

Tak sobie myślę, że bardzo źle, że nie zabrałam się za to latem, wtedy łatwiej mi się wyrwać z domu ( są goście - czyli darmowe nianie), w pracy łatwiej o urlop, i to wszystko jest w ogóle Wasza wina, bo mnie nie dopilnowałyście, o!

Simba, Mega, ania.g, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no koniecznie musisz ja nauczyc :D
    Pusurek wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ebe784229a2.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/87267461819959733852.jpg

ja też!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:05

Mega, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 4849 4850 4851 4852 4853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ