35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tpoja dodam na swoje usprawiedliwienie ,ze w lato mnie tu nie bylo pffffSabina wrote:Miałam być u ginki tydzień temu, ale nie byłam w stanie, a w tym nie miałam jak, bo jak Młoda nie jest zdrowa, to nie zostanie z babcią, musi być mama i koniec. Zresztą ja też nie jestem całkiem zdrowa, kaszlę jak gruźlik, to nie pójdę na poczekalnie między ciężarne, żeby je pozarażać. Poza tym nie wiedziełam kiedy przyjdzie @, zazwyczaj jak jestem chora to mam cykl 22dni.
Tak sobie myślę, że bardzo źle, że nie zabrałam się za to latem, wtedy łatwiej mi się wyrwać z domu ( są goście - czyli darmowe nianie), w pracy łatwiej o urlop, i to wszystko jest w ogóle Wasza wina, bo mnie nie dopilnowałyście, o!
Ale spokojna Twoja rozczochrana ..Mala sie podleczy i zrobisz hsg
Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa wiem, że co się odwlecze, to...kapturnica wrote:Tpoja dodam na swoje usprawiedliwienie ,ze w lato mnie tu nie bylo pffff
Ale spokojna Twoja rozczochrana ..Mala sie podleczy i zrobisz hsg
A odpowiadając na Wasze pytania czemu nie trafimy - szanse są nikłe, znikome, równe zeru, gdyż, mąz przyjedzie na weekend nr 1 po @, to będzie 8,9 i 10dc, czyli za wcześnie. Jak przyjedzie na weekend nr 2 już bedzie po owulce
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ale plemniki nie zyja 2godziny..Jak sie bzykniesz w dobry sluz 10tego dnia cyklu to spokojnie do13,14dnia przezyjaSabina wrote:Ja wiem, że co się odwlecze, to...
A odpowiadając na Wasze pytania czemu nie trafimy - szanse są nikłe, znikome, równe zeru, gdyż, mąz przyjedzie na weekend nr 1 po @, to będzie 8,9 i 10dc, czyli za wcześnie. Jak przyjedzie na weekend nr 2 już bedzie po owulce
Zreszta nie wiesz dokladnie kiedy ta ovu bedzie
Nie marudz bo Ci wpierdole!!!!
Mega, Reni, mysza1975, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNa przyjemność trzeba sobie zasłużyć kobieto!kapturnica wrote:
Już nie raz miały przeżyć... -
Dokładnie Sabinko, zelik zapodasz i bedzie git! Trzeba myślec pozytywnie a nie poddawać sie smutkom! Koniec już bo sie dołączę do wypierdolu!
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3f05cb7fabb.jpg
Pusurek wrote:No zesz fak no. Gdybym wiedziala, ze beda takie cyrki, to by chlop z Polski wyslala ta pake, bo jutro jedzie.
Nic nie plac, afere zrob, to prezent jest. Nigdzie sie nie placi za prezenty, niewazne skad przyszly.
I juz nie lubie makaroniarzy. I nie pojade tam na wakacje!
Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio miałam trochę wolnego (patrz L4), to sobie myslałam, czemu tak naprawdę sie nam nie udaje. I wymyśliłam, eureka normalnie. Przez chłopa. A tak właściwie przez to, że go nie ma ze mną. Jakby nie to, to na pewno by się nam udało

Nie smutajcie, ja mam taki charakter marudy, ale robię to co trzeba i staję na wysokości zadania
Tylko marudzić lubię
EwaT, iwcia77, Mega, mysza1975, BISCA, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ostatnio miałam trochę wolnego (patrz L4), to sobie myslałam, czemu tak naprawdę sie nam nie udaje. I wymyśliłam, eureka normalnie. Przez chłopa. A tak właściwie przez to, że go nie ma ze mną. Jakby nie to, to na pewno by się nam udało

Nie smutajcie, ja mam taki charakter marudy, ale robię to co trzeba i staję na wysokości zadania
Tylko marudzić lubię 
A co ja mam powiedziec...W ciagu tego roku moj byl 3razy....Haa a wyjdzie ze na 12miesiecy bedzie 5.
I tez powinnam sie pochlastac..Ale laska jak sie nie ma tego co sie lubi tp sie lubi co sie ma!!!
Aledamy rade i bedziemy jojczec jak nasze zapakowane ,ze chcemy juz koniec budyniu ciazowego
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/good-job-succes-nailed-it/good-job41 watermark.gif[/img]
iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

-
Ja swojego mam na miejscu, na każde zawołanie i co? I gowno jakby powiedział klasyk....
iwcia77, Sabina, mysza1975, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez tak myśle....Sabina wrote:A no chuj, rzeczywiście dupa.
Zobaczycie, Ewka nas przegoni
iwcia77, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a zabawa przednia z tymi memami