35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ma się rozumiec ahahaa
a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
eh
tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejscaSabina wrote:Renek jesteś bezbłędna:) W poniedziałek pootwieraj puszki z ziołami na płodność, podziel na porcje i nam powysyłajDaj Boże, żeby Tobie nie były potrzebne
Chyba, że chcesz zatrzymać na drugie, to nie było tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:42
iwcia77, Sabina, Simba, BISCA, Mega, macduska, Parka, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:u mnie na szyi nic nie ma.. jak to się objawia?
Nie kop leżącego, no
Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:47
Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Się nie nabijaj, chodziło mi o szyjkę macicy
Nie kop leżącego, no
Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążęSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:chociaz moglas spokojnie paczke odebrac..bo ja od Pusurka to musze pisac moduly na dogane- paczka zablokowana , bo spoza UE...chca wiedziec czy Pusur nie wyslal mi futra z foki i lososia...prawdopodobnie zaplace clo za gacie poporodowe
No zesz fak no. Gdybym wiedziala, ze beda takie cyrki, to by chlop z Polski wyslala ta pake, bo jutro jedzie.
Nic nie plac, afere zrob, to prezent jest. Nigdzie sie nie placi za prezenty, niewazne skad przyszly.
I juz nie lubie makaroniarzy. I nie pojade tam na wakacje!
kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:SAB biorac dupka moglabysobie przesunac troche cykle...Ja tak robie..A jak chce bardziej skrocic biore antyki..
Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie
-
ależ w życiu..
ja raz próbowałam tam grzebać ale nic wiem o co w tym kaman więc olałamSabina wrote:Się nie nabijaj, chodziło mi o szyjkę macicyNie kop leżącego, no
Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążęMega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ma się rozumiec ahahaa
a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
eh
tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejscaMega, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dlaczemu? hsg robi się do 10 czy 11 dc nie wstrzelisz się?
Sabina wrote:Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadłyCały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadły
Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie
-
nick nieaktualny
-
dobra idę poczytać książkę
dla odmiany
siłka mnie cudnie zmęczyła będę spała jak zabita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:57
Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Się nie nabijaj, chodziło mi o szyjkę macicy
Nie kop leżącego, no
Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążę -
nick nieaktualnyMiałam być u ginki tydzień temu, ale nie byłam w stanie, a w tym nie miałam jak, bo jak Młoda nie jest zdrowa, to nie zostanie z babcią, musi być mama i koniec. Zresztą ja też nie jestem całkiem zdrowa, kaszlę jak gruźlik, to nie pójdę na poczekalnie między ciężarne, żeby je pozarażać. Poza tym nie wiedziełam kiedy przyjdzie @, zazwyczaj jak jestem chora to mam cykl 22dni.
Tak sobie myślę, że bardzo źle, że nie zabrałam się za to latem, wtedy łatwiej mi się wyrwać z domu ( są goście - czyli darmowe nianie), w pracy łatwiej o urlop, i to wszystko jest w ogóle Wasza wina, bo mnie nie dopilnowałyście, o!Simba, Mega, ania.g, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny