Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sądząc po szyjce jutro @. W doope, za późno, szlak trafił nadchodzący cykl :(

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed8cee335f5.jpg

:D :D no!!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, BISCA, kapturnica, Iwone, Mega, Parka, ania.g, mysza1975, caffe, nick nieaktualny, Niuta, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma się rozumiec ahahaa
    a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
    albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
    eh
    flirt016.gif

tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejsca ;-)
    Sabina wrote:
    Renek jesteś bezbłędna:) W poniedziałek pootwieraj puszki z ziołami na płodność, podziel na porcje i nam powysyłaj :) Daj Boże, żeby Tobie nie były potrzebne :) Chyba, że chcesz zatrzymać na drugie, to nie było tematu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:42

iwcia77, nick nieaktualny, Simba, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szyi nic nie ma.. jak to się objawia?
    Sabina wrote:

Mega, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, trzeba sie uczyc :D w przyszlosci synek bedzie mnie uczyl..na razie musze radzic sie innych :D
    kapturnica wrote:
    oho iwcia szalec bedzie..

kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie na szyi nic nie ma.. jak to się objawia?
    Się nie nabijaj, chodziło mi o szyjkę macicy ;) Nie kop leżącego, no
    Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:47

Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak mam szyjkę wysoko, nie moge sięgnąć, to jeszcze czas, a jak tylko nieco opadnie i zmięknie, to następnego dnia już mam france. Tak prosiłam, żeby była na środę, to nie. A teraz chuj, nie ma mowy żebyśmy się wstrzelili. Ja pierdziele, ani hsg ani szans na ciążę :(
    SAB biorac dupka moglabysobie przesunac troche cykle...Ja tak robie..A jak chce bardziej skrocic biore antyki..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    chociaz moglas spokojnie paczke odebrac..bo ja od Pusurka to musze pisac moduly na dogane- paczka zablokowana , bo spoza UE...chca wiedziec czy Pusur nie wyslal mi futra z foki i lososia...prawdopodobnie zaplace clo za gacie poporodowe ;D

No zesz fak no. Gdybym wiedziala, ze beda takie cyrki, to by chlop z Polski wyslala ta pake, bo jutro jedzie.
    Nic nie plac, afere zrob, to prezent jest. Nigdzie sie nie placi za prezenty, niewazne skad przyszly.
    I juz nie lubie makaroniarzy. I nie pojade tam na wakacje! ;)

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    SAB biorac dupka moglabysobie przesunac troche cykle...Ja tak robie..A jak chce bardziej skrocic biore antyki..
    Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadły :( Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ w życiu..
    ja raz próbowałam tam grzebać ale nic wiem o co w tym kaman więc olałam
    Sabina wrote:

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ma się rozumiec ahahaa
    a tak swoja drogą ....to.. jednka mam coś od śmigła albo to budyń owulacyjny.. ostatnio dzwoni do mnie mój pan i pyta się po co cukiernica w lodówce
    albo zamiast brudne skary do kosza to do kibla..
    eh
    flirt016.gif

tak więc Simba nie martw się sluchawką..ja tez wkładam rózne dziwne rzeczy w rózne dziwne miejsca ;-)
    tak, tyle że ty po pijaku ;)

Mega, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczemu? hsg robi się do 10 czy 11 dc nie wstrzelisz się?
    Sabina wrote:
    Plan był taki, że korzystając z bezowulacyjnego miałam mieć hsg. Szkoda tylko, że mnie rozłozyło i po ptokach, cycki opadły :( Cały plan się posypał. No i teraz nie mam szans ani na jedno ani na drugie

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale u Cb nie wyglada na bezowulacyjny patzrac z boki.......Nawet mimo tych zaburzonych tempek kochana....I wydaje mi sie ,ze przy takich tempkach nie bylo szans dociagnac do nast tygodnia...Aczemu hsg odpada???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czemu za późno???

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ebe784229a2.jpg

kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę poczytać książkę :-) dla odmiany

siłka mnie cudnie zmęczyła będę spała jak zabita

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:57

Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ej no co ty, co to za nastawienie, czemu nie masz szansy na hsg?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam być u ginki tydzień temu, ale nie byłam w stanie, a w tym nie miałam jak, bo jak Młoda nie jest zdrowa, to nie zostanie z babcią, musi być mama i koniec. Zresztą ja też nie jestem całkiem zdrowa, kaszlę jak gruźlik, to nie pójdę na poczekalnie między ciężarne, żeby je pozarażać. Poza tym nie wiedziełam kiedy przyjdzie @, zazwyczaj jak jestem chora to mam cykl 22dni.

Tak sobie myślę, że bardzo źle, że nie zabrałam się za to latem, wtedy łatwiej mi się wyrwać z domu ( są goście - czyli darmowe nianie), w pracy łatwiej o urlop, i to wszystko jest w ogóle Wasza wina, bo mnie nie dopilnowałyście, o!

Simba, Mega, ania.g, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no koniecznie musisz ja nauczyc :D
    Pusurek wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ebe784229a2.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.iv.pl/images/87267461819959733852.jpg

ja też!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:05

Mega, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 4849 4850 4851 4852 4853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ