35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabinko, to jak jestescie pod taka opieka lekarska i tak obstawione lekami, to sie juz nie wtracam
Życze aby szybko corke dobrze zdiagnozowali, na testy skorne jeszcze moze byc za wczesnie, choc co lekarz to slysze inne zdanie. Trudna sprawa z alergiami. Nas lekarze namawiaja na odczulanie, ale wciaz nie moge sie zdecydowac, bo od rodzicow znajomych dzieci slysze tez rozne opinie. I badz tu czleku madry ....Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, siateczka nakretek, to pozniej sie mozna dac na paleniu fajek raz przylapac, wyzeruje sie
albo siateczka=wagary.. tez bym zbierala..
Dlatego dla mnie ten punktowy system oceniania zachowania w szkolach jest do bani. Dzieciaki strasznie kreca. Raz pomagaja koledze w nauce zeby nazbierac punktow, a potem temu samemu koledze przyloza w ciemnym korytarzu, i tak sie zbilansuje.
Dobre uczynki dla samych punktow nie sa dobrymi uczynkami i tyle.
paszczakin, kapturnica, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ha widze ,.ze u Was tez akcja nakretkowa ;0
U nas juz 7my rok sie oddaje i dostaja po 15pkt w polroczu do zachowania za duza reklamowke nakretek
W naszej szkole maja punktacje jaka zdobywaja za zachowanie , udzialyw konkursach no i punkty karne ...moja mama nawet sąsiadów pociągała w akcje
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elo ewrybady
i mamy piąteczekw końcu nigdzie nie jadę więc będzie można sobie odpocząć
wiem, że lubicie zdjęcia kotków więc mam dla Was foteczkę..słit
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9161c44a6b3.jpg
Mega, Sabina, Bursztyn, Bozia3, BISCA, iwcia77, Niuta, ania.g, Aasiula, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dlatego dla mnie ten punktowy system oceniania zachowania w szkolach jest do bani. Dzieciaki strasznie kreca. Raz pomagaja koledze w nauce zeby nazbierac punktow, a potem temu samemu koledze przyloza w ciemnym korytarzu, i tak sie zbilansuje.
Dobre uczynki dla samych punktow nie sa dobrymi uczynkami i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 08:59
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja dzis sobie wzielam urlop. Wyliczylam, ze mam do wybrania 8 dni jeszczce w tym roku, bo u mnie tylko okreslona ilosc mozna przeniesc na nastepny. 2 na PL potrzebuje, 2 przed wigilia, wiec 4 do lenienia sie zostaly
zatem dzis nr 1
zeby nie bylo, to mam zamiar dom troche ogarnac i moze nawet okna przemyc- nie widze juz jaka pogoda na dworzepaszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oo, a ja pamietam jak mnie tata za dzieciaka syropem z cebuli leczyl (posiekana cebula zasypana cukrem). Jak ja to lubilam
u nas zawsze krolowaly naturalne metody.. najgorsze bylo mleko z czosnkiem, miodem i maslem, bleh..paszczakin, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elo ewrybady
i mamy piąteczekw końcu nigdzie nie jadę więc będzie można sobie odpocząć
wiem, że lubicie zdjęcia kotków więc mam dla Was foteczkę..słit
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9161c44a6b3.jpg
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:25
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wstawiajcie może mniejsze te foty, memy bo na wyświetlaczu telefonu się nie mieszczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 09:38
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i rodzi sie nowe bonzo
pszeszczegam przed wyjazdami za granice.. babo nie puszczaj nie wróci
https://www.facebook.com/video.php?v=603254386450617&set=vb.100002981832822&type=2&theater
konkubina to zabójczyni, córka hitlera
ja pierdoleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:05
Bursztyn, kapturnica, Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Niech bedzie pochwalony
Reni, wysluchalam kazania ks. dr Natanka z samego rana, i wiem ze chlopa juz nie moge puszczac na wyjazdyGdyby pominac jego specyficzny sposob wypowiedzi, w kilku punktach ma nawet racje
Zdjecie kotka sliczne
Sabina, duuuzo zdrowia dla corki
Zimno jak cholera sie zrobilo...
Zostancie z Bogiem niewiastykapturnica, BISCA, Bliska 77, Mega, Reni, Sabina, iwcia77, ania.g, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Reni, wysluchalam kazania ks. dr Natanka z samego rana, i wiem ze chlopa juz nie moge puszczac na wyjazdyGdyby pominac jego specyficzny sposob wypowiedzi, w kilku punktach ma nawet racje
Zdjecie kotka sliczne
Sabina, duuuzo zdrowia dla corki
Zimno jak cholera sie zrobilo...
Zostancie z Bogiem niewiasty
też wysłuchałam
najbardziej mi sie podobało "bardzo grzecznie mówiąc konkubina"
Bursztyn, Reni, Mega, iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość