35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o kurcze ale masakra..
ja często widzę linki jak wrzucacie ale wieczorami nei zawsze chce mi się odpalać lapka a na telefonie to już nie oglądanie
czy to jakaś żaluzja do mnie?
Bursztyn wrote:Juz to iedys wrzucalam, ale nie wiem czy nie wsiakl gdzies w oceanie postow (Reniek, Ty tez rzuc okiem):
https://ovufriend.pl/wykres,be2ff808a842fa0511688f1f65f39fd8.htmlMega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Juz to iedys wrzucalam, ale nie wiem czy nie wsiakl gdzies w oceanie postow (Reniek, Ty tez rzuc okiem
):
https://ovufriend.pl/wykres,be2ff808a842fa0511688f1f65f39fd8.html
Wiec do konca nie sa miarodajne
O7mej po ovu ma 37,1 ale o 11 juz 36,7Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:41
-
kapturnica wrote:Tylko popatrzcie na godzine mierzenia...Wg tego jak sie powinno mierzyc temperature to maks do 9rano..Potem podobno temperatura ciala juz jest zaburzona...A laska ewidentnie o7przed ovu miala praktycznei takie same tempki jak o godzinie 11 czy 13tej
Wiec do konca nie sa miarodajne
O7mej po ovu ma 37,1 ale o 11 juz 36,7
Wazne ze cykl efektywny mimo dziwnych temp.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:cholera wie, moze pracuje na zmiany? a moze taka jej "uroda", patrzylam na temp. po owul.
Wazne ze cykl efektywny mimo dziwnych temp.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze i na zmiany ale co chwile inna godzina mierzenia wiec juz nie ma co ich brac po uwage za bardzo...Kiedys znalazlam laske co miala bardzo niskie tempki po ovu i byla ciaza..Ale z tego co wiem niskie tempki w duzej mierze sa uzaleznione tez od niedoczynnosci tarczycy
kapturnica lubi tę wiadomość
-
samira wrote:fajnie ze ktoś mnie zauważył w ogóle
jestem tujak nam wkoncu wrzucisz scan skierowania na hsg, ivf to sie podniece
i to konkretnie
kapturnica, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dlatego dla mnie ten punktowy system oceniania zachowania w szkolach jest do bani. Dzieciaki strasznie kreca. Raz pomagaja koledze w nauce zeby nazbierac punktow, a potem temu samemu koledze przyloza w ciemnym korytarzu, i tak sie zbilansuje.
Dobre uczynki dla samych punktow nie sa dobrymi uczynkami i tyle.
Sabinka dużo zdrowia la córeczkiSabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i rodzi sie nowe bonzo
pszeszczegam przed wyjazdami za granice.. babo nie puszczaj nie wróci
https://www.facebook.com/video.php?v=603254386450617&set=vb.100002981832822&type=2&theater
konkubina to zabójczyni, córka hitlera
ja pierdolemysza1975 lubi tę wiadomość
-
Parka napisała:
Dlatego dla mnie ten punktowy system oceniania zachowania w szkolach jest do bani. Dzieciaki strasznie kreca. Raz pomagaja koledze w nauce zeby nazbierac punktow, a potem temu samemu koledze przyloza w ciemnym korytarzu, i tak sie zbilansuje.
Dobre uczynki dla samych punktow nie sa dobrymi uczynkami i tyle.
Ale tyle ,ze chociaz mu pomogl z razA tak to bilans bylby jedynie ujemny za wtluczenie mu...Poza tym system punktow karnych jest duzo bardziej restrykcyjny..Jedna godz nieusprawiedliwiona w naszej szkole to 7pkt karnych ..A udzial w olimpiadzie to zaledwie 10dodatkowych..Wiec latwo te dodatkowe stracic
Ja akurat popieram system punktacyjny inaczej weszliby juz gowniarze na glowe..A tak punkty karne , gnojek dostaje zachowanie naganne i przeneisienie z automatu najpierw inna klasa , potem szkola a na koncu poprawczak ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:55
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
ani to ani to przyswoić naukę
a nie 5 dzieci na kilkunastu metrach invitro sterylizacjaMega wrote:No, no, kurde.... Nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać...Mega, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ani to ani to przyswoić naukę
a nie 5 dzieci na kilkunastu metrach invitro sterylizacjaReni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Samira ja Cię wiedziałam ale co miałam napisać jak nie znam baby?
a nie lubię pisać postów powielanych "dobrze, że już byłaś" i potem leci seria takich samych postów
zrobiłaś dobry krok i tyle ale podtrzymuję to co Burszta napisała
jak już będziesz miała skierowania będziemy się cieszyć
ja dostałam kiedyś zaproszenie do Invicty .. na wizycie mieliśmy dostać kupon rabatowy na 50% zniżki na badanie (zależało nam na nasieniu bo to ten etap leczenia był u nas)
poszliśmy z mężem
zrobił lekarz z nami wywiad wypisał masę recept na rózne badania krwi itd kazał zrobić badanie nasienia o hsg nic nie wspominał
no i jakie było nasze zdziwienie jak poszliśmy do kasy po info ile nas wyniosą badania ..pani rzuciła kwotę 1000 zł. zniżka była tylko na najtańsze badania które normalnie kosztowało 60 zł. ..oczywiście zniżka nie dotyczyła badania nasienia ale o tym wcześniej nie powiedzieli..
podziękowaliśmy wyszliśmy
no i .. zrobiłam sobie wszystkie badania w CM Damiana z prawie połowę taniej
a badanie nasienia zrobiliśmy w innej klinice ..oczywiście też taniej
więc jak widać promocja czy dzień otwarty nie zawsze się opłaca
ale Samira idź masz już wiedzę (ja wtedy byłam zielona) więc nie daj się spławić
zadawaj pytania
i działaj działaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:09
Mega, kapturnica, Bliska 77, samira, iwcia77, ania.g, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no masz przyswoić naukę.. w zaciuszu domowym.. nie słyszałaś o e-szkoleniach?
Mega wrote:Ale szkolic sie tez nie mozna, tzn na szkolenia jeździćMega, Bliska 77, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no masz przyswoić naukę.. w zaciuszu domowym.. nie słyszałaś o e-szkoleniach?
macduska lubi tę wiadomość